spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 26. JANUARA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 3 gostiju na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8084442
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 26. JANUARA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 15. I ČETVRTAK, 16. JANUAR

# FILM „FUSNOTA“
U okviru CIKLUSA - NOVI IZRAELSKI FILM u sredu, 15. i četvrtak, 16. decembra u Kulturnom centru biće emitovan film „FUSNOTA“ (Footnote – 2011, 103 min). Režija: Hearat Shulayim. *Film o ambicijama u akademskim krugovima ali i o vrlo složenom odnosu oca i sina. *Projekcije su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu.
 
Image

ČETVRTAK, 16. JANUAR

# PROMOCIJA KNJIGE „DRUŠTVENA STUDIJA AMERIČKOG GANGSTERSKOG FILMA“
Razgovor o knjizi – doktorskoj disertaciji Ljubomira Maširevića „Društvena studija američkog gangsterskog filma“ biće održan u četvrtak, 16 januara u Domu kulture – Studentski grad –u Beogradu. Pored autora govore dr Maja Vukadinović - kulturolog i teoretičarka popularne kulture, dr Saša Milić – profesor istorije i teorije filma na ALU, recenzent izdanja i Vladimir Đurić – programski direktor Kulturnog centra. Razgovor počinje u 19 časova.
 
Image

SUBOTA, 18. JANUAR

# KREATIVNE RADIONICE „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 18. januara u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# KONCERT MERI GOSPEL HOR
U subotu, 18. januara na velikoj sceni Kulturnog centra nastupiće „Meri Gospel hor“ (Merry Gospel hor). Hor deluje nepunih deset godina uspešno izvodeći dela crnačke duhovne i gospel muzike. Nakon velikog broja samostalnih nastupa na festivalima u zemlji i inostranstvu predstaviće se i zrenjaninskoj publici. Program će se sastojati iz dva dela – prvi od Božićnih pesama ( a capella i uz klavirsku pratnju) drugi od Gospel kompozicija. Izvešće se veliki broj pesama koje su izvodili neki od najpoznatijih džez, bluz i gospel muzičara. Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

NEDELJA, 19. JANUAR

# PLIVANJE ZA ČASNI KRST
U organizaciji Crkvene opštine Zrenjanina, Grada Zrenjanina, Kulturnog centra Zrenjanina i UG „Ravnopravnost“ u nedelju, 19. januara u 12 časova na Jezeru kod Kulturnog centra biće održano šesto, tradicionalno, PLIVANJE ZA ČASNI KRST pod nazivom „BOGOJAVLJANJE 2014“. Svi zainteresovani za nadmetanje u plivanju i za sve bliže informacije mogu se prijaviti i obratiti na broj telefona: 064/8116471.

UTORAK, 21. JANUAR

# TRIBINA
Tribina pod nazivom: „Istočna Hercegovina od 1941 do 1945.“ biće održana u utorak, 21. januara. Uvodničar je mr Petar Jakšić. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 22. I ČETVRTAK, 23. JANUAR

# FILM „RESTAURACIJA“
U okviru CIKLUSA - NOVI IZRAELSKI FILM u sredu, 22. i četvrtak, 23. januara biće emitovan film „RESTAURACIJA“ (Restoration – 2011, 90 min). Režija: Yossi Madmoni. Vlasnik radionice za restauraciju nameštaja nalazi se u ogromnim problemima sve dok novi restaurator u radinoci ne pronađe zanemareni klavir...* Projekcije su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu.
 
Image

PETAK, 24. JANUAR

# IZLOŽBA „MUZEJ OBJEKATA“
Izložbena postavka pod nazivom: „Muzej objekata“ nastala je kao inicijativa da se sakupe, sačuvaju i objedinjeno prikažu lična sećanja građana Srbije na period 90-ih godina kada je državom dominirao režim Slobodana Miloševića. Predmeti, zapisi, audio i video flajeri, fotografije, izjave, dokumenti i drugi tragovi prošlosti predstavljaju osnovu muzejske kolekcije koja će biti izložena u holu Kulturnog centra u petak, 24. januara od 12 do 19 časova. Paraleno sa tim, pozivaju se svi zrenjaninci da učestvuju u formiranju „Muzeja objekata“ da doniraju predmet, muziku, tekst, fotografiju ili bilo koji drugi objekat koji za njih simboliše period devedesetih u Srbiji. Akcija sakupljanja predmeta trajaće u istom terminu kada će biti izložena postavka nastala od donacija prikupljenih u drugim gradovima. Do sada kreiranu kolekciju Muzeja i više o samoj inicijativi možete pronaći na www.muzejobjekata.com.
 
Image

# PREDAVANJE
Predavanje na temu: „Zračenja oko nas i zdrav način življenja“ biće održano u petak, 24. januara u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra. Koordinator predavanja je dr Boro M. Vujasin.

SUBOTA, 25. JANUAR

# KREATIVNE RADIONICE „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 25. januara u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.

# KONCERT PLESNOG KLUBA „DELFINA“

Koncert plesnog kluba „Delfina“ biće održan u subotu, 25. januara u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Koncert počinje u 19 časova.

NEDELJA, 26. JANUAR

# MJUZIKL „ŽENIDBA I UDADBA“
U nedelju, 26. januara Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu Pozorištu na Terazijama na mjuzikl „Ženidba i udadba“. Mjuzikl je urađen u adaptaciji i režiji Vladimira Lazića. Muziku je napisao M. Bajagić Bajaga. Uloge igraju i pevaju: Ljiljana Stjepanović, Mina Lazarević, Ivan Jevtović i drugi. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Centra: 2.100,00 dinara.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB