spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 15. NOVEMBRA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 2 gostiju na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8084461
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 15. NOVEMBRA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 6. I ČETVRTAK, 7. NOVEMBAR

# IRANSKI FILM „HLADNE SUZE“
U sredu, 6. i četvrtak, 7. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan iranski film „HLADNE SUZE“. Film je urađen u režiji Hamidnezhada Azizollaha (2002, 96 min). *Radnja je smeštena oko početka revolucije u Iranu i sukoba između Vlade i Kurda...u jednoj mećavi ukrstile su se sudbine iranskog vojnika i kurdske pastirice. U nemogućim uslovima javilo se međusobno poverenje i naznaka ljubavi...*Projekcije su u maloj sali KCZR od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 7. NOVEMBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA: „ELIJAHOVA STOLICA“
U četvrtak, 7. novembra Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu JDP – Beograd na pozorišnu predstavu „ELIJAHOVA STOLICA“. Režija: Boris Gešević. Uloge: Svetozar Cvetković, Vladimir Đuza Stojiljković, Renata Ulmanski i i dr. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 1.500,00 dinara.

SUBOTA, 9. NOVEMBAR

# DANI MILIHBROTA
U organizaciji Nemačkog humanitarnog udruženja „Veliki Bečkerek“ u subotu, 9. novembra  sa početkom u 17 časova u holu Kulturnog centra biće održan „DAN MILIHBROTA“. U okviru takmičarske manifestacije u pravljenju najlepšeg milihbrota (mlečni hleb/kolač) pored ceremonijalnog dela u ocenjivanju i nagrađivanju najuspešnijih učesnika realizovaće se i program u okviru kojeg će biti otvorena i izložba crteža akademske slikarke Jelene Abraham.
 
Image

# PROMOCIJA ČASOPISA „STRIPOLIS“
Novosadska promocija časopisa „STRIPOLIS 4“ biće održana u subotu, 9. novembra sa početkom u 20 časova u klubu „Crna ovca“. *Nakon uspeha prethodnih brojeva redakcija časopisa potrudila se da novi broj bude još bolji i kvalitetniji. Časopis je objavljen na 180 strane od kojih je 60 u koloru a u njemu se nalazi i stripovi i tekstovi o ovom mediju... (Izdavač: Kulturni centar Zrenjanina *Urednik izdanja: Branko Đukić *Glavni i odgovorni urednik: Vladimir Đurić *Naslovna strana i grafički dizajn: Mišo Živanov *Grafička obrada i oblikovanje: Bojan Stojisavljević)
 
Image

UTORAK, 12. NOVEMBAR

# TRIBINA „GRADITELJSKO NASLEĐE“
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra u utorak, 12. novembra biće održana tribina pod nazivom: „GRADITELJSKO NASLEĐE U ZRENJANINU“. Na tribini govore: Vesna Karavida i Bojan Kojičić, istoričari umetnosti. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali KCZR. Tribina je organizovana u saradnji Kulturnog centra Zrenjanina i Zavoda za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin.
 
Image

SREDA, 13. I ČETVRTAK, 14. NOVEMBAR

# IRANSKI FILM „SUNCE SVIMA JEDNAKO SIJA“
U sredu, 13. i četvrtak, 14. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan iranski film „SUNCE SVIMA JEDNAKO SIJA“. Film je režirao Abas Rafei (2007, drama). *Priča o hrišćanki Dženet koja gubi veru i njenoj bliskoj prijateljici Negar čiji je muž ujedno i Dženetin bivši ljubavnik sa zdravstvenim oštećenjima iz rata i sa potpuno neizvesnim oporavkom...oni odlučuju da posete svetilište u drugom gradu...*Projekcije su u maloj sali KCZR od 20 časova. Ulaz je besplatan.

PETAK, 15. NOVEMBAR

# IZLOŽBA SLIKA EMILA SFERA (od 15. XI – 28. XI 2013.)
U petak, 15. novembra u izložbenom holu Kulturnog centra u 19 časova biće otvorena IZLOŽBA SLIKA EMILA SFERA. *Emil Sfera rođen je 1969. u  Pančevu. Slikarstvo je diplomirao na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu. Kolektivno izlaže od 1990. a prvu samostalnu izložbu je imao 1994. od kada počinje umetnikovo višestrano predstavljanje javnosti kako kroz 52 samostalne izložbe tako i kroz promociju dečjeg stvaralaštva. Dobitnik je dve nagrade Oktobarskog salona u Pančevu, kao i vojvođanskog priznanja za slikarstvo za 2010. godinu. Član je nacionalnih i lokalnih udruženja umetnika. Njegova dela se danas nalaze u mnogim zbirkama u zemlji i inostranstvu.* Program je organizovan u saradnji Zavoda za kulturu vojvođanskih Rumuna i Kulturnog centra Zrenjanina.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.


 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB