spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 29. AVGUSTA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056220
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 29. AVGUSTA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 21. I CETVRTAK, 22. AVGUST

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: „NERAZDVOJNI“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA emitovaće se CIKLUS FRANCUSKIH LJUBAVNIH FILMOVA. U sredu, 21. i četvrtak, 22. avgusta biće prikazan film „NERAZDVOJNI“ (2008, 100 min.). Režija: Kristin Dori. Igraju: Gijom Depardje, Mari Vijal, Servan Dikor. * Boris i Sandra se upoznaju i zaljubljuju punom strašću. Strast im pomaže da se bore protiv najgoreg neprijatelja njihove ljubavi, koji nosi ime zavisnost. Borisova zavisnost od droge i Sandrinu od Borisa. Vezani, zakačeni jedno za drugo, uzdrmani ali živi, pokušaće da se izbore sa svojim problemima. U tom procesu će oboje u sebi naći snagu za koju nisu znali da postoji... * Film ranjive i duboke lepote sa glumcima koji savršeno ovoploćuju svoje neobične likove. Projekcije su maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN će organizovan u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj: A.D. „Imlek“.

PETAK, 23. AVGUST

# PREDAVANJE
Predavanje na temu: „IZLEČENJE OBOLELIH KRVNIH SUDOVA NA PRIRODAN NAČIN“ biće održano u petak, 23. avgusta u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova. Koordinator predavanja je prim. dr Boro M. Vujasin.

PONEDELJAK, 26. AVGUST

# IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „UTISAK“
Izložba fotografija Lune Jovanović pod nazivom „UTISCI“ biće otvorena u ponedeljak, 26. avgusta u 19 časova u Holu Kulturnog centra. Izložba „UTISCI“ zbir je odabranih fotografija koje su nastajale tokom godina kao vizuelne beleške o mestima, ljudima i destinacijama sa putovanja. Ova serija prizora rezultat je intimističkog pristupa svetu i slici i poseduje karakter vizuelnog dnevnika.
 
Image

UTORAK, 27. AVGUST

# RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica "MALI MODNI DIZAJNER" biće održana u maloj sali Kulturnog centra u utorak, 27. avgusta. Radionica prve grupe počinje u 14 a druge grupe u 16 časova. Svi zainteresovani polaznici radionice mogu da nauče da "crtaju" koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajner Biljana Bulajić. * Radionice su besplatne. * Kontakt telefoni: 566-712; 064/2188092; 063/8974724.
 
Image

SREDA, 28. AVGUST

# MODNA REVIJA
U okviru Dečjeg programa Kulturnog centra i aktivnosti povodom manifestacije „Dani piva“ u sredu, 28. avgusta sa početkom u 18 časova, na otvorenoj sceni u centru grada, boće prezentovana MALA MODNA REVIJA. Reviju su pripremili polaznici radionice MALI MODNI DIZAJNER – koja se održava svakog utorka u Kulturnom centru. Polaznici radionice predstaviće svoje prve radove: ukrašene kape, šešire, majice, haljine...

SREDA, 28. I CETVRTAK, 29. AVGUST

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: „ŽIVOT OD LJUBAVI I VODE“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA emitovaće se CIKLUS FRANCUSKIH LJUBAVNIH FILMOVA. U sredu, 28. i četvrtak, 29. avgusta biće prikazan film „ŽIVOT OD LJUBAVI I VODE“ (2010, 90 min). Režija: Izabel Cajka. Igraju: Pio Marme, Anais Demustije, Loren Poatreno. * Dvadesetotrogodišnji Žili Bataj, visokog obrazovanja, ne želi više da radi beznačajne poslove. Baca se u potragu za pravom karijerom. Uoči jednog od razgovora za posao, upoznaje Bena, koji živi od danas do sutra i živi od sitnih prevara. On joj predlaže da zajedno provedu leto na jugu Francuske. Nakon prvog odbijanja, Žili, u naletu avanturizma, prihvata njegov poziv. * Čaroban film o ljubavi i slobodi, sa predivnim mladim glumcima čija alhemija zrači sa ekrana. Projekcije su maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN je organizovan u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj: A.D. „Imlek“.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB