spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NEREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 13. APRILA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098233
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NEREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 13. APRILA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 5. I ČETVRTAK, 6. MART

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „NOVI FRANCUSKI FILM“: FILM „JEDNOG JUTRA“

U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 5. i četvrtak, 6. marta, sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Jednog jutra“ (2012, 91 min). Režija: Žak Mark Mutu. *Priča o uspešnom bankaru koji jednog jutra, na poslu, ubija svoje šefove. Filmska priča prati šta ga je dovelo do čina ubistva.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Novi francuski film“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.

PETAK, 7. MART

# IZLOŽBA CRTEŽA: „PIRATI“
U petak, 7. marta u izložbenom holu Kulturnog centra biće otvorena izložba dečjih crteža inspirisanih baletskom predstavom „Pirati“. Otvaranje je zakazano za 19 časova. Predstava je premijerno izvedena u Kulturnom centru i više puta odigrana u toku decembra prošle i januara ove godine. Predstava je urađena u produkciji Baletskog studija „Stage“.

SUBOTA, 8. MART

# KREATIVNA RADIONICE: „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 8. marta u terminima, od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

NEDELJA, 9. MART

# KONCERT MASTER CLASS
U nedelju, 9. marta u velikoj sali Kultrnog centra biće održan završni koncert finalista Opera Master Class, projekta u okviru kojeg su se usavršavali mladi talenti – operski pevači. Nakon predavanja i proba uz vokalnog trenera Marcella Bedonia, poznatog internacionalnog pevača, na koncertu biće predstavljeni najuspešniji polaznici. Koncert počinje u 17 časova. Ulaz je slobodan.

UTORAK, 11. MART

# ISTORIJA KAŠTELA U EČKI
U utorak, 11. marta u maloj sali Kulturnog centra biće održana tribina „Istorija Kaštela u Ečki“. Govori: Ervin Gazdag, koautor monografije o Ečki. Tribina počinje u 19 časova.
 
Image

SREDA, 12. I ČETVRTAK, 13. MART

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „NOVI FRANCUSKI FILM“: FILM „DRŽAVNI POSAO“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 12. i četvrtak, 13. marta, sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Državni posao“ (2011, 112 min). Režija: Pierre Schogller. *Ministra transporta bude usred noći, zbog naizgled banalne saobraćajne nesreće koja zapravo može da ima nesagledive posledice po celu državu. Kreće odiseja jednog čoveka kroz lavirinte politike i državnih službi. Filmska kritika navodi da odavno svet politike nije prikazan na tako uzbudljiv i intenzivan način.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Novi francuski film“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB