spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 26. JULA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085772
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 26. JULA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 17. I ČETVRTAK, 18. JUL

CIKLUS SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA: „POLA SVETA“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA u sredu, 17. i četvrtak, 18. jula biće emitovan film POLA SVETA (2009, 90min). Režija: Haim Ruis Ibanjez. Žanr – drama. *Film je priča o buđenju seksualnosti kod Minga – momka od 25 godina sa određenim poteškoćama u psihičkom razvoju ali u isto vreme i harizmatičnog i maštovitog pesnika koji obraća pažnju na beznačajne detalje iz svakodnevnog života. Njegov novi status ljubavnika doneće mu popularnost ali i probleme – otkriće predrasude i lažni moral svojih meštana...*  Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Meksika u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

UTORAK, 23. JUL

# RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 23. jula 2013. biće održana kreativna radionica "MALI MODNI DIZAJNER". Radinica prve grupe zakazana je za termin od 14h a druge grupe od 16 časova. Svi zainteresovani polaznici radionica mogu da nauče da "crtaju" koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajner Biljana Bulajić. *Radionice su besplatne. *Kontakt telefon: 566-712; 064/2188092; 063/8974724
 
Image

SREDA, 24. I ČETVRTAK, 25. JUL

CIKLUS SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA:„STUDENT“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA u sredu, 24. i četvrtak, 25. jula biće emitovan film STUDENT (2009, 90 min). Režija: Roberto Hiaurlt Faća. Žanr – drama.* Ovo je priča o grupi mladih studenata i čoveku od 70 godina, po imenu Đano – koji se upravo upisao na fakultet i koji će uspeti da razbije generacijske barijere svojim donkihotovskim karakterom..* Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Meksika u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 26. JUL

# OTVARANJE IZLOŽBE ŠKOLE CRTANJA VIORELA FLORE
U petak, 26. jula u 19 časova U Holu Kulturnog centra Zrenjanina biće otvorena IZLOŽBA POLAZNIKA ŠKOLE CRTANJA VIORELA FLORE.

# PREDAVANJE: „SPREČAVANJE RAKA DOJKE“
U petak, 26. jula u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova biće održano predavanje na temu „SPREČAVANJE RAKA DOJKE“. Koordinator predavanje je Prim. dr Boro M. Vujasin.

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB