spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 9. DO 19. JULA 2013.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056112
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 9. DO 19. JULA 2013. PDF Štampaj E-pošta

UTORAK, 9. JUL

# RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 9. jula 2013. biće održana kreativna radionica "MALI MODNI DIZAJNER". Radinica prve grupe zakazana je za termin od 14h a druge grupe od 16 časova. Svi zainteresovani polaznici radionica mogu da nauče da "crtaju" koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajner Biljana Bulajić. *Radionice su besplatne. *Kontakt telefon: 566-712; 064/2188092; 063/8974724.
 
Image

SREDA, 10. JUL

# PREDSTAVLJANJE ZBORNIKA „HRVATI U VOJVODINI“
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u sredu, 10 jula u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra predstaviće se Zbornik „Hrvati u Vojvodini“. Učestvuju: dr Aleksandar Vukić, sociolog i jedan od urednika zbornika i Tomislav Žigmanov, direktor „Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata“. Moderator je Miroslav Samardžić.

SREDA, 10. I ČETVRTAK, 11. JUL

# CIKLUS SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA: „CVET OD BLATA“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA u sredu, 10 i četvrtak, 11. jula biće emitovan film CVET OD BLATA (2010, 110 min.) Režija - Giljermo Gonsales Montes. Žanr - drama.*Glavni junak Augusto Talanker, priznati biohemijski naučnik, napušta ženu, posao i svu lagodnost života kako bi pošao za Marlenom – maloletnom 14-godišnjakinjom neverovatne lepote koja sasvim neočekivano ulazi u njegov život. Jednog dana, Marlenu kidnapuju i odvode u luku Tampiko, gde Augusto pokušava da je oslobodi izlažući se životnoj  opasnosti i patnji – ujedno doživljavajući duboku transformaciju ličnosti.* Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Meksika u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

UTORAK, 16. JUL

# IZLOŽBA IVE NEDELJKOV
Otvaranje izložbe Ive Nedeljkov (dipl. grafičarke likovnih umetnosti i pobednice „Likovnog salona 30x30“) pod nazivom POČETAK – biće održano u utorak, 16. jula u 19 časova u malom salonu Narodnog muzeja. Iva Nedeljkov će predstaviti seriju svojih novih radova izvedenu različitim tehnikama i različitim formatima i objedinjene određenim vodećim motivima – u ovoj seriji radova Ive Nedeljkov – glavni motiv je kuća.
 
Image

SREDA, 17. I ČETVRTAK, 18. JUL

CIKLUS SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA : „POLA SVETA“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA u sredu, 17. i četvrtak, 18. jula biće emitovan film POLA SVETA (2009, 90min). Režija: Haim Ruis Ibanjez. Žanr – drama. *Film je priča o buđenju seksualnosti kod Minga – momka od 25 godina sa određenim poteškoćama u psihičkom razvoju ali u isto vreme i harizmatičnog i maštovitog pesnika koji obraća pažnju na beznačajne detalje iz svakodnevnog života. Njegov novi status ljubavnika doneće mu popularnost ali i probleme – otkriće predrasude i lažni moral svojih meštana...*  Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Meksika u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB