spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 10. FEBRUARA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076649
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 10. FEBRUARA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 29. I ČETVRTAK, 30. JANUAR

# FILM „HR MANAGER“
U okviru CIKLUSA – NOVI IZRAELASKI FILM u sredu, 29. i četvrtak, 30. januara biće emitovan film „LJUDSKI RESURSI“ (HR Manager – 2010, 103 min) poznatog reditelja Erana Riklisa koji je 2011. bio izraelski kandidat za nagradu Okar u kategoriji za najbolji strani film. Projekcije su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu.
 
Image

PETAK, 31. JANUAR

# KULTURA VINA
„Klub vina – Zrenjanin“, u petak, 31. januara organizuje tribinu na temu: „Kultura vina“. Uvodničar je Šandor Šomođi. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 5. FEBRUAR

U sredu, 5. februara Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu pozorištu „Boško Buha“ na predstavu „Gospođa Ministarka“. Predstava je urađena u adaptaciji i režiji Tatjane Mandić Rigonot. Igraju: Goran Jevtić, Mihailo Todorović, Miloš Vlalukin, Uroš Jovćić i dr. Polazak je u 16.30h ispred Kulturnog centra. Cena: 1.700,00 dinara.

SREDA, 5. I ČETVRTAK. 6. FEBRUAR

# FILM „PROVODADŽIJA“
U okviru Ciklusa - „Novi izraelski film“ u sredu, 5. i četvrtak, 6. februara biće emitovan film „Provodadžija“ (2010,112min). Režija: Avi Nesher. *Ljubavna priča i radnja filma je smeštena u razdoblje nakon Holokausta, u Izraelu, kada preživeli još uvek oklevaju da govore o svojim iskustvima. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu.
 
Image

PONEDELJAK, 10. FEBRUAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA „PREVARANTI“
Pozorišna predstava „Prevaranti“ biće odigrana u ponedeljak, 10. februara na velikoj sceni Kulturnog centra. Režija i tekst: Vida Basara. *Komedija čija se radnja odigrava tridesetih godina XX veka u jednoj od banja u Srbiji, tadašnjim mondenskim odmaralištima u kojoj se sreće čudna družina prevaranata: muž i žena se predstavaljaju kao brat i sestra i dve gospođe u najboljim godinama koje su odabrale da budu grofica – udovica i njena „družbenica“. Džepareći i varajući bogatu klijentelu nailaze jedni na druge. Ovu „čudnu i duhovitu ekipu“ igraju: Milorad Mandić Manda, Ljiljana Blagojević, Kalina Kovačević i Sonja Knežević. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra  od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaju je 500,00 a na dan predstave 600,00 dinara. Predstava počinje u 20 časova.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB