spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 23. JULA DO 2. AVGUSTA 2013.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056145
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 23. JULA DO 2. AVGUSTA 2013. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 24. I ČETVRTAK, 25. JUL

# CIKLUS SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA: „STUDENT“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA u sredu, 24. i četvrtak, 25. jula biće emitovan film STUDENT (2009, 90 min). Režija: Roberto Hiaurlt Faća. Žanr: drama.*Ovo je priča o grupi mladih studenata i čoveku od 70 godina, po imenu Đano – koji se upravo upisao na fakultet i koji će uspeti da razbije generacijske barijere svojim donkihotovskim karakterom..* Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Ambasadom Meksika u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 25. JUL

# RADIONICA „ŠTA MI JE BITNO“
U četvrtak, 25. jula u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova biće održana radionica pod nazivom „ŠTA MI JE BITNO“. Radionica ima za cilj da se učesnici upoznaju sa temama vrednosti i uverenja. Nakon radionice, kroz fokus grupe na temu vršnjačkog nasilja sa mladima će se razgovarati o prevenciji vršnjačkog nasilja i radiće se na scenariju za film koji će se snimati u toku par narednih dana nakon održavanja radionice. Ove aktivnosti Udruženje PhotoExpo realizuje u okviru projekta „Vršnjaci i vršnjakinje“ podržanog od strane Zavoda za ravnopravnost polova kojim žele da osnaže mlade ljude da uzmu učešće u stvaranju sigurnog okruženja u školama i drugim sredinama u kojima borave i u kojima se druže. Prijave za radionicu mogu se poslati putem e-maila: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

PETAK, 26. JUL

# OTVARANJE IZLOŽBE ŠKOLE CRTANJA VIORELA FLORE
U petak, 26. jula u 19 časova U Holu Kulturnog centra Zrenjanina biće otvorena IZLOŽBA POLAZNIKA ŠKOLE CRTANJA VIORELA FLORE.

# PREDAVANJE „SPREČAVANJE RAKA DOJKE“
U petak, 26. jula u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova biće održano predavanje na temu „SPREČAVANJE RAKA DOJKE“. Koordinator predavanje je Prim. dr Boro M. Vujasin.

UTORAK, 30. JUL

# RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica "MALI MODNI DIZAJNER" biće održana u maloj sali Kulturnog centra u utorak, 30. jula. Radionica prve grupe počinje u 14 a druge grupe u 16 časova. Svi zainteresovani polaznici radionice mogu da nauče da "crtaju" koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajner Biljana Bulajić. *Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni: 566-712; 064/2188092; 063/8974724.
 
Image

SREDA, 31. JUL I ČETVRTAK, 1. AVGUST

# CIKLUS SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA: „NA KRAJU – LJUBAV“
U okviru CIKLUSA SAVREMENOG MEKSIČKOG FILMA u sredu, 31. jula i četvrtak, 1. avgusta biće emitovan film NA KRAJU LJUBAV (2009, 90 min). Režija: Salvador Agire. Žanr: drama. *Jedan grad, tri dana, tri društvene klase, tri ljubavne priče...* Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Meksika u Beogradu. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 2. AVGUST

# IZLOŽBA FOTOGRAFIJA
U petak, 2. avgusta u 19 časova u Holu Kulturnog centra biće otvorena izložba fotografija nastalih u okviru FOTOGRAFSKE RADIONICE CEKOMA I ZRENJANINSKOG OMLADINSKOG KLUBA. Radionice vodi umetnički fotograf Marija Kerekeš koja će zajedno sa svojim polaznicima predstaviti rezultat njihovog umetničkog rada i edukacije u oblasti fotografije.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB