spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 12. DO 22. NOVEMBRA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056075
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 12. DO 22. NOVEMBRA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

# FOLKLORNA SEKCIJA KULTURNOG CENTRA
Kulturni centar Zrenjanina organizuje upis u folklornu sekciju dece i omladine svih uzrasta. Upis se vrši svakog radnog dana od 9 do 17 časova. Pristupnicu možete dobiti, popuniti i predati u holu Kulturnog centra.

SREDA, 13. I ČETVRTAK, 14. NOVEMBAR

# IRANSKI FILM „SUNCE SVIMA JEDNAKO SIJA“
U sredu, 13. i četvrtak, 14. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan iranski film „SUNCE SVIMA JEDNAKO SIJA“. Film je režirao Abas Rafei (2007, drama). *Priča o hrišćanki Dženet koja gubi veru i njenoj bliskoj prijateljici Negar čiji je muž ujedno i Dženetin bivši ljubavnik sa zdravstvenim oštećenjima iz rata i sa potpuno neizvesnim oporavkom...oni odlučuju da posete svetilište u drugom gradu...*Projekcije su u maloj sali KCZR od 20 časova. Ulaz je besplatan.

PETAK, 15. NOVEMBAR

# IZLOŽBA „SAN LETNJE BANATSKE NOĆI“ (Od 15. XI – 28. XI 2013)
U petak, 15. novembra u izložbenom holu Kulturnog centra u 19 časova biće otvorena izložba slika Emila Sfere „SAN LETNJE BANATSKE NOĆI“. *Emil Sfera rođen je 1969. u  Pančevu. Slikarstvo je diplomirao na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu. Kolektivno izlaže od 1990. a prvu samostalnu izložbu je imao 1994. od kada počinje umetnikovo višestrano predstavljanje javnosti kako kroz 52 samostalne izložbe tako i kroz promociju dečjeg stvaralaštva. Dobitnik je dve nagrade Oktobarskog salona u Pančevu, kao i vojvođanskog priznanja za slikarstvo za 2010. godinu. Član je nacionalnih i lokalnih udruženja umetnika. Njegova dela se danas nalaze u mnogim zbirkama u zemlji i inostranstvu.* Program je organizovan u saradnji Zavoda za kulturu vojvođanskih Rumuna i Kulturnog centra Zrenjanina.
 
Image

PONEDELJAK, 18. NOVEMBAR

# PREDSTAVA „SUNČANI KABARE“
Kabaretska predstava Radeta Marjanovića „SUNČANI KABARE“ biće izvedena u ponedeljak, 18. novembra u 20 časova na velikoj sceni Kulturnog centra. Igraju: Rade Marjanović, Danica Maksimović i Tanja Bošković uz muzičku pratnju kubanskog orkestra „Salsa i Punto“. Cena karte u pretprodaji je 500,00 a na dan predstave 600,00 dinara.

UTORAK, 19. NOVEMBAR

# TRIBINA O NIČEU
Kulturni centar organizuje u utorak, 19. novembra tribinu o temi „Niče-tragedija i teleologija“. Uvodno predavanje održaće Igor Cvejić, doktorant filozofije. Početak je u 19 sati u maloj sali. Moderator je Miroslav Samardžić.
 
SREDA, 20. I ČETVRTAK, 21. NOVEMBAR

# IZRAELSKI FILM „POSETA ORKESTRA“
U sredu, 20. i četvrtak, 21. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan izraelski film: „POSETA ORKESTRA“. Filmski scenario i režiju potpisuje Eran Kolirin. Žanr: drama. Snimljen je 2006. godine. *Priča o policijskom orkestru koji iz Egipta stiže u Izrael i greškom završava u pogrešnom gradu. Film funkcioniše na dva nivoa. Prvi se odnosi na sudar dveju kultura dok je drugi filmski nivo intimnijeg, individulanog ljudskog karaktera i govori o preplitanju ljudskih sudbina i pokušaju ljudi da svoje sudbine određenim sitnicama, izmene makar samo na jedan dan...*Projekcije su u maloj sali KCZR od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 22. NOVEMBAR

# PREDAVANJE „SPREČAVANJE I IZLEČENJE RAKA“
U petak, 22. novembra u maloj sali Kulturnog centra sa početkomu u 18 časova biće održano predavanje na temu: „SPREČAVANJE I IZLEČENJE RAKA PRAVILNOM ISHRANOM“. Koordinator predavanja je Prim.dr Boro M. Vujasin.

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB