spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 18. JANUARA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098211
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 18. JANUARA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

PETAK, 10. JANUAR

# IZLOŽBA „SLIČNOSTI U KARIKATURI“
Otvaranje izložbe „Sličnosti u karikaturi“ Kira Randekova biće održano u petak, 10. januara u izložbenom holu Kulturnog centra Zrenjanina. Otvaranje je zakazano za 19 časova.

SUBOTA, 11. JANUAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA „MARATONCI TRČE POČASNI KRUG“
U subotu, 11. januara Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu „Zvezdara Teatru“ na pozorišnu predstavu „Maratonci trče počasni krug“. Režija: Milica Kralj. Uloge: Neda Arnerić, Ljiljana Dragutinović, Katarina Žutić i dr. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 1.800,00 dinara.

SREDA, 15. I ČETVRTAK, 16. JANUAR

# FILM „FUSNOTA“
U okviru CIKLUSA  - NOVI IZRAELSKI FILM u sredu, 15. i četvrtak, 16. decembra u Kulturnom centru biće emitovan film „FUSNOTA“ (Footnote – 2011, 103 min). Režija: Hearat Shulayim. *Film o ambicijama u akademskim krugovima ali i o vrlo složenom odnosu oca i sina. *Projekcije su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu.
 
Image

ČETVRTAK, 16. JANUAR

# PROMOCIJA KNJIGE „DRUŠTVENA STUDIJA AMERIČKOG GANGSTERSKOG FILMA“
Razgovor o knjizi – doktorskoj disertaciji Ljubomira Maširevića „Društvena studija američkog gangsterskog filma“ biće održan u četvrtak, 16 januara u Domu kulture – Studentski grad – u Beogradu. Pored autora govore dr Maja Vukadinović - kulturolog i teoretičarka popularne kulture, dr Saša Milić – profesor istorije i teorije filma na ALU, recenzent izdanja i Vladimir Đurić – programski direktor Kulturnog centra. Razgovor  počinje u 19 časova.
 
Image

SUBOTA, 18. JANUAR

# KREATIVNE RADIONICE „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 18. januara u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

SUBOTA, 18. JANUAR

# KONCERT MERI GOSPEL HOR
U subotu, 18. januara na velikoj sceni Kulturnog centra nastupiće „Meri Gospel hor“ (Merry Gospel hor). Hor deluje nepunih deset godina uspešno izvodeći dela crnačke duhovne i gospel muzike. Nakon velikog broja samostalnih nastupa na festivalima u zemlji i inostranstvu predstaviće se i zrenjaninskoj publici. Program će se sastojati iz dva dela – prvi od Božićnih pesama ( a capella i uz klavirsku pratnju) drugi od Gospel kompozicija. Izvešće se veliki broj pesama koje su izvodili neki od najpoznatijih džez, bluz i gospel  muzičara. Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB