spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - do 12. jula 2013.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8083887
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - do 12. jula 2013. PDF Štampaj E-pošta

UTORAK, 25. I SREDA, 26. JUN

# DOMAĆI IGRANI FILM „SKIDANJE“
Domaći igrani film „SKIDANJE“ (2013, 90 min) debitantsko ostvarenje višestruko nagrađivanog mladog reditelja i scenariste Koste Đorđevića emitovaće se u utorak, 25. i sredu, 26. juna u velikoj sali Kulturnog centra. U ovoj komičnom ljubavnom ostvarenju, troje mladih ljudi različitog socijalnog statusa, opsednuti su ljubavlju prema pogrešnoj osobi. Tokom jednog dana i noći, nakon niza tragikomičnih situacija kroz koje prolaze, njihovi putevi se ukrštaju. U potrazi za predmetom svoje opsesije, svo troje završavaju u sumnjivom noćnom klubu u poslednjem pokušaju da ostvare svoje snove. Uloge tumače: Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Marko Janketić, Nebojša Glogovac, Boda Ninković, Nataša Janjić, Srđan Miletić, Rale Milenković, Nataša Marković. Cena ulaznice: 250,00 dinara.
 
Image

SREDA, 26. JUN

# OTVARANJE IZLOŽBE LIKOVNE KOLONIJE „CRTEŽ“
OTVARANJE IZLOŽBE RADOVA LIKOVNE KOLONIJE „CRTEŽ“ biće upriličeno u sredu, 26. juna u 19 časova u izložbenom prostoru Kulturnog centra. Publici će se predstaviti radovi  XXII saziva LIKOVNE KOLONIJE.

# PROMOCIJA KNJIGE „JUGOSLAVIJA APRIL 1941 – SEPTEMBAR 1943“
Promocija knjige „Jugoslavija april 1941 – septembar 1943 – Italijanski izvori – dokumenti o masakru Srba u Dalmaciji, Lici i Kninskoj krajini“ (autor: Mr Mila Mihajlović) biće održana u sredu, 26. juna u 19 časova u Baroknoj sali gradske Gradske kuće. Učestvuju: Mr Mila Mihajlović, autor; Jovan Pejin, istoričar i arhivista; Dr Momčilo Subotić, istoričar –savetnik instituta za geopolitiku, Dr Drago Njegovan, istoričar i publicista i Mirko Pantelić, dramski umetnik. Moderator promocije je Milan Bjelogrlić.
 
Image

SREDA, 26. I ČETVRTAK 27. JUN

# FILM „UNUTRAŠNJI POSLOVI“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG KINESKOG FILMA u sredu, 26. četvrtak, 27. juna biće emitovan film UNUTRAŠNJI POSLOVI (2002, 101 min). Režija: Wai-keung Lau i Alan Mak. *Priča o policajcu koji je po zadatku ubačen u mafiju i policajcu koji je umešan u mafiju. Njihovi ciljevi su isti: otkriti ko nije za to za šta se predstavlja. Akcioni triler pun iznenađenja. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus SAVREMENOG KINESKOG FILMA realizovan je u saradnji sa Institutom Konfučije u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 27. JUN

# TRIBINA – SAVREMENA EVROPSKA LEVICA
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra u četvrtak, 27. juna biće održana tribina pod nazivom „SAVREMENA EVROPSKA LEVICA - demokratski socijalizam u ideologiji i političkoj praksi savremenih evropskih levičarskih partija“. Uvodničar je dr Boris Kanclajter, sociolog. Moderator tribine je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

PETAK, 28. JUN

# PREDAVANJE „TOKSIČNE MATERIJE U HRANI – KAKO IH IZBEĆI

U petak, 28. juna u maloj sali Kulturnog centra u 19h biće održano predavanje na temu: TOKISIČNE MATERIJE U HRANI – KAKO IH IZBEĆI. Koordinator predavanje je Prim. dr Boro M. Vujasin.

SUBOTA, 29. JUN

# POZORIŠNA PREDSTAVA „GOSPOĐICA“
U subotu, 29. juna Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu JDP u Beogradu. Na repertoaru je pozorišna predstava „Gospođica“ urađena po motivima istoimenog Andrićevog romana u režiji Gorčina Stojanovića. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 2.200,00 dinara.

UTORAK, 2. JUL

# RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 2. jula 2013. počinje sa radom kreativna radionica "MALI MODNI DIZAJNER" . Radionice će se održavati svakog utorka u terminu od 16.30h. Svi zainteresovani polaznici radionica mogu da nauče da "crtaju" koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajner Biljana Bulajić. *Radionice su besplatne. *Kontakt telefon: 566-712; 064/2188092; 063/8974724.
 
Image

SREDA, 3. I I ČETVRTAK 4. JUL

# CIKLUS SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA: “SPIRALA”
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA u sredu, 3. i četvrtak, 4. jula biće emitovan film SPIRALA (2008, 99 min.). Režija: Horhe Peres Solano. Žanr: Drama. *Kako bi kvalitet svog života, muškarci odlaze iz sela, a da pri tom nisu svesni da tim postupkom uništavaju upravo ono što žele da sačuvaju – svoje porodice. Ovo je priča o Dijamantini I Araseli, dve mlade žene koje njihiovi muškarci ostavljaju odlazeći na sever u potrazi za boljim životom. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa  Ambasadom Meksika u Beogradu.
 
Image
 
SREDA, 10. I ČETVRTAK 11. JUL

# CIKLUS SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA: „CVET OD BLATA”
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA u sredu, 10. i u četvrtak, 11. jula biće prikazan film CVET OD BLATA (2010, 110 min). Režija: Giljermo Gonsales Montes. –  Augusto Talanker, priznati biohemijski naučnik, napušta ženu, posao i svu lagodnost života kako bi pošao za Marlenom, maloletnom 14-godišnjakinjom neverovatne lepote, koja sasvim neočekivano ulazi u njegov život. Jednoga dana, Marlenu kidnapuju i odvode u luku Tampiko, gde Augusto pokušava da je oslobodi izlažući se životnoj opasnosti i patnji, ujedno doživljavajući duboku transformaciju ličnosti. – Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21 sat, a ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa  Ambasadom Meksika u Beogradu.
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB