spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 27. DECEMBRA 2013. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098359
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 27. DECEMBRA 2013. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 18.  DECEMBAR

# FILM „NULTA GODINA“
U okviru Ciklusa izraelskog filma u sredu, 18. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovan film „NULTA GODINA“ (Year Zero – 2004, 131 min). Čini se da se svakom desi da u određenom trenutku života mora da krene iz početka, od nule. Usled nesreće, okolnosti ili namerno, životi različitih stanovnika Tel Aviva prepliću se sa tragičnim posledicama...*Projekcije su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filma realizovan je u saradnji sa Izraelskom Ambasadom u Beogradu.

PETAK, 20. DECEMBAR

# TRIBINA
Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa službenicima Policijske uprave Zrenjanin u petak, 20. decembra organizuje tribinu na temu: „Bezbedno korišćenje i posledice upotrebe Interneta“ i „Upotreba petardi i posledice“. Tribina počinje u 13 časova u velikoj sali Kulturnog centra. Namenjena je učenicima sedmih i osmih razreda.

# ROĐENDANSKI KONCERT „SUKOB INTERESA“
Zrenjaninski punk-rock bend „Sukob interesa“ obradovaće ljubitelje rokenrol zvuka izvođenjem starih i novih hitova na svom rođendanskog koncerta povodom petnaestogodišnjice postojanja benda. Koncert će se održati u petak, 20. decembra u Holu Kulturnog centra. Početak je zakazan za 22h. Cena ulaznice: 100,00 dinara.

SUBOTA, 21. DECEMBAR

# KONCERT BALETSKE ŠKOLE
Završni koncert Baletske škole „Dimitrije Parlić“ iz Pančeva, odeljenja u Zrenjaninu biće održan u subotu, 21. decembra u Kulturnom centru. Na programu će se naći baletske izvedbe na muziku Štrausa, Ščedrina, Pahelbela kao i koreografije iz primenjene gimnastike. Autori koreografija su: Branislava Bošnjak, Aneta Čupić i Aleksandra Tot. Na koncertu učestvuju učenici od prvog do četvrtog razreda Niže Baletske škole. Koncert počinje u 19 časova. Cena ulaznice: 300,00 dinara.
 
Image

PONEDELJAK, 23. DECEMBAR

# TRIBINA O RODITELJSTVU
Udruženje zrenjaninskih učitelja u saradnji sa Kulturnim centrom u ponedeljak, 23. decembra održaće tribinu na temu: „Roditeljstvo i vaspitanje dece“. Tribina počinje u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra.

PONEDELJAK, 23. DECEMBAR

# OTVARANJE LIKOVNOG SALONA 30X30
Otvaranje LIKOVNOG SALONA – izložbene postavke najuspešnijih učesnika LIKOVNOG KONKURSA 30X30, raspisanog od strane Kulturnog centra Zrenjanina -  proglašenje najuspešnijih učesnika i dodela nagrada biće održana u ponedeljak, 23. decembra sa početkom u 19 časova u Savremenoj galeriji. Na otvaranju, Milutin Mićić izvešće performans „Razotkrivanje vampira“.
 
Image

UTORAK, 24. DECEMBAR

# BALETSKA PREDSTAVA „PIRATI“
Na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 24. decembra biće izvedena baletska predstava „Pirati“. Predstava nas putem igre uvodi u svet mašte, humora i avanture, počinje u 17 časova  i namenjana je svim uzrastima. Predstava je urađena u produkciji Baletskog studija „Stage“.

PETAK, 27. DECEMBAR

# KONCERT KAMERNOG ORKESTRA
Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra biće održan u petak, 27. decembra na velikoj sceni Kulturnog centra sa početkom u 20 časova. Solista - Bugar Marin (violina), dirigent je Mikica Jevtić. Na koncertu biće izvedeni muzički opusi Gustava Holsta (Gustav Holst), Morisa Ravela (Moris Ravel), Leroja Andersona (Leroy Anderson) i drugih kompozitora. Ulaz na koncert je besplatan.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB