spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 9. MAJA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098239
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 9. MAJA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 24. I ČETVRTAK, 25. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: CIKLUS KOMEDIJE – FILM: „LUDA LJUBAVNA PRIČA SIMONA EŠKENAZIJA“

U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA pod nazivom CIKLUS KOMEDIJE u sredu, 24. i četvrtak, 25. aprila emitovaće se film LUDA LJUBAVNA PRIČA SIMONA EŠKENAZIJA (2009, 1h30min). Režija: Žan Žak Ziberman. Urnebesna i smela komedijau kojoj ništa nije „sveto“... Jevrejski muzičar rastrzan između posesivne majke, bivše žene i razmaženog deteta upoznaje travestita muslimana koji će iz korena promeniti njegov život. Projekcije filma su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Pokrovitelj Francuskog filmskog karavana je AD IMLEK.
 
Image

PETAK, 26. APRIL

# PREDSTAVA „BOG MASAKRA“
U petak, 26. aprila Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu Ateljeu 212 u Beogradu. Na repertoaru je predstava BOG MASAKRA. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena putovanja: 1.800,00 dinara.

# FESTIVAL PODVODNOG FILMA
Izložba radova sa konkursa za učenike osnovnih škola Srednjobanatskog okruga na temu PODVODNI SVET biće otvorena u petak, 26. aprila u 19 časova u holu Kulutrnog centra. Nakon otvaranja izložbe, u maloj sali, biće emitovani filmovi sa beogradskog FESTIVALA PODVODNOG FILMA. Program je realizovan u suorganizaciji sa Asocijacijom ronilačkih instruktora Srbije (ARI).
 
Image

# PREDAVANJE
U petak, 26. aprila biće održano predavanje na temu KAKO IZBEĆI RUMSFELDOVU KUGU. Koordinator predavanje je Prim. dr Boro M. Vujasin. Predavanje će biti održano u maloj sali Kulturnog centra u 19 časova.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB