spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 18. OKTOBRA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076625
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 18. OKTOBRA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 9. I ČETVRTAK, 10. OKTOBAR

# CIKLUS FILMOVA „DANI (Z)ANIMACIJE“ - FILM „DAN VRANA“
U okviru III izdanja FESTIVALA FRANCUSKE ANIMACIJE pod nazivom „DANI (Z)ANIMACIJE“ u sredu, 9. i u četvrtak, 10. oktobra sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film „DAN VRANA“ (2012. 96 min). Režija: Žan -Kristofer Desen. *Čaroban film koji u sebi meša humor i epsku fantastiku, podjednako zavodljiv kako za decu tako i za odrasle. Dečak živi u srcu šume. Odgaja ga otac, turanski kolos koji mu brani da ode iz šume. Izolovan od ljudi, dečak odrasta u divljini, okružen duhovima iz šume sve do dana kada biva primoran da ode do najbližeg sela gde sreće Manon.*Ulaz na projekcije je besplatan.
 
Image

PETAK, 11, SUBOTA, 12. OKTOBAR

# ZRENJANINSKI ANTIFAŠISTIČKI FESTIVAL
Zrenjaninski antifašistički festival biće održan u petak, 11 i subotu, 12. septembra u Kulturnom centru Zrenjanina. U okviru dvodnevnog festivala odvijaće se diskusije, sajam knjiga i koncertne aktivnosti. Prvog dana festivala (11. X) u 16h vodiće se diskusija na temu zatvora a od 18 časova vodiće se razgovor sa organizatorima  Antifa Niš. Od 21h biće održani koncerti na kojem će nastupiti: Concerete Worms (Beograd), Antenat (Zagreb), Kill The Scum (Bečej), The Bayonets (Novi Sad). U subotu (12. X) od 12 do 21.30h biće održan Anarhistički sajam knjiga od 14h predstaviće se anarhističke književne konfekcije USIUSKu u terminu od 16 časova razgovaraće se na temu „Jedno viđenje autonomne politike u Rumuniji“, od 18h na temu„Anarhistička solidarnost i antiratne inicijative“ a od 20h na  „Potčinjavanje i otpor u Grčkoj“. Od 22h biće organizovana Fešta na kojoj nastupaju DJ S. Timov i DJ Sara Sud@ka, Digital Warfare (Sremska Mitrovica) i Segregator X (Zrenjanin).
 
Image

SUBOTA, 12. OKTOBAR

# DEČJI FILM „KRUDS“
U subotu, 12. oktobra u velikoj sali Kulturnog centra biće emitovan DEČJI FILM „KRUDS“. Projekcija počinje u 10 časova. Cena karte: 200,00 dinara. *Filmska priča je smeštena u fiktivnu praistorijsku eru i prati dešavanja u neobičnoj porodici koja živi u pećini. Njihov život je spokojan do trenutka kada kontinenti počnu da se pomeraju a njihov dosadašnji svet počinje da se menja. Zbog toga porodica Kruds kreće na uzbudljivo epsko putovanje prepuno iznenađenja. Film je u 3D tehnologiji i sinhronizovan je na srpski jezik. Neustrašivoj tinejdžerki Ip, koja želi da se otisne dalje od granica poznatog sveta glas je pozajmila Ivana Popović. Njenog oca, tvrdoglavog Graga koji misli da sve što je nepoznato treba izbegavati, igra Dragan Vujić. Baba Greni sa neobičnim smislom za humor i još neobičnijim sposobnostima za preživljavanje glas daje Đurđija Cvijetić a majku i mlađeg brata u ovoj neobičnoj porodici igraju Vesna Paštrović i Stevan Pijale.
 
Image

# RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u Kulturnom centru u subotu, 12. oktobra. Radionica prve grupe održaće se u terminu od 14 do 16 a druge grupe od 16 do 18 časova. Svi zainteresovani polaznici radionice mogu da nauče da „crtaju“ koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajnerka Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni: 566–712, 064/8116487 i 063/897472
 
Image

# POZORIŠNA PREDSTAVA „ŠEKSPIR U KREMLJU“
U subotu, 12. oktobra Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu „Srpskom narodnom pozorištu“ u Novom Sadu na predstavu „ŠEKSPIR U KREMLJU“. Predstava je urađena u koprodukciji SNP i Kazališta Ulysses. Režija: Lenka Udovički. Igraju: Dragan Mićanović, Boris Isaković, Svetozar Cvetković i drugi. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 1.400,00 dinara.

PONEDELJAK, 14. OKTOBAR

# KONCERT JOVANA KOLUNDŽIJE
Koncert Jovana Kolundžije biće održan u ponedeljak, 14. oktobra u velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 20 časova. Uz klavirsku pratnju Nade Kolundžije, Jovan Kolundžija izvešće violonski koncert na čijem će se programu pronaći dela Johana Sebastijana Baha, Fritz Kreislera, „Ciganske melodije“ Pabla De Sarasate i mnoge druge.Na koncerutu će nastupiti i Stefan Fajka Gabrijel - violina II razred niže Muzičke škole „Josif Marinković“ uz klavirsku saradnju Bojane Maćešić. Cena ulaznice je 300,00 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i 18 do 20h.
 
Image

UTORAK, 15. OKTOBAR

# TRIBINA „TITO“
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra u utorak, 15. oktobra biće održana tribina pod nazivom „TITO“. Uvodničar je dr Predrag J. Marković, istoričar. Moderator tribine je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 16.  I ČETVRTAK, 17. OKTOBAR

#CIKLUS FILMOVA „DANI (Z)ANIMACIJE - FILM „ŽAN SA MESECA“
U okviru III izdanja FESTIVALA FRANCUSKE ANIMACIJE pod nazivom „DANI (Z) ANIMACIJE u sredu, 16. i četvrtak, 17. oktobar sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film „ŽAN SA MESECA“. Režija: Stefan Šeš (2012, 95) Zadivljujuća animacija, univerzalne poruke, humor i specifična poezija koja podjednako osvaja decu kao i roditelje. Žanu sa Meseca je dosadno. Zbog toga odlučuje da poseti Zemlju. Jednoga dana kači se na rep komete i dolazi do nas...*Ulaz na projekcije je besplatan.

PETAK, 18. OKTOBAR

# IZLOŽBA „FORMAT MALI“
Putujuća izložba Art Centra iz Beograda pod nazivom „FORMAT MALI“ biće otvorena u petak, 18. oktobra u 19 časova u izloženom holu Kulturnog centra. Postavku čine grafike, ulja, akvareli, crteži i instalacije malih formata 57 autora različitih tehnika i poetika.

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB