spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 4. DO 14. JUNA 2013.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085584
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 4. DO 14. JUNA 2013. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 5 I ČETVRTAK, 6. JUN

# FILM „PEKINŠI BICIKL“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG KINESKOG FILMA u sredu, 5. i četvrtak, 6. juna biće emitovan film PEKINŠKI BICIKL. Reč je o drami snimljenoj 2011. godine u trajanju od 113 min. Guei je došao iz sela u Peking da bi se zaposlio. Pronašao je posao kurira i dobio nov srebrni bicikl da njime raznosi pošiljke. Bicikl je bio nešto čime se najviše ponosio. Pošto mu ukradu bicikl,  morao je da plaća deo novca gazdi kako bi ga otkupio. Film je neverovatna priča o odrastanju i sazrevanju. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus KINESKOG FILMA realizovan je u saradnji sa Institutom Konfučije u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

PONEDELJAK, 10. JUN

# MI TO RADIMO NAJBOLJE
Najuspešniji muzički i scenski programi zrenjaninskih osnovnih škola pod zajedničkim nazivom MI TO RADIMO NAJBOLJE predstaviće se u ponedeljak, 10 juna sa početkom u 18 časova na velikoj sceni Kulturnog centra.

# IZLOŽBA UA
Umetnička Asocija Zrenjanin - škola crtanja i slikanja u ponedeljak, 10. juna u 19 časova u Holu Kulturnog centra predstaviće radove polaznika za skolsku 2012/13 godinu. Polaznici škole su deca školskog i predškolskog uzrasta. Na izložbi ce biti predstavljeni radovi u različitim slikarskim i crtačkim tehnikama.

# POZORIŠNA PREDSTAVA  „PLAVI ANĐEO“
U ponedeljak, 10. maja Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu MADLENIJANUMU. Na repertoaru je predstava PLAVI ANĐEO urađena po motivima Hajnriha Mana – jedinstveni omaž božanstvenoj Marlen Ditrih. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 1.500,00 dinara.

UTORAK, 11. JUN

# TRIBINA - NASILJE U ŠKOLAMA
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra u utorak, 11. juna biće održana tribina pod nazivom NASILJE U ŠKOLAMA. Uvodničar je dr Jelica Petrović, psiholog. Moderator: Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.
 
Image

SREDA, 12. I ČETVRTAK 13. JUN

# FILM „2046“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG KINESKOG FILMA u sredu, 12. i četvrtak, 13. juna biće emitovan film 2046. Režija: Von Kar Vai.  Film je u žanru drame, romanse i naučne fantastike. Snimljen je 2004. godine i urađen u kinesko-francuskoj koprodukciji. Na kanskom festivalu bio je u selekciji za nagrade. Glavni junak pisac mislio je da piše o budućnosti a to je ustvari bila prošlost. U njegovom romanu svakog časa misteriozni voz polazi za 2046. Svi koji su otišli tamo imali su istu nameru – da povrate izgubljene uspomene. Govorilo se da se u 2046. nikada ništa ne menja. Niko nije sasvim sigurno znao da li je to tačno, jer se niko ko je otišao tamo nije vratio – osim njega. On je bio tamo i izabrao je da ode odatle – želeo je da se menja. To je film o ljubavi, čežnji i našoj nesposobnosti da pokidamo okove prošlosti. Film 2046. Je fascinantna kooreografija tela i setova sa bogatom fotografijom i neverovatnom muzikom. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus SAVREMENOG KINESKOG FILMA realizovan je u saradnji sa Institutom Konfučije u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 14. JUN

# OTVARANJE IZLOŽBE UMETNIČKE GRUPE „HRUM“
U petak, 14. juna u Kulturnom centru Zrenjanina, u 19 časova, biće otvorena IZLOŽBA UMETNIČKE GRUPE „HRUM“. Umetnička grupa od 7 članova, koja vizuelnim putem obrađuje aktuelne teme predstaviće se zrenjaninskoj publici u gore navedenom terminu. Grupa je nastala februara 2013. godine sa idejom da svojim delima izraze viđenje skrivene strane svakodnevice i stvari koje nas okružuju.Kroz umetnost ističu sopstvenu reakciju na različite događaje i pojave. Kako navode članovi Grupe „HRUM“ njihov cilj je da svojim delima ostave utisak na posmatrača i konstantno postavljaju nova pitanja i da nam otkriju njihovo viđenje maskaradnosti sveta. HRUM čine: Danijela Brdarić, Verica Milatović, Olja Savićević, Nevena Avramov, Dušan Brdarić, Savo Vujičić i Branislav Subotić.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB