spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 8. APRILA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098104
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 8. APRILA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 26. I ČETVRTAK, 27. MART

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „HORIZONTI“: FILM „GADŽO DILO“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 26. i četvrtak, 27. marta, sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Gadžo Dilo“ (Rumunija, Francuska 1998, 100 min). Režija: Toni Gatif. Nakon smrti oca, Stefan odlazi u Rumuniju, u potragu za nepoznatom pevačicom, čije je ime napisano na jednoj kaseti. Tu kasetu je njegov otac neprestano slušao pred smrt. Stefanova potraga odvešće ga u romsko naselje gde će se sprijateljiti sa Isidorom, otkriti i prihvatiti njihovu kulturu, novu porodicu i pronaćo ljubav. * Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Horizonti“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

PETAK, 28. MART

# VELIKI DEČJI KVIZ
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 28. marta sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra zakazan je nastavak takmičenja i javnog snimanja drugog serijala velikog dečjeg kviza - takmičenja iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i škola iz naseljenih mesta. U kvizi će se takmičiti 20 ekipa. Tročlani žiri radiće u sledećem sastavu: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra.
 
Image

SUBOTA, 29. MART

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 29. marta od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.

PONEDELJAK, 31. MART

# POSETA MADLENIJANUMU: OPERA „LJUBAVNI NAPITAK“
U ponedeljak, 31. marta Kulturni centar organizuje posetu Madlenijanumu na  operu „Ljubavni napitak“ /G. Doniceti/. Režija i dramatizacija: Tadija Miletić. Polazak je u 16.30h ispred Kulturnog centra. Cena: 1.500,00 dinara.

UTORAK, 1. APRIL

# KVIZ ZNANJA: „KO ĆE BOLJE, KO ĆE PRE“
Predškolska ustanova u saradnji sa Kulturnom centrom organizuje kviz znanja „Ko će bolje, ko će pre“. U kvizu učestvuju deca Pripremnog predškolskog programa. Učestvovaće 16 ekipa u 5 takmičarskih dana. Kviz počinje u utorak, 1. aprila u 10 časova u velikoj sali Kulturnog centra.
 
Image

# PROMOCIJA KNJIGE O MILUNKI SAVIĆ
Promocija knjige Ranđela Raše Anđelkovića „Žena – ratnik Milunka Savić, srpska heroina“ biće održana u utorak, 1. aprila u maloj sali Kulturnog centra. Pored autora o knjizi govore: Istoričar Dušanka Maričić – recenzent i viši kustos Vojnog muzeja u Beogradu, pukovnik Ljubomir Marković – recenzent i predsednik Udruženja saveza potomoka ratnika Srbije (1912-1920.) - izdavač knjige, Marija Trajković – profesorka srpskog jezika i književnosti i Novica Trajković – profesor razredne nastave. Promocija počinje u 19 časova.

SREDA, 2 I ČETVRTAK, 3. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „HORIZONTI“: FILM „MOBILE HOME“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 2. i četvrtak, 3. aprila sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Mobile Home“ (Francuska, Belgija 2012, 95 min). Režija: Fransoa Piro.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Horizonti“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

ČETVRTAK, 3. APRIL

# PROMOCIJA ROMANA „MAČ BELOG ZMAJA“
Promocija romana Gvozdena Bosića „Mač belog zmaja“ biće održana u četvrtak, 3. aprila u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

PETAK, 4. APRIL

# VELIKI DEČJI KVIZ
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 4. aprila sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra zakazan je nastavak takmičenja i javnog snimanja drugog serijala velikog dečjeg kviza - takmičenja iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i škola iz naseljenih mesta. U kvizi će se takmičiti 20 ekipa. Tročlani žiri radiće u sledećem sastavu: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra.

# PROMOCIJA KNJIGE O PRINCU ĐORĐU KARAĐORĐEVIĆU
Promocija knjige „Princ Đorđe: okolnosti ili sudbina“ Borislava Jovanovića biće održana u petak. 4. aprila u maloj sali Kulturnog centra. Na promociji pored autora govore i Milan Vukićević, profesor književnosti i Toma Raković, profesor istorije. Promocija počinje u 19 časova.

# IZLOŽBA  „STIL IZ DEVOJAČKE ŠKRINJE“
Autorska izložba Biljane Bulajić „Stil iz devojačke škrinje“ biće otvorena u petak, 4. aprila u 19 časova u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Autorka će se predstaviti sa preko 30 radova/modela (haljina, tunika, košulja) sa estetskim obeležjima ručnog rada. Izložba  se otvara modnom revijom.
 
Image

SUBOTA, 5. APRIL

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 5. aprila od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

UTORAK, 8. APRIL

# INTERAKTIVNO PREDAVANJE
Interaktivno predavanje „Filozofija kao politika“ biće održano u utorak, 8. aprila u Kafeu Kulturnog centra. Govore: Đorđe Vukadinović, filozof i Predrag Krstić, filozof. Predavanje počinje u 19 časova.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB