spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 29. JUNA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085814
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 29. JUNA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 19. I ČETVRTAK, 20. JUN

# FILM „DIREKTAN PRENOS“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG KINESKOG FILMA u sredu 19. i četvrtak, 20. juna biće emitovan film DIREKTAN PRENOS. Režija: Feng Xiaogang. *Svetski poznati režiser dolazi u Peking da snimi verziju filma „Poslednji kineski car“. Njegova asistentkinja je kineskinja američkog porekla, koja je angažovala snimatelja iz Pekinga koji pravi dokumenatrac o poznatom režiseru. Stvari kreću naopako kada poznati režiser doživi srčani udar. Film je u žanru komedije koja će nasmejati do suza. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus SAVREMENOG KINESKOG FILMA realizovan je u saradnji sa Institutom Konfučije u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

SUBOTA, 22. JUN

# KONCERT „GLASOVI ORGULJA U RAVNICI“

U okviru serije nastupa po Vojvodini, Hrvatskoj i Mađarskoj koncert GLASOVI ORGULJA U RAVNICI u organizaciji Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata biće izveden u Katoličkoj crkvi u subotu, 22. juna sa početkom u 19 časova. Nastupiće Saša Grančić, koji će izvesti dela orguljaške muzike Albe Vidaković, Stanislava Prepreka i Josipa Andrića, hrvatskih kompozitora iz Vojvodine. Ulaz je besplatan.
 
Image

PONEDELJAK, 24. JUN

# PROMOCIJA KNJIGE „LANAC LJUBAVI“
Promocija knjige „Lanac ljubavi“ (autor: Milan Nikolić Izano) objavljene u okviru produkcije izdavačke kuće „Prometej“ biće održana u ponedeljak, 24. juna u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. *Multimedijalno delo „Lanac ljubavi“ koje je sačinjeno od klasične štampane i elektronske knjige, donosi nam kroz duhovnu bajku jedan novi mit izvučen iz duge i bogate istorije slovenskih naroda. Radnja priče se odigrava na Balkanskom poluostrvu.  Kako autor navodi – kada ne bismo ništa znali o njegovoj nadi da ćemo proniknuti u tajnu jedne duhovne bajke i prosto otvorili bilo koje poglavlje, pronašli bismo jednu lepu, jasnu priču sa elementima drevnosti, narodnih legendi i predanja...
 
Image

UTORAK, 25. I SREDA, 26. JUN

# DOMAĆI IGRANI FILM „SKIDANJE“
Domaći igrani film „SKIDANJE“ (2013, 90 min) debitantsko ostvarenje višestruko nagrađivanog mladog reditelja i scenariste Koste Đorđevića emitovaće se u utorak, 25. i sredu, 26. juna u velikoj sali Kulturnog centra. U ovoj komičnom ljubavnom ostvarenju, troje mladih ljudi različitog socijalnog statusa, opsednuti su ljubavlju prema pogrešnoj osobi. Tokom jednog dana i noći, nakon niza tragikomičnih situacija kroz koje prolaze, njihovi putevi se ukrštaju. U potrazi za predmetom svoje opsesije, svo troje završavaju u sumnjivom noćnom klubu u poslednjem pokušaju da ostvare svoje snove. Uloge tumače: Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Marko Janketić, Nebojša Glogovac, Boda Ninković, Nataša Janjić, Srđan Miletić, Rale Milenković, Nataša Marković. Cena ulaznice: 250,00 dinara.
 
Image

SREDA, 26. JUN

# OTVARANJE IZLOŽBE LIKOVNE KOLONIJE „CRTEŽ“
OTVARANJE IZLOŽBE RADOVA LIKOVNE KOLONIJE „CRTEŽ“ biće upriličeno u sredu, 26. juna u 19 časova u izložbenom prostoru Kulturnog centra. Publici će se predstaviti radovi  XXII saziva LIKOVNE KOLONIJE.

SREDA, 26.JUN

# PROMOCIJA KNJIGE „JUGOSLAVIJA APRIL 1941 – SEPTEMBAR 1943“
Promocija knjige „Jugoslavija april 1941 – septembar 1943 – Italijanski izvori – dokumenti o masakru Srba u Dalmaciji, Lici i Kninskoj krajini“ (autor: Mr Mila Mihajlović) biće održana u sredu, 26. juna u 19 časova u Baroknoj sali gradske Gradske kuće. Učestvuju: Mr Mila Mihajlović, autor; Jovan Pejin, istoričar i arhivista; Dr Momčilo Subotić, istoričar –savetnik instituta za geopolitiku, Dr Drago Njegovan, istoričar i publicista i Mirko Pantelić, dramski umetnik. Moderator promocije je Milan Bjelogrlić.
 
Image

SREDA, 26. I ČETVRTAK 27. JUN

# FILM „UNUTRAŠNJI POSLOVI“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG KINESKOG FILMA u sredu, 26. četvrtak, 27. juna biće emitovan film UNUTRAŠNJI POSLOVI (2002, 101 min). Režija: Wai-keung Lau i Alan Mak. *Priča o policajcu koji je po zadatku ubačen u mafiju i policajcu koji je umešan u mafiju. Njihovi ciljevi su isti: otkriti ko nije za to za šta se predstavlja. Akcioni triler pun iznenađenja. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus SAVREMENOG KINESKOG FILMA realizovan je u saradnji sa Institutom Konfučije u Beogradu. Ulaz je besplatan. 
 
Image

ČETVRTAK, 27. JUN

# TRIBINA – SAVREMENA EVROPSKA LEVICA
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra u utorak, 27. maja biće održana tribina pod nazivom „SAVREMENA EVROPSKA LEVICA - demokratski socijalizam u ideologiji i političkoj praksi savremenih evropskih levičarskih partija“. Uvodničar je dr Boris Kanclajter, sociolog. Moderator tribine je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

PETAK, 28. JUN

# PREDAVANJE „TOKSIČNE MATERIJE U HRANI – KAKO IH IZBEĆI
U petak, 28. juna u maloj sali Kulturnog centra u 19h biće održano predavanje na temu: TOKISIČNE MATERIJE U HRANI – KAKO IH IZBEĆI. Koordinator predavanje je Prim. dr Boro M. Vujasin.

SUBOTA, 29. JUN

# POZORIŠNA PREDSTAVA „GOSPOĐICA“
U subotu, 29. juna Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu JDP u Beogradu. Na repertoaru je pozorišna predstava „Gospođica“ urađena po motivima istoimenog Andrićevog romana u režiji Gorčina Stojanovića. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 2.200,00 dinara.

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB