spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 27. XI DO 07. XII 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076787
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 27. XI DO 07. XII 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

FOTO KONKURS: „BOJE LJUBAVI“
BB trade Žitište, Kulturni centar Zrenjanina, Udruženje „Photo expo“ i Foto klub CD13 Zrenjanin raspisuju KONKURS ZA IZLOŽBU FOTOGRAFIJA pod nazivom: „PerSu strana sveta“. Pravo učešća na konkurs imaju svi autori koji se bave fotografijom i žive na teritoriji grada Zrenjanina. Tema konkursa: BOJE LJUBAVI. Konkurs je otvoren do 1. decembra 2013. godine. Najuspešnijim učesnicima konkursa biće dodeljene tri nagrade za pojedinačnu fotografiju. Prva nagrada je vikend na Tari za dve osobe, druga nagrada je  samostalna izložbe a treća nagrada za pojedinačnu fotografiju je PerSu paket. Detaljnije propozicije takmičenja možete pronaći na web-site Kulturnog centra: www.kczr.org sa kog možete preuzeti i prijavni formular.

SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. NOVEMBAR

# IZRAELSKI FILM „IZA SUNCA“
U sredu, 27. i četvrtak, 28. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan izraelski film: „IZA SUNCA“.  Film je režirao Juval Šaferman. Žanr: porodična drama (2006). *Jicakov otac je u komi i umire, Jicak je konačno spreman da ga poseti i treba da premosti period od desetogodišnjeg ćutanja...*Projekcije su u maloj sali KCZR od 20 časova. Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus izraelskog filma realizovan je u saradnji sa Izraelskom ambasadom u Beogradu.

SREDA, 27. NOVEMBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA: „NEMAM DA PLATIM I NEĆU DA PLATIM“
U sredu, 27. novembra biće izvedena pozorišna komedija beogradskog teatra „Le Studio“: „Neću da platim i nemam da platim“ urađene u produkciji „Kroz prozor fabrike“. *Urnebesna komedija nastala po istoimenoj drami Daria Foa. Predstava počinje u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra. Cena ulaznice u pretprodaji je 250,00 a na dan predstave 500,00 dinara.

PETAK, 29. NOVEMBAR

# IZLOŽBA GRAFIKA „VIZIJA II“ (Od 29. XI – 12. XII 2013.)
U petak, 29. novembra u izložbenom holu Kulturnog centra u 19 časova biće otvorena IZLOŽBA GRAFIKA MIHAILA ŠOŠKIĆA pod nazivom: „VIZIJA II“. *Mihailo Šoškić rođen je 1937. godine u Andrijevici, završio je Školu za primenjenu umetnost u Herceg Novom u klasi prof. Bate Pravilovića. Imao je 18 samostalnih i tri grupne izložbe. Izlagao je sa jugoslovenskim umetnicima Likovnog salona u Kovinu. Dobitnik je prve nagrade lista „Pobjeda“. Ciklus „Vizija“ rađen je u tehnici lavirani tuš i pero. Živi i radi u Pančevu.
 
Image

# REVIJA GUSLARA VOJVODINE
U petak, 29. novembra u 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra biće održana REVIJA GUSLARA VOJVODINE. Učestvuju: najbolji guslari Vojvodine, KUD „Durmitor“ (Kula), KUD „Pionir“ (Zrenjanin), zdravičar Miomir Miljanić i specijalni gosti. Organizatori „Revije guslara Vojvodine“ su KUD „Petar Perunović Perun“ i Kulturni centar Zrenjanina.

SUBOTA, 30. NOVEMBAR

# KONCERT
U subotu, 30 novembra u Muzičkom klubu Kulturnog centra biće održan koncert na kom će nastupiti bendovi: Trash Union, Hobson's Choice, Fullsize, 7 th Army in the Kitchen i B.E.S. Koncert počinje u 22h. Cena ulaznice je 100,00 dinara.

PONEDELJAK, 2. DECEMBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA: „SVETI GEORGIJE UBIVA AŽDAHU“
U ponedeljak, 2. decembra Kulturni centar Zrenjanina organizuje odlazak u „Atelje 212“ na pozorišnu predstavu „Sveti Georgije ubiva aždahu“. Obnovljena predstava u režiju Ljubomira Muncija Draškića po tekstu Duška Kovačevića u novoj glumačkoj podeli: Bojan Žirović, Sofija Juričan, Bojan Dimitrijević, Marinko Madžgalj i dr. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 2.000,00 dinara.

UTORAK, 3. DECEMBAR

# PROMOCIJA KNJIGE
Promocija knjige dr Branka Balja „Neoliberalizam“ biće održana u utorak, 3. decembra u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova. Učestvuju: dr Aleksandar Čučković i autor. Moderator je Miroslav Samardžić.

SREDA, 4. I ČETVRTAK, 5. DECEMBAR

# FILM „RADOST“
U sredu, 4. i četvrtak, 5. decembra u Kulturnom centru biće emitovan izraelski film „Radost“ (2005, 90 min). Režija: Džuli Šlez. Žanr: komedija, drama. Porodična priča o starijem bračnom paru i njihovo troje dece čiji se život menja kada im ćerka priredi iznenađenje – učestvovanjem u popularnoj tv emisji. Projekciji su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus izraelskog filma realizovan je u saradnji sa Izraelskom ambasadom u Beogradu.

ČETVRTAK, 5. DECEMBAR

# SVEČANA DODELA NAGRADA KONKURSA DEČJEG ČASOPISA „ZDRAVO“
Autorima najboljih literarnih i likovnih radova na konkursu dečjeg časopisa „Zdravo“ na temu „Evropa i ja“ nagrade će biti uručene na završnoj svečanosti u četvrtak, 5. decembra u 11 sati u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“. Pozivu na konkurs, koji su organizovali suizdavači časopisa – Kulturni centar Zrenjanina i Gradska narodna biblioteka, odazvalo se 161 učesnik iz 14 osnovnih škola. Tom prilikom biće predstavljen i novi broj časopisa „Zdravo“ sa izabranim prilozima blizu 90 učenika.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB