spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 9. NOVEMBRA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085377
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 9. NOVEMBRA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

PETAK, 1. NOVEMBAR

# KONCERT „DŽA ILI BU“
Poznati punk bend „DŽA ILI BU“ (Beograd) i punk bend „JA K’O MILE A MILE K’O KONJ“ (Novi Bečej) nastupiće u Kulturnom centru Zrenjanina u petak, 1. novembra. Koncert počinje u 22h. Cena karte: u pretprodaji je 300,00 a na dan koncerta 350,00 dinara.

SUBOTA, 2. NOVEMBAR

# FILM „ŽIVAN PRAVI PANK FESTIVAL“
U subotu, 2. novembra u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova biće emitovan dugometražni dokumentarni film „ŽIVAN PRAVI PANK FESTIVAL“. Režija: Ognjen Glavonić (2013, 63 min.). Uloge: Živan Pujić. *Kako se iz studentskog i no-buget filma predstavlja situacija „ludog entuzujazma“ i ohrabrivanja koje ga prati iz društvene situacije u kojoj je takvo ponašanje nepredviđeno? Kroz lik Živana u rasponu od nekoliko godina, priča o entuzijazmu odvija se upravo posredstvom filmova nastalih na istom prikazanom principu entuzijazma, u tom je procesu ironija neizbežna pozicija.* Ulaz na projekciju je besplatan.
 
Image

# RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u Kulturnom centru u subotu, 2. novembra. Radionica prve grupe održaće se u terminu od 14 do 16 a druge grupe od 16 do 18 časova. „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

PONEDELJAK, 4. NOVEMBAR

# PROMOCIJA KNJIGE
Promocija knjige „PUT SATKAN OD SVETLOSTI – KAKO SAM POBEDILA RAK“ biće održana u ponedeljak, 4. novembra sa početkom u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. Na promociji govori autorka Pipi Mila Dragica Rajić Racić. *Autobiografska knjiga o suočavanju i prevazilaženju bolesti, borbi, umetnosti, životnim stilovima i promeni načina života.*
 
Image

UTORAK, 5. NOVEMBRA

# TRIBINA „GRAĐANI I BANKE“
U utorak, 5. novembra u Kulturnom centru biće održana tribina pod nazivom „GRAĐANI I BANKE – ODNOS GRAĐANA SA FINANSIJSKIM INSTITUCIJAMA“. Uvodničar je Dejan Gavrilović, predsednik Udruženja bankarskih klijenata „Efektiva“. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 6. I ČETVRTAK, 7. NOVEMBAR

# IRANSKI FILM „HLADNE SUZE“
U sredu, 6. i četvrtak, 7. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan iranski film „HLADNE SUZE“. Film je urađen u režiji Hamidnezhada Azizollaha (2002, 96 min). *Radnja je smeštena oko početka revolucije u Iranu i sukoba između Vlade i Kurda...u jednoj mećavi ukrstile su se sudbine iranskog vojnika i kurdske pastirice. U nemogućim uslovima javilo se međusobno poverenje i naznaka ljubavi...*Projekcije su u maloj sali KCZR od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

SUBOTA, 9. NOVEMBAR

# DANI MILIHBROTA
U organizaciji Nemačkog humanitarnog udruženja – „Veliki Bečkerek“ u subotu, 9. novembra  sa početkom u 17 časova u Kafe - galeriji Kulturnog centra biće održan „DAN MILIHBROTA“. U okviru takmičarske manifestacije u pravljenju najlepšeg milihbrota (mlečni hleb/kolač) pored ceremonijalnog dela u ocenjivanju i nagrađivanju najuspešnijih učesnika realizovaće se i program u okviru kojeg će biti otvorena i izložba crteža akademske slikarke Jelene Abraham.

# RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u Kulturnom centru u subotu, 9. novembra. Radionica prve grupe održaće se u terminu od 14 do 16 a druge grupe od 16 do 18 časova. „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.

Organizator zadržava pravo izmene programa.


 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB