spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 20. DO 29. NOVEMBRA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8088666
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 20. DO 29. NOVEMBRA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

# FOLKLORNA SEKCIJA KULTURNOG CENTRA
Kulturni centar Zrenjanina organizuje upis u folklornu sekciju dece i omladine svih uzrasta. Upis se vrši svakog radnog dana od 9 do 17 časova. Pristupnicu možete dobiti, popuniti i predati u holu Kulturnog centra.

# FOTO KONKURS: „BOJE LJUBAVI“
BB trade Žitište, Kulturni centar Zrenjanina, Udruženje „Photo expo“ i Foto klub CD13 Zrenjanin raspisuju KONKURS ZA IZLOŽBU FOTOGRAFIJA pod nazivom: „PerSu strana sveta“. Pravo učešća na konkurs imaju svi autori koji se bave fotografijom i žive na teritoriji grada Zrenjanina. Tema konkursa: BOJE LJUBAVI. Konkurs je otvoren do 1. decembra 2013. godine. Najuspešnijim učesnicima konkursa biće dodeljene tri nagrade za pojedinačnu fotografiju. Prva nagrada je vikend na Tari za dve osobe, druga nagrada je  samostalna izložbe a treća nagrada za pojedinačnu fotografiju je PerSu paket. Detaljnije propozicije takmičenja možete pronaći na web-site Kulturnog centra: www.kczr.org sa kog možete preuzeti i prijavni formular.

SREDA, 20. I ČETVRTAK, 21. NOVEMBAR

# IZRAELSKI FILM „POSETA ORKESTRA“
U sredu, 20. i četvrtak, 21. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan izraelski film: „POSETA ORKESTRA“. Filmski scenario i režiju potpisuje Eran Kolirin. Žanr: drama. Snimljen je 2006. godine. *Priča o policijskom orkestru koji iz Egipta stiže u Izrael i greškom završava u pogrešnom gradu. Film funkcioniše na dva nivoa. Prvi se odnosi na sudar dveju kultura dok je drugi filmski nivo intimnijeg, individulanog ljudskog karaktera i govori o preplitanju ljudskih sudbina i pokušaju ljudi da svoje sudbine određenim sitnicama izmene makar samo na jedan dan...*Projekcije su u maloj sali KCZR od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Izraelskom ambasadom u Beogradu.
 
Image

PETAK, 22. NOVEMBAR

# PREDAVANJE „SPREČAVANJE I IZLEČENJE RAKA“
U petak, 22. novembra u maloj sali Kulturnog centra sa početkomu 18 časova biće održano predavanje na temu: „SPREČAVANJE I IZLEČENJE RAKA PRAVILNOM ISHRANOM“. Koordinator predavanja je Prim.dr Boro M. Vujasin.

SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. NOVEMBAR

# IZRAELSKI FILM „IZA SUNCA“

U sredu, 27. i četvrtak, 28. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan izraelski film: „IZA SUNCA“.  Film je režirao Juval Šaferman. Žanr: porodična drama (2006). *Jicakov otac je u komi i umire, Jicak je konačno spreman da ga poseti i treba da premosti period od desetogodišnjeg ćutanja...*Projekcije su u maloj sali KCZR od 20 časova. Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus izraelskog filma realizovan je u saradnji sa Izraelskom ambasadom u Beogradu.

PETAK, 29. NOVEMBAR

# IZLOŽBA GRAFIKA „VIZIJA II“ (Od 29. XI – 12. XII 2013.)
U petak, 29. novembra u izložbenom holu Kulturnog centra u 19 časova biće otvorena IZLOŽBA GRAFIKA MIHAILA ŠOŠKIĆA pod nazivom: „VIZIJA II“. *Mihailo Šoškić rođen je 1937. godine u Andrijevici, završio je Školu za primenjenu umetnost u Herceg Novom u klasi prof. Bate Pravilovića. Imao je 18 samostalnih i tri grupne izložbe. Izlagao je sa jugoslovenskim umetnicima Likovnog salona u Kovinu. Dobitnik je prve nagrade lista „Pobjeda“. Ciklus „Vizija“ rađen je u tehnici lavirani tuš i pero. Živi i radi u Pančevu.
 
Image

# REVIJA GUSLARA VOJVODINE
U petak, 29. novembra u 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra biće održana REVIJA GUSLARA VOJVODINE. Organizator je KUD „Petar Perunović Perun“ u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB