spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 25. OKTOBRA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098323
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 25. OKTOBRA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 16.  I ČETVRTAK, 17. OKTOBAR

# CIKLUS FILMOVA „DANI (Z)ANIMACIJE”: FILM „ŽAN SA MESECA“
U okviru III izdanja FESTIVALA FRANCUSKE ANIMACIJE pod nazivom „DANI (Z) ANIMACIJE u sredu, 16. i četvrtak, 17. oktobar sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film „ŽAN SA MESECA“. Režija: Stefan Šeš (2012, 95) Zadivljujuća animacija, univerzalne poruke, humor i specifična poezija koja podjednako osvaja decu kao i roditelje. Žanu sa Meseca je dosadno. Zbog toga odlučuje da poseti Zemlju. Jednoga dana kači se na rep komete i dolazi do nas...*Ulaz na projekcije je besplatan.

PETAK, 18. OKTOBAR

# IZLOŽBA „FORMAT MALI“
Putujuća izložba Art Centra iz Beograda pod nazivom „FORMAT MALI“ biće otvorena u petak, 18. oktobra u 19 časova u izloženom holu Kulturnog centra. Postavku čine grafike, ulja, akvareli, crteži i instalacije malih formata 57 autora različitih tehnika i poetika.
 
Image

SUBOTA, 19. OKTOBAR

# RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u Kulturnom centru u subotu, 19. oktobra. Radionica prve grupe održaće se u terminu od 14 do 16 a druge grupe od 16 do 18 časova. Svi zainteresovani polaznici radionice mogu da nauče da „crtaju“ koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajnerka Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni: 566–712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

UTORAK, 22. OKTOBAR

# TRIBINA O PREZADUŽENOSTI
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 22. oktobra biće održana tribina pod nazivom SIVA EKONOMIJA DUGA – ekonomski i socijalni aspekti duga u kapitalizmu i otpori dužništvu. Uvodničar je Aleksandar Matković, profesor filozofije. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribinu organizuje Kulturni centar u saradnji sa teorijskom grupom „Gerusija“.

SREDA, 23. I ČETVRTAK, 24. OKTOBAR

# CIKLUS FILMOVA DANI (Z)ANIMACIJE: FILM „KOŽA BOJE MEDA“
Uokviru III izdanja FESTIVALA FRANCUSKE ANIMACIJE pod nazivom „DANI ZANIMACIJE“  u sredu, 23. i četvrtak, 24. oktobra sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra u 20 časova biće emitovan film „KOŽA BOJE MEDA“.  *Deset hiljada korejske dece rasejano je po čitavom svetu nakon rata. Jedan od njih je Junq rođen u Seulu a usvojen od strane jedne belgijske porodice. Ovo je priča o njima, pruča koja osvaja iskrenimemocijama, humorom i poetičnošću. *Ulaz na projekcije je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 24. OKTOBAR
# BALETSKA PREDSTAVA “USPAVANA LEPOTICE“
U četvrtak, 24. oktobra Kulturni centar organizuje odlazak na baletsku predstavu „USPAVANA LEPOTICA“ u SNP – Novi Sad. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 900,00 dinara.

PETAK, 25.OKTOBAR

# PREDAVANJE: “ODSTRANJIVANJE TOKSINA IZ ORGANIZMA“

U petak, 25. oktobra u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova biće održano predavanje na temu: „PRAKTIČNO ODSTRANJIVANJE OTROVA IZ ORGANIZMA“. Koordinator tribine je Prim. dr Boro M. Vujasin.

Organizator zadržava pravo izmene programa.


 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB