spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 06. DO 16. AVGUSTA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085378
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 06. DO 16. AVGUSTA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta


SREDA, 7. I ČETVRTAK, 8. AVGUST

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: „DRUGA“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA emitovaće se CIKLUS FRANCUSKIH LJUBAVNIH FILMOVA. U sredu, 7. i u četvrtak, 8. avgusta biće prikazan film „DRUGA“ (2009, 97 min.) Režija: Patrik Mario. Igraju: Dominik Blan, Kristel Tial, Piter Bonke. *An-Mari je odlučila da se rastane od Aleksa. On hoće pravi porodični život, ona da zadrži svoju slobodu. Rastaju se bez svađe i nastavljaju da se viđaju. Ipak, kada An-Mari sazna da Aleks ima novu ljubavnicu, postaje „luda od ljubomore“ ulazeći u neobičan svet pun pretnji i različitih naznaka.* Film je snimljen prema romanu „Okupacija“ Ani Erno. Fascinantan, uznemirujući film o ljubavnoj opsesiji sa genijalnom Dominik Blan u glavnoj ulozi. Projekcije su maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN je organizovan u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj: A.D. „Imlek“.
 
Image

SUBOTA, 10. AVGUST

# KONCERT
U subotu, 10. avgusta u Amfiteatru Kulturnog centra biće održan koncert zrenjaninskog benda „Zjale“ i subotičkog benda „Proces“. Koncert počinje u 21 čas. Cena ulaznice: 100,00 dinara.

UTORAK, 13. AVGUST

# RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica "MALI MODNI DIZAJNER" biće održana u maloj sali Kulturnog centra u utorak, 13. avgusta. Radionica prve grupe počinje u 14 a druge grupe u 16 časova. Svi zainteresovani polaznici radionice mogu da nauče da "crtaju" koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajner Biljana Bulajić. *Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni: 566-712; 064/2188092; 063/8974724.
 
Image

SREDA, 14. I ČETVRTAK, 15. AVGUST

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: „VOLIM DA GLEDAM DEVOJKE“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA emitovaće se CIKLUS FRANCUSKIH LJUBAVNIH FILMOVA. U sredu, 14. i četvrtak, 15. avgusta biće prikazan film „VOLIM DA GLEDAM DEVOJKE“ (2011, 92 min.). Režija: Frederik Luf. Igraju: Pjer Nine, Odre Bastijen, Lu de Laaž. *Uoči 10. maja 1981. upoznaju se osamnaestogodišnji Primo i Gabrijela. Ona dolaze iz bogate pariske porodice, on je dete trgovca iz provincije. Omađijan šarmom Gabrijele i devojaka koje je okružuju, Primo se pretvara. Izmišlja nove predigre, puno laže i nadoknađuje prazninu u svojim džepovima meštovitim izgovorima...* Prepun šarma, delikatnosti i svežine, ovaj debitanstki film uspeva da bude smešan i dirljiv u isto vreme. Projekcije su maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN je organizovan u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj: A.D. „Imlek“.
 
Image

ČETVRTAK. 15. AVGUST

# PREDAVANJE „MASAŽA BEBA“
U četvrtak, 15. avgusta u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održano predavanje o MASAŽI BEBA. Informativno predavanje namenjeno je roditeljima, budućim roditeljima, svim zdravstvenim radnicima...Osnovna namera ove masaže nije tereapetska. Ideja Asocijacije (Međunarodne asocijacije za masažu beba (IAIM) koja od nedavno postoji i u Srbiji) jeste da podstiče i uči roditelje da masiraju svoje bebe i da na taj način produbljuju odnos sa njima. Predavanje će održati Marija Nakić, za sada jedini licencirani instruktor za masažu beba u Srbiji.

PETAK, 16. AVGUST

# IZLOŽBA TATJANE NIKOLIĆ MILIĆ
U petak, 16. avgusta u 19 časova u Holu Kulturnog centra biće otvorena IZLOŽBA TATJANE NIKOLIĆ MILIĆ, slikarke iz Novog Sada. Tatjana Nikolić Milić od svoje 14/15 godine bavi se umetnošću u raznim aspektima. Završava srednju tekstilnu školu u Novom Sadu, nakon čega se intenzivnije bavi pisanjem, šivenjem unikatne garderobe i mnogim drugim umetničkim izražavanjima. Slikarstvu kao svojoj prvoj ljubavi vraća se periodično sve do samostalne izložbe 2009. godine. Izlagala je na mnogim kolektivnim izložbama u Novom Sadu, Beogradu, Kulpinu...itd. Kao osnivač grupe „podrška umetnosti“ organizuje niz uspešnih izložbi. 
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB