spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 8. SEPTEMBRA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8088640
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 8. SEPTEMBRA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 28. AVGUST

# MODNA REVIJA
U okviru Dečjeg programa Kulturnog centra i aktivnosti povodom manifestacije „Dani piva“ u sredu, 28. avgusta sa početkom u 18 časova, na otvorenoj sceni u centru grada, boće prezentovana MALA MODNA REVIJA. Reviju su pripremili polaznici radionice MALI MODNI DIZAJNER – koja se održava svakog utorka u Kulturnom centru. Polaznici radionice predstaviće svoje prve radove: ukrašene kape, šešire, majice, haljine...
 
Image

SREDA, 28. I ČETVRTAK, 29. AVGUST

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: FILM „ŽIVOT OD LJUBAVI I VODE“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA emitovaće se CIKLUS FRANCUSKIH LJUBAVNIH FILMOVA. U sredu, 28. i četvrtak, 29. avgusta biće prikazan film „ŽIVOT OD LJUBAVI I VODE“ (2010, 90 min.). Režija: Izabel Čajka. Igraju: Pio Marme, Anais Demustije, Loren Poatreno. * Dvadesetotrogodišnji Žili Bataj, visokog obrazovanja, ne želi više da radi beznačajne poslove. Baca se u potragu za pravom karijerom. Uoči jednog od razgovora za posao, upoznaje Bena, koji živi od danas do sutra i živi od sitnih prevara. On joj predlaže da zajedno provedu leto na jugu Francuske. Nakon prvog odbijanja, Žili, u naletu avanturizma, prihvata njegov poziv. * Čaroban film o ljubavi i slobodi, sa predivnim mladim glumcija čija alhemija zrači sa ekrana. Projekcije su maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN je organizovan u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj: A.D. „Imlek“.
 
Image

NEDELJA, 1. SEPTEMBAR

# REGRUTACIJA ZRENJANINSKOG ZVUKA: ZAJEDNIČKI KONCERT ZRENJANINSKIH BENDOVA U BAŠTI KULTURNOG CENTRA
Koncert zrenjaninskih bendova pod nazivom ZRENJANIN ZOVE vol.2 - REGRUTACIJA biće održan 1. septembra na letnjoj sceni u bašti Kulturnog centra. Ovakva svirka održava se po drugi put, a za razliku od prošle godine kada se sviralo u ime sećanja na prerano preminulog basistu Sašu Šipčića Šipku i kada su nastupali isključivo bendovi koji su bili aktivni devedestih, ove godine tema zajedničkog koncerta je regrutovanje snaga iz bogate zrenjaninske scene bendova – stilski i generacijskiu različitih, ali prepoznatljivog kvaliteta.
Afirmacija zrenjaniskih muzičara, i žilavog zvuka našeg grada čija rock scena nudi jednako mnogo kao i predhodnih godina i koja nikako da se preda uprkos nepostojanju dovoljne podrške, jedini su cilj manifestacije Zrenjanin zove, koja će sasvim izvesno, nastaviti da postoji i narednih godina. Koliko takav događaj znači gradu i bendovima, videlo se proše godine kada je do poslednjeg mesta puna bašta Kulturnog centra iznenadila i same organizatore.  Na istom mestu, ove godine prvog dana septembra od 21h nastupaće Empathy Soul Project, Neke face, Zemljotres, Garlic, Mist, Bonton i Kvazar. Ulaz je besplatan.
 
Image

SREDA, 4. I ČETVRTAK, 5. SEPTEMBAR

# RETROSPEKTIVA FILMOVA FESTIVALA „BELDOCS 2013“: FILM „ČUVARI“
Retrospektive filmova sa Međunarodnog festivala dokumentarnog filma „BELDOCS“ počeće u sredu, 4. i četvrtak 5. septembra emitovanjem filma „ČUVARI“. Režija: Dror Moreh. Koprodukcija: Izrael/Francuska/Nemačka/Belgija – 2012. g. - 95 min. *Šest bivših šefova izrealske tajne službe odlučilo je da prvi put otkriju javnosti pojedinosti vezane za njihove aktivnosti i odluke u toku i nakon šestodnevnog rata – 1967. godine. Izreal nije uspeo svoje vojne uspehe da pretvori u trajni mir...šefovi bezbednosne agencije u razgovorima „jedan na jedan“ sažimaju svoje uspehe i nesupehe za kontraverznu okupaciju Gaze, Sinaja, Golanske visoravni i Zapadne obale. Film je bio u nominaciji za Oskara za najbolji dugometražni film 2013. godine i dobitnik je velikog broja nagrada. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 6. SEPTEMBAR

# IZLOŽBA FOTOGRAFIJA MILANA ŽIVKOVIĆA „BANATSKA DOKUMENTA“
Izložba fotografija Milana Živkovića „BANATSKA DOKUMENTA“ biće otvorena u petak, 6. septembra u 19 časova u Holu Kulturnog centra Zrenjanina. Sasvim obični ljudi, autoru nekada poznati nekada ne, posao kojim se bave, odeća koju nose, izborana lica koja deluju kao urezana u površinu papira...Jedan deo te kolekcije može se videti na ovoj izložbi i to je sasvim dovoljno da steknete predstavu o njegovom pristupu i vizuelnom jeziku koji karakteriše tamnosiva gama ka crnoj, s puno detalja, naglašenom oštrinom koja ističe teksturu. Neposredan autorov odnos prema ljudima koje fotografiše govori o njihovom iskrenom interesovanju za njih kao pojedince, a to je jedan od osnovnih činilaca dobre komunikacije i otvorenosti ljudi da učestvuju u nastanku fotografije...*
 
Image

PETAK - 6, SUBOTA  - 7. I NEDELJA, 8. SEPTEMBAR

# FILM „TRANS“
Psihološki triler u kom glavne uloge igraju Džejms Mekavoj, Vinsent Kasel i Rozario priča je o trgovcu umetničkim delima umešanom u ilegalne radnje  koji se udružuje sa hipnotizerom kako bi pronašao vrednu izgubljenu sliku i povratio pamćenje. Ulozi rastu kako se magle granice između želja, stvarnosti i hipnotičke sugestije. Scenarista filma je Džon Hodž koji je sa Bojlom sarađivao i na filmovima „Trejnspoting“, „Sasvim neobičan život“, „Malo ubistvo među prijateljima“ i „Plaža“...Projekcije filma su u velikoj sali Kulturnog centra (od petka, 6. do nedelje, 8 septembra) od 20 časova. Cena ulaznice: 200,00 dinara.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB