spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 31. OKTOBRA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056190
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 31. OKTOBRA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 23. I ČETVRTAK, 24. OKTOBAR

# CIKLUS FILMOVA DANI (Z)ANIMACIJE: „KOŽA BOJE MEDA“
U okviru III izdanja FESTIVALA FRANCUSKE ANIMACIJE pod nazivom „DANI ZANIMACIJE“  u sredu, 23. i četvrtak, 24. oktobra sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra u 20 časova biće emitovan film „KOŽA BOJE MEDA“.  *Deset hiljada korejske dece rasejano je po čitavom svetu nakon rata. Jedan od njih je Junq rođen u Seulu a usvojen od strane jedne belgijske porodice. Ovo je priča o njima, pruča koja osvaja iskrenimemocijama, humorom i poetičnošću. *Ulaz na projekcije je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 24. OKTOBAR

# BALETSKA PREDSTAVA: „USPAVANA LEPOTICA“
U četvrtak, 24. oktobra Kulturni centar organizuje odlazak na baletsku predstavu „USPAVANA LEPOTICA“ u SNP – Novi Sad. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 900,00 dinara.

PETAK, 25. OKTOBAR

# PREDAVANJE: „ODSTRANJIVANJE TOKSINA IZ ORGANIZMA“
U petak, 25. oktobra u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova biće održano predavanje na temu „PRAKTIČNO ODSTRANJIVANJE OTROVA IZ ORGANIZMA“.  Koordinator tribine je Prim. Dr Boro M. Vujasin.

SUBOTA, 26. OKTOBAR

# RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u Kulturnom centru u subotu, 26. oktobra. Radionica prve grupe održaće se u terminu od 14 do 16 a druge grupe od 16 do 18 časova. Svi zainteresovani polaznici radionice mogu da nauče da „crtaju“ koncem, da ukrase odeću modernim vezom, da naprave aplikaciju (broš), da izrađuju modne crteže i da svoju kreaciju predstave na modnoj reviji. Radionicu vodi dipl. dizajnerka Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni: 566–712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

UTORAK, 29. OKTOBAR

# TRIBINA
U okviru tribinskog programa u utorak, 29. oktobra biće održana tribina pod nazivom „ALTERNATIVNE UMETNIČKE PRAKSE U BARSELONI“. Uvodničar je Aviva Kruglanski, umetnik iz Barselone.  Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 30. I ČETVRTAK, 31. OKTOBAR

# IRANSKI FILM „TAKO DALEKO, TAKO BLIZU“
U sredu, 30. i četvrtak, 31. oktobra u terminu od 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan iranski film „TAKO DALEKO, TAKO BLIZU“. Film je urađen u režiji Reze Mir Karimija (2005). Uspešni neurohirurg, posvećen poslu, zapućuje se u pustinju kako bi našao svog 18-godišnjeg sina koji se pod nepreglednim nebeskim svodom pustinje bavi posmatranjem zvezda. Uloge: Masud Rajgan, Afšin Hašemi, Elham Hamidi. Ulaz na projekcije je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.


 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB