spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE ENDELJE ZA VAS - DO 12. DECEMBRA 2013
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056301
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE ENDELJE ZA VAS - DO 12. DECEMBRA 2013 PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 4. I ČETVRTAK, 5. DECEMBAR

# FILM „RADOST“
U sredu, 4. i četvrtak, 5. decembra u Kulturnom centru biće emitovan izraelski film „Radost“ (2005, 90 min). Režija: Džuli Šlez. Žanr: komedija, drama. Porodična priča o starijem bračnom paru i njihovo troje dece čiji se život menja kada im ćerka priredi iznenađenje – učestvovanjem u popularnoj tv emisji... Projekciji su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus izraelskog filma realizovan je u saradnji sa Izraelskom Ambasadom u Beogradu.

ČETVRTAK, 5. DECEMBAR

# SVEČANA DODELA NAGRADA KONKURSA DEČJEG ČASOPISA „ZDRAVO“
Autorima najboljih literarnih i likovnih radova na konkursu dečjeg časopisa „Zdravo“ na temu „Evropa i ja“ nagrade će biti uručene na završnoj svečanosti u četvrtak, 5. decembra u 11 sati u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“. Pozivu na konkurs, koji su organizovali suizdavači časopisa – Kulturni centar Zrenjanina i Gradska narodna biblioteka, odazvalo se 161 učesnik iz 14 osnovnih škola. Tom prilikom biće predstavljen i novi broj časopisa „Zdravo“ sa izabranim prilozima blizu 90 učenika.

SUBOTA, 7. DECEMBAR

# KONCERT VOJVOĐANSKOG MEŠOVITOG HORA
U subotu, 7. decembra na velikoj sceni Kulturnog centra biće održan koncert VOJVOĐANSKOG MEŠOVITOG HORA. Pod dirigentskom palicom Andreja Bursaća biće izveden Rekvijem op. 48. Gabrijela Fore (Gabriel Faure 1845-1924) jedno od najboljih horskih dela u istoriji muzike. Solisti: Darija Olajoš Čizmić (sopran), Vasa Stajkić (bariton), Zoltan Borbelj (orgulje). Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je slobodan.
 
Image

DECEMBAR, 2013.

# KREATIVNE RADIONICE „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 7, 14, 21 i 28. decembra u terminima od 14 do 16 (radionica prve grupe) i od 16 do 18 časova (radionica druge grupe polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

NEDELJA, 8. DECEMBAR

# SVEČANI KONCERT GRADSKOG DUVAČKOG ORKESTRA
U nedelju, 8. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina sa početkom u 19 časova biće održan SVEČANI - JUBILARNI KONCERT GRADSKOG DUVAČKOG ORKESTRA ZRENJANINA (četrdesetogodišnjica). Na programu su dela Bramsa, Dvoržaka, Geršvina, grupe Aba. Dirigenti: Tapai Vendel, Slobodan Ćirić i Branislav Gagić. Solisti: Vesna Vučurević (flauta), Mezei Zoltan (harmonika) i Vladimir Stojković (šoljica). Ulaz je besplatan.
 
Image

PONEDELJAK, 9. DECEMBAR

# KONCERT ANSAMBLA „BANATSKI DIVANI“
U ponedeljak, 9. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće održan koncert tamburaškog ansambla „Banatski divani “ pod nazivom „Dvadeset godina sa tamburom“. Tamburaški zvuci poznatog zrenjaninskog ansambla i ovaj put obradovaće  publiku. Povodom svog jubileja (dvadestogodišnjice postojanja) „Banatski divani“ pokloniće gradu i svim ljubiteljima tamburaške muzike besplatan koncert. Koncert počinje u 20 časova.
 
Image

UTORAK, 10. DECEMBAR

# TRIBINA
U utorak, 10. decembra biće održana tribina pod nazivom „POPULARNA KULTURA I SISTEM VREDNOSTI“. Na tribini govore članovi benda „Beogradski sindikat“. Tribina počinje u 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra.

SREDA, 11. DECEMBAR

# KONCERT „MIRONOSICE“
Svečani koncert Hora „Žene Mironosice“ biće održan u sredu, 11. decembra na velikoj sceni Kulturnog centra. Muzičkom interpretacijom pravoslavne duhovne muzike i srpskih tradicionalnih pesme, pod dirigentskom palicom Zorice Kecić, hor će se predstaviti zrenjaninskoj publici i ljubiteljima duhovne i tradicionalne muzike. Gost na koncertu je Crkveni mešoviti hor „Sveti Nikolaj srpski“ iz Nove Pazove kojim će dirigovati Tamara Pajdić. Koncert počinje u 19.30h. Ulaz je slobodan.
 
Image

SREDA, 11. I ČETVRTAK, 12. DECEMBAR

# FILM „DINASTIJA ŠVARC“
U okviru Ciklusa izraelskog filma u sredu, 11. i četvrtak, 12. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan film „DINASTIJA ŠVARC“ (The Schwartz Dinasty – 2005, 99 min). Filmska priča o dve žene koje je spojila zajednička borba za pravo da odlučuju o sopstvenoj sudbini. Projekcije su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filma realizovan je u saradnji sa Izraelskom Ambasadom u Beogradu.

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB