spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 21. FEBRUARA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8088581
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 21. FEBRUARA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 12. I ČETVRTAK, 13. FEBRUAR

# FILM „PET SATI DO PARIZA“
U okviru Ciklusa - „Novi izraelski film“ u sredu, 12. i četvrtak, 13. februara biće emitovan film „Pet sati do Pariza“ (2008, 90 min). Režija:  Leonid Prudovsku. *Za film se navodi da je jedan od najboljih izraelskih komedija poslednjih godina. Neočekivana ljubavna priča između dva živopisna karaktera jednog taksiste i jedne emigrantkinje. Film je dobitnih festivalskih nagrada. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu.
 
Image

ČETVRTAK, 13. FEBRUAR

# HUMANITARNI KONCERT
U četvrtak, 13. februara sa početkom u 20 časova na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biče održan Humanitarni koncert za Markov Miloša, obolelog od leukemije. Na koncertu će nastupiti: Škola orijentalnog plesa „Amal“ i gosti iz Kikinde. Cena ulaznice: 150,00 dinara. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra na dan koncerta. Sav prihod od karata namenjen je za lečenje Markov Miloša.

SUBOTA, 15. FEBRUAR

# KREATIVNE RADIONICE „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „Mali modni dizajner“ biće održana u subotu, 15. februara u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.

SUBOTA 15, NEDELJA, 16 I PONEDELJAK, 17. FEBRUAR

# IRANSKI FILM
U okviru Festivala iranske umetnosti i kulture u subotu, 15. januara biće emitovan film „Solomonovo kraljevstvo“ (2010, 110 min). Režija: Šahrijar Bahrani. U nedelju, 16. februara film „ Pomorski put svile“ (2011, 120 min) u režiji Mohamada Bozorgnija a u ponedeljak, 17. februara emitovaće se film „Super Star“ u režiji Tahmina Milani. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

UTORAK, 18. FEBRUAR

# TRIBINA „SEĆANJE NA KOSTU NIKOLIĆA“
Tribina pod nazivom: „SEĆANJE NA ADVOKATA I POLITIČKOG AKTIVISTU KOSTU NIKOLIĆA“ biće održana u utorak, 18. februara. Govore: dr Dušan Drašković, Dušan Juvanin, Borislav Gađanski, Božidar Vorgić i Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.
 
Image

SREDA, 19. I ČETVRTAK, 20. FEBRUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN CIKLUS “NOVI FRANCUSKI FILM“ - FILM „ANĐELA I TONI“
U okviru Francuskog filmskog karavana u Kulturnom centru Zrenjanina u sredu, 19. i četvrtak, 20. februara otpočeće Ciklus  „Novi francuski film“. Sa početkom u 20 časova u maloj sali emitovaće se film „Anđela i Toni“ (2010, 87 min). Režija: Aliks Delaporte. *Filmska priča o tajnovitoj ženi sa mračnom prošlošću koja dolazi da živi u ribarski gradić u Normandiji. Upoznaje Tonija, profesionalnog ribara sa kojim otpočinje vezu...* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus filmova realiovaće se u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.

ČETVRTAK, 20. FEBRUAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA „BOGOJAVLJENSKA NOĆ“ - SNP
U četvrtak, 20. februara Kulturni centar organizuje posetu SNP na predstavu „Bogojavljenska noć“. Predstava je urađena u režiji Egona Savina. Igraju: Nenad Pećinar, Sanja Ristić Krajovan, Radoslav Milenković i dr. Polazak je u 17h ispred Kulturnog centra. Cena: 1.000,00 dinara.

PETAK, 21. FEBRUAR

# IZLOŽBA FOTOGRAFIJA TAMARE GAĐANSKI: „KAMERA JE MOJ PASOŠ“
Izložba fotografija Tamare Gađanski pod nazivom: „Kamera je moj pasoš“ biće otvorena u petak, 21. februara u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Otvaranje je zakazano za 19 časova. Zanimljivi i oku dopadljivi fotografski zapisi Tamare Gađanski (rođene 1983. godine u Zrenjaninu) nastali su na velikom broju putovanja (Njujork, Danska, Španija, Kina...) na kojima je autorka boravila nakon završenih studija turizma u Novom Sadu. Tamara Gađanski je dobitnica  druge nagrade decembarskog foto konkursa „Boje ljubavi“ raspisanog i organizovanog od strane Kulturnog centra, Persu marketa i Foto kluba „CD 13“.
 
Image

# KONCERT GRUPE „LEGENDE“
U petak, 21. februara na velikoj sceni Kulturnog centra biće održan koncert grupe „Legende“. Nova koncertna sezona, velika turneja donosi nam poznatu, cenjenu i rado slušanu muziku ali i nove hitove kompozitora i tekstopisca Zorana Dašića interpretirane prepoznatljivim vokalom Ivana Milenkovića. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice: 600,00 dinara. Koncert počinje u 20 časova.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB