spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 8. DO 16. MAJA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056212
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 8. DO 16. MAJA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 8. I ČETVRTAK, 9. MAJ

# SAJAM OBRAZOVANJA
U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (Filijala Zrenjanin), Kulturnog centra i Školske uprave za Banat u sredu, 8. i četvrtak, 9. maja u Kulturnom centru u terminu od 10 do 16 časova održaće se SAJAM OBRAZOVANJA. Srednje škole sa područja Srednjobanatskog okruga predstaviće se 8. a visokoškolske ustanove 9. maja. Sajam omogućava učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola da se informišu o ponudi obrazovnih profila i smerova koje je moguće upisati u školama i na fakultetima u našem okrugu, kao i na novosadskom i beogradskom univerzitetu.

UTORAK, 14. MAJ

# KOMEDIJA “VIRUS ILI KIJAVICA”
Amatersko pozorište “Prozor”, Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti “Dr Slavoljub Bakalović” iz Vršca, u utorak, 14. maja u 18 časova na velikoj sceni Kulturnog centra izvešće  pozorišnu predstavu VIRUS ILI KIJAVICA po tekstu i u režiji Miroslava Kućančanina. Program je realiyovan u saradnji sa Humanitarnim centrom „Duga“. Ulaz je besplatan.
 
Image

# TRIBINA “SRBI I RUSI”
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 14. maja biće održana tribina pod nazivom SRBI I RUSI. Uvodničar je dr Miroslav Jovanović, istoričar. Moderator tribune je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 15. MAJ

# OPERSKO VEČE
U sredu 15. maja u Baroknoj sali Skupštine grada sa početkom u 20 časova održaće se OPERSKO VEČE. Delove iz operskih arija, solo pesama i opereta izvešće Sanja Kličković - sopran uz klavirsku pratnju Miljane Ivanković. Ulaz je besplatan.

SREDA, 15. MAJ I ČETVRTAK, 16. MAJ

# FILMSKI FESTIVAL „SLOBODNA ZONA“
Ovogodišnja turneja FILMSKOG FESTIVALA SLOBODNA ZONA obuhvatiće 36 gradova Srbije. Posetioci projekcija, u Kulturnom centru Zrenjaninu u terminu od 20 časova, imaće priliku da vide, na osnovu izbora publike, 5 najboljih filmova sa poslednjeg izdanja Festivala održanog u Beogradu u novembu 2012. godine -  koji je posetilo više od 15000 gledalaca. Filmski festival SLOBODNA ZONA održan je po osmi put i na njemu su predstavljeni filmovi o najaktuelnijim društvenim i političkim temama iz celog sveta. Prvi u nizu prikazanih filmova biće dokumentarac oskarovca Kevina Mekdonaldsa MARLI (SAD, Velika Britanija – 2012, 144 min) koji će gledaoce oduševiti novim prikazom neobičnog i tajanstvenog života muzičkog velikana Bob Marlija (projekcija – sreda, 15. maj - mala sala KCZR – 20 h); u četvrtak, 16.maja – emitovaće se film nemačke rediteljke Margaret fon Trota HANA ARENT (Nemačka, 2012, 113 min) koji će gledaoce upoznati sa odlučujućim razdobljem u životu žene koja se smatra jednom od najznačajnijih i najoriginalnijih političkih mislilaca XX veka.  Projekcija filmova je u terminu od 20 časova. Ulaz na sve projekcije FILMSKOG FESTIVALA SLOBODNA ZONA je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB