spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE ENDELJE ZA VAS – DO 28. FEBRUARA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076699
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE ENDELJE ZA VAS – DO 28. FEBRUARA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 19. I ČETVRTAK, 20. FEBRUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN CIKLUS “NOVI FRANCUSKI FILM“: FILM „ANĐELA I TONI“
U okviru Francuskog filmskog karavana u Kulturnom centru Zrenjanina u sredu, 19. i četvrtak, 20. februara otpočeće Ciklus  „Novi francuski film“. Sa početkom u 20 časova u maloj sali emitovaće se film „Anđela i Toni“ (2010, 87 min). Režija: Aliks Delaporte. *Filmska priča o tajnovitoj ženi sa mračnom prošlošću koja dolazi da živi u ribarski gradić u Normandiji. Upoznaje Tonija, profesionalnog ribara sa kojim otpočinje vezu...* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus filmova realiovaće se u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

ČETVRTAK, 20. FEBRUAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA „BOGOJAVLJENSKA NOĆ“ - SNP
U četvrtak, 20. februara Kulturni centar organizuje posetu SNP na predstavu „Bogojavljenska noć“. Predstava je urađena u režiji Egona Savina. Igraju: Nenad Pećinar, Sanja Ristić Krajovan, Radoslav Milenković i dr. Polazak je u 17h ispred Kulturnog centra. Cena: 1.000,00 dinara.

PETAK, 21. FEBRUAR

# IZLOŽBA FOTOGRAFIJA TAMARE GAĐANSKI „KAMERA JE MOJ PASOŠ“
Izložba fotografija Tamare Gađanski pod nazivom: „Kamera je moj pasoš“ biće otvorena u petak, 21. februara u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Otvaranje je zakazano za 19 časova. Zanimljivi i oku dopadljivi fotografski zapisi Tamare Gađanski (rođene 1983. godine u Zrenjaninu) nastali su na velikom broju putovanja (Njujork, Danska, Španija, Kina...) na kojima je autorka boravila nakon završenih studija turizma na Prirodno- matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Tamara Gađanski je dobitnica  druge nagrade decembarskog foto konkursa „Boje ljubavi“ raspisanog i organizovanog od strane Kulturnog centra, Persu marketa i Foto kluba „CD 13“.
 
Image

# KONCERT GRUPE „LEGENDE“
U petak, 21. februara na velikoj sceni Kulturnog centra biće održan koncert grupe „Legende“. Nova koncertna sezona, velika turneja donosi nam poznatu, cenjenu i rado slušanu muziku ali i nove hitove kompozitora i tekstopisca Zorana Dašića interpretirane prepoznatljivim vokalom Ivana Milenkovića. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice: 600,00 dinara. Koncert počinje u 20 časova.

SUBOTA, 22. FEBRUAR

# VIII VOJVOĐANSKI BRASS FESTIVAL
U subotu, 22. februara u velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 16 časova održaće se VIII Vojvođanski brass festival. Festival je revijalnog karaktera. Organizatori festivala su: Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, Muzička škola „Josif Marinković“, Gradski duvački orkestar i Kulturni centar Zrenjanina.

#I ZLOŽBA ŠKOLE CRTANJA VIORELA FLORE
Izložba škole crtanja Viorela Flore biće otvorena u subotu, 22. februara u 18 časova u malom holu Kulturnog centra.

SUBOTA 22, NEDELJA 23 I PONEDELJAK, 24. FEBRUAR

# IRANSKI FILM
U okviru Festivala iranske umetnosti i kulture u subotu, 22. januara biće emitovan film „Jedno od nas dvoje“ (2011, 90 min). Režija: Tahmina Milani. U nedelju, 23. februara film „Dani života“ (2011, 87 min) u režiji Parviz Šejh Tadi a u ponedeljak, 24. februara biće emitovan film „Alchajmer“ (2011, 102 min) u režiji Ahmadreza Motamadija. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

SREDA, 26. I ČETVRTAK, 27. FEBRUAR

FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN CIKLUS“NOVI FRANCUSKI FILM“: FILM „38 SVEDOKA“
U okviru Francuskog filmskog karavana u Kulturnom centru Zrenjanina u sredu, 26. i četvrtak, 27. februara i u okviru emitovanja filmova iz ciklusa novijeg francuskog filma, sa početkom u 20 časova u maloj sali možete pogledati film „38 svedoka“ urađenog u režiji Lika Belvoa. *Stanari zgrade u ulici Pariz nalaze se u stanju šoka zbog ubistva u njihovom dvorištu, pri tom da niko nije ništa video ni čuo ili bar tako izgleda...za film se navodi da je reč o mračnom, uzbudljivom i intenzivnom trileru koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus filmova realizuje se u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.

PETAK, 28. FEBRUAR

# PREDAVANJE „REVITALIZACIONI POSTUPCI TOKOM IZLEČENJA“
U petak, 28. februara u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova biće održano predavanje na temu: „Revitalizacioni postupci tokom izlečenja“. Koordinator predavanja je Prim. Dr Boro M. Vujasin.

OD PETKA, 28. II DO SREDE, 5. III 2014.

# FILM „LAUŠ“
U periodu od 28. februara do 5. marta  u velikoj sali Kulturnog centra biće emitovan film „Lauš“. Projekcije počinju u 20 časova. Cena ulaznice: 200,00 dinara. Debitantski film rediteljke i scenaristkinje Branke Bešević Gajić  o životu Žarka Lauševića. Film koji se na dokumentaristički način bavi istinitim događajima i fenomenom ličnosti umetnika Žarka Lauševića. Kroz naraciju, igrane delove, sećanja kolega, prijatelja, korišćenja postojećeg arhivskog materijala i citiranjem delova iz Lauševićeve knjige stvorena je filmska priča.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB