spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 21. JUNA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8088635
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 21. JUNA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 12. I ČETVRTAK 13. JUN

# FILM „2046“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG KINESKOG FILMA u sredu, 12. i četvrtak, 13. juna biće emitovan film 2046. Režija: Von Kar Vai.  Film je u žanru drame, romanse i naučne fantastike. Snimljen je 2004. godine i urađen u kinesko-francuskoj koprodukciji. Na kanskom festivalu bio je u selekciji za nagrade. Glavni junak pisac mislio je da piše o budućnosti a to je ustvari bila prošlost. U njegovom romanu svakog časa misteriozni voz polazi za 2046. Svi koji su otišli tamo imali su istu nameru – da povrate izgubljene uspomene. Govorilo se da se u 2046. nikada ništa ne menja. Niko nije sasvim sigurno znao da li je to tačno, jer se niko ko je otišao tamo nije vratio – osim njega. On je bio tamo i izabrao je da ode odatle – želeo je da se menja. To je film o ljubavi, čežnji i našoj nesposobnosti da pokidamo okove prošlosti. Film 2046. Je fascinantna kooreografija tela i setova sa bogatom fotografijom i neverovatnom muzikom. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus SAVREMENOG KINESKOG FILMA realizovan je u saradnji sa Institutom Konfučije u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 14. JUN

# OTVARANJE IZLOŽBE UMETNIČKE GRUPE „HRUM“

U petak, 14. juna u Kulturnom centru Zrenjanina, u 19 časova, biće otvorena IZLOŽBA UMETNIČKE GRUPE „HRUM“. Umetnička grupa od 7 članova, koja vizuelnim putem obrađuje aktuelne teme predstaviće se zrenjaninskoj publici u gore navedenom terminu. Grupa je nastala februara 2013. godine sa idejom da svojim delima izraze viđenje skrivene strane svakodnevice i stvari koje nas okružuju.Kroz umetnost ističu sopstvenu reakciju na različite događaje i pojave. Kako navode članovi Grupe „HRUM“ njihov cilj je da svojim delima ostave utisak na posmatrača i konstantno postavljaju nova pitanja i da nam otkriju njihovo viđenje maskaradnosti sveta. HRUM čine: Danijela Brdarić, Verica Milatović, Olja Savićević, Nevena Avramov, Dušan Brdarić, Savo Vujičić i Branislav Subotić.
 
Image

SUBOTA, 15. JUN

# KONCERT
Koncert benda DRINK OR DIE biće održan u subotu, 15. juna u 21h u velikoj sali/amfiteatru (u zavisnosti od vremenskih prilika) Kulturnog centra. Ulaz je besplatan.

UTORAK, 18. JUN

# TRIBINA: SRBIJA, KOSOVO I EVROPA
U okviru tribinskog programa KCZR u utorak, 18. juna biće održana tribina pod nazivom SRBIJA, KOSOVO I EVROPA. Uvodničar je dr Dušan T. Bataković, istoričar i bivši diplomata. Moderator tribine je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 19. I ČETVRTAK, 20. JUN

# FILM „DIREKTAN PRENOS“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG KINESKOG FILMA u sredu 19. i četvrtak, 20. juna biće emitovan film DIREKTAN PRENOS. Režija: Feng Xiaogang. *Svetski poznati režiser dolazi u Peking da snimi verziju filma „Poslednji kineski car“. Njegova asistentkinja je kineskinja američkog porekla, koja je angažovala snimatelja iz Pekinga koji pravi dokumenatrac o poznatom režiseru. Stvari kreću naopako kada poznati režiser doživi srčani udar. Film je u žanru komedije koja će nasmejati do suza. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus SAVREMENOG KINESKOG FILMA realizovan je u saradnji sa Institutom Konfučije u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB