spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 28. MARTA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098290
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 28. MARTA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 19. I ČETVRTAK, 20. MART

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „HORIZONTI“: FILM „VENČANJE U MENDOZI“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 19. i četvrtak, 20. marta, sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Venčanje u Mendozi“ (2013, 94 min). Režija: Eduar Delik. *Dva brata putuju na venčanje rođaka u Mendozu (Argentina) i upuštaju se u veliku avanturu o kojoj su maštali...*Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Horizonti“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

ČETVRTAK, 20. MART

# KONCERT „TRIO FLAUTA“
Koncert „Trio flauta“ biće održan u četvrtak, 20. marta. Nastupaju: Suzana Maročik, Karolj Maročik i Aleksandar Ružičić. Na programu su dela Arkanđela Korelija, J. S. Baha, Đovana Batiste Samartinija, J. Hajdna i W. A. Mocarta. Koncert počinje u 19 časova u Narodnom muzeju. Ulaz je slobodan.
 
Image

PETAK, 21. MART

# PREDAVANJE
U organizaciji Udruženja zrenjaninskih učitelja u petak, 21. marta biće održano predavanje pod nazivom: „Inkluzija i ja“. Predavanje počinje u 18h u maloj sali Kulturnog centra.

# VELIKI DEČJI KVIZ
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 21. marta sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra počinje drugi serijal velikog dečjeg kviza „SuperSu“ - takmičenja iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i škola iz naseljenih mesta. U kvizi će se takmičiti 20 ekipa. Tročlani žiri radiće u sledećem sastavu: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra. Pokrovitelji kviza su: Kompanija BB Trade AD, Dijamant AD, Agroživ AD, Kruna voda, Birooprema Zrenjanin, Restoran „Stara Zanatlija“ i dečja igraonica „Moj mali svet“. Medijski pokrovitelj: RTV „Santos“. Takmičenje i snimanje je otvoreno za javnost.
 
Image

# IZLOŽBA  „SVET KROZ JABUKE“
U petak, 21. marta u holu Kulturnog centra biće otvorena izložbena postavka pod nazivom: „Svet kroz jabuke“. Tokom leta 2013. autori izložbe Danijela Bradarić i Branislav Subotić radili su kao berači jabuka na plantaži u Pavlovcima. Sakupili su određenu količinu vizuelnog materijala i zbirku plodova sa izraženim individualnim svojstvima. Od toga su napravili niz kolaža i video rad koji će predstaviti zrenjaninskoj publici. Izložba se sastoji iz tri segmenta: fotografija, kolaž i video rad. Otvaranje je zakazano za 19 časova.
 
Image

SUBOTA, 22. MART

# KREATIVNE RADIONICE: „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu 22. marta u terminima, od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# BANATARDIRANJE
u subotu, 22. marta počinje muzička manifestacija Banatardiranje. U okviru koncertnog programa koji će početi u 21.30h u Muzičkom klubu Kulturnog centra /bivša „Infuzija“/ nastupiće zrenjaninski pank hardkor bend „Zjale“, „Nothing Else To Do“/Beograd/, „Pavilionul 32“ /Temišvar/, „NN“ /Italija/ i „Fiskalni račin“ iz Bečeja. Muzički šou za kraj izvešće MC Broko. Cena ulaznice: 150,00 dinara.

UTORAK, 25. MART

# POZORIŠNA PREDSTAVA: „PEVAJ BRATE 2“ - PEVAJ, BRATE NA VRHU EVROPE
Pozorišna predstava „Pevaj brate 2“ biće izvedena u utorak, 25. marta na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Režija i tekst: Stevan Koprivica. Igraju: Andrija Milošević, Milan Kalinić i Milan Vasić. *Publici dobro poznati junaci iz istoimenog prvog pozorišnog dela Marjan Dević Devil, Goran Ćirković Fajta i Uroš Džemić-U Dželi u nastavku urnebesne komedije u delu "Pevaj brate 2" uspeli su da ostvare svoje snove i predstavljaju Srbiju na Pesmi Evrovizije - koja se održava u Albaniji u rodnom gradu Envera Hodže. Pesma se visoko kotira na evrovizijskim kladionicama. Bend "Pevaj brate" u trenutku kada počinje ova smešna i pomalo gorka priča, čeka da bude pozvan na scenu i "otpraši" svoju pesmu. Prvi problemi nastaju na generalnoj probi jer su se potukli predstavnici Grčke i Nemačke i svi predstavnici su sabijeni u bivše bunkere i ne nalaze se u glamuroznom bekstejdžu. Junacima, ove pozorišne priče, to ne smeta, spremni su da se popnu na muzički krov Evrope ali, nerešeni politički odnosi u našem delu Evrope i karakteri glavnih junaka učiniće da misija Evrovizija postane nemoguća misija...* Predstava počinje u 20  časova. Cena karte: 600,00 dinara. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

SREDA, 26. I ČETVRTAK, 27. MART

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „HORIZONTI“: FILM „GADŽO DILO“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 26. i četvrtak, 27. marta, sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Gadžo Dilo“ (Rumunija, Francuska 1998, 100 min). Režija: Toni Gatif. Nakon smrti oca, Stefan odlazi u Rumuniju, u potragu za nepoznatom pevačicom, čije je ime napisano na jednoj kaseti. Tu kasetu je njegov otac neprestano slušao pred smrt. Stefanova potraga odvešće ga u romsko naselje gde će se sprijateljiti sa Isidorom, otkriti i prihvatiti njihovu kulturu, novu porodicu i pronaćo ljubav. * Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Horizonti“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

PETAK, 28. MART

# VELIKI DEČJI KVIZ
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 21. marta sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra zakazan je nastavak takmičenja i javnog snimanja drugog serijal velikog dečjeg kviza - takmičenja iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i škola iz naseljenih mesta. U kvizi će se takmičiti 20 ekipa. Tročlani žiri radiće u sledećem sastavu: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra.

# PREDAVANJE
U petak, 28. marta u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova biće održano predavanje na temu: „Biotransformacija bolesnih u zdrave ćelije“. Koordinator predavanje je dr Boro M. Vujasin.

PONEDELJAK, 31. MART

# POSETA MADLENIJANUMU: OPERA „LJUBAVNI NAPITAK“
U ponedeljak, 31. marta Kulturni centar organizuje posetu Madlenijanumu na  operu „Ljubavni napitak“ /G. Doniceti/. Režija i dramatizacija: Tadija Miletić. Polazak je u 16.30h ispred Kulturnog centra. Cena: 1.500,00 dinara.

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB