spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 20. DECEMBARA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 860
Veb veze: 28
Posetioci: 7920741
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 20. DECEMBARA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 11. DECEMBAR

# KONCERT „MIRONOSICE“
Svečani koncert Hora „Žene Mironosice“ biće održan u sredu, 11. decembra na velikoj sceni Kulturnog centra. Muzičkom interpretacijom pravoslavne duhovne muzike i srpskih tradicionalnih pesme, pod dirigentskom palicom Zorice Kecić, hor će se predstaviti zrenjaninskoj publici i ljubiteljima duhovne i tradicionalne muzike. Gost na koncertu je Crkveni mešoviti hor „Sveti Nikolaj srpski“ iz Nove Pazove kojim će dirigovati Tamara Pajdić. Koncert počinje u 19.30h. Ulaz je slobodan.
 
Image

SREDA, 11. I ČETVRTAK, 12. DECEMBAR

# FILM „DINASTIJA ŠVARC“
U okviru Ciklusa izraelskog filma u sredu, 11. i četvrtak, 12. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan film „DINASTIJA ŠVARC“ (The Schwartz Dinasty – 2005, 99 min). Filmska priča o dve žene koje je spojila zajednička borba za pravo da odlučuju o sopstvenoj sudbini. Projekcije su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filma realizovan je u saradnji sa Izraelskom Ambasadom u Beogradu.
 
Image

PETAK, 13. DECEMBAR

# DODELA NAGRADA FOTO KONKURSA
Dodela nagrada za pojedinačnu fotografiju konkursa „PerSu strana sveta“ i otvaranje izložbe fotografija učesnika konkursa, biće održana u petak, 13. decembra u 19 časova u Holu Kulturnog centra.

SUBOTA, 14. DECEMBAR

# GODIŠNJI KONCERT KUD „PIONIR“
Prepoznatljivi scenski nastupi, pesma i igra KUD „Pionira“ i ovaj put predstaviće se zrenjaninskoj publici na svečanom godišnjem koncertu koji će se održati u subotu, 14. decembra sa početkom u 19 časova u Kulturnom centru. Cena ulaznice: 300,00 dinara.
 
Image

UTORAK, 17. DECEMBAR

# TRIBINA „SARAJEVSKI ATENTAT“
Tribina „Sarajevski atentat i uzroci Prvog svetskog rata“ biće održana u utorak, 17. decembra. Uvodničar je dr Aleksandar Životić, istoričar. Moderator Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 18.  I ČETVRTAK, 19. DECEMBAR

# FILM „NULTA GODINA“
U okviru Ciklusa izraelskog filma u sredu, 18. i četvrtak, 19. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan film „NULTA GODINA“ (Year Zero – 2004, 131 min). Čini se da se svakom desi da u određenom trenutku života mora da krene iz početka, od nule. Usled nesreće, okolnosti ili namerno, životi različitih stanovnika Tel Aviva prepliću se sa tragičnim posledicama...*Projekcije su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filma realizovan je u saradnji sa Izraelskom Ambasadom u Beogradu.

PETAK, 20. DECEMBAR

# ROĐENDANSKI KONCERT: „SUKOB INTERESA“
Zrenjaninski punk-rock bend „Sukob interesa“ obradovaće ljubitelje rokenrol zvuka izvođenjem starih i novih hitova na svom rođendanskom koncertu povodom petnaestogodišnjice trajanja i postojanja benda. Koncert će se održati u petak, 20. decembra u Holu Kulturnog centra. Početak je zakazan za 22h. Cena ulaznice: 100,00 dinara.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB