spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 12. APRILA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085506
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 12. APRILA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 2 I ČETVRTAK, 3. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „HORIZONTI“: FILM „MOBILE HOME“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 2. i četvrtak, 3. aprila sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Mobile Home“ (Francuska, Belgija 2012, 95 min). Režija: Fransoa Piro.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Horizonti“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

ČETVRTAK, 3. APRIL

# PROMOCIJA ROMANA „MAČ BELOG ZMAJA“
Promocija romana Gvozdena Bosića „Mač belog zmaja“ biće održana u četvrtak, 3. aprila u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Pored autora o knjizi govore: Ljiljana Bosić, publicista; Velimir Kozarev, recenzent izdanja i dipl. vaspitač spec.; prof. dr Veselina Pelagić i dipl. ing elektrotehnike Stanislav Novaković, etimolog.

PETAK, 4. APRIL

# VELIKI DEČJI KVIZ
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 4. aprila sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra zakazan je nastavak takmičenja i javnog snimanja drugog serijala velikog dečjeg kviza - takmičenja iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i škola iz naseljenih mesta. U kvizi će se takmičiti 20 ekipa. Tročlani žiri radiće u sledećem sastavu: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra. Pokrovitelji kviza su: Kompanija BB Trade AD, Dijamant AD, Agroživ AD, Kruna Voda, Birooprema Zrenjanin, Restoran „Stara Zanatlija“ i dečja igraonica „Moj mali svet“. Medijski pokrovitelj: RTV „Santos“.
 
Image

# IZLOŽBA  „STIL IZ DEVOJAČKE ŠKRINJE“
Autorska izložba Biljane Bulajić „Stil iz devojačke škrinje“ biće otvorena u petak, 4. aprila u 19 časova u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Autorka će se predstaviti sa preko 30 radova/modela (haljina, tunika, košulja) sa estetskim obeležjima ručnog rada. Izložba  se otvara modnom revijom.
 
Image

SUBOTA, 5. APRIL

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 5. aprila od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.

# PROMOCIJA KNJIGE O PRINCU ĐORĐU KARAĐORĐEVIĆU
Promocija knjige „Princ Đorđe: okolnosti ili sudbina“ Borislava Jovanovića biće održana u subotu. 5. aprila u maloj sali Kulturnog centra. Na promociji pored autora govore i Milan Vukićević, profesor književnosti i Rako Tomović, profesor istorije. Promocija počinje u 19 časova.

PONEDELJAK, 7. APRIL

# “U SUSRET USKRSU“
Kreativna radionica pod nazivom: „U susret Uskrsu“, u organizaciji Udruženja zrenjaninskih učitelja, biće održana u ponedeljak, 7. aprila od 18 do 20 časova u maloj sali Kulturnog centra.

UTORAK, 8. APRIL

# INTERAKTIVNO PREDAVANJE
Interaktivno predavanje „Filozofija kao politika“ biće održano u utorak, 8. aprila u Kafeu Kulturnog centra. Govore: Đorđe Vukadinović, filozof i Predrag Krstić, filozof. Predavanje počinje u 19 časova.

SREDA, 9. I ČETVRTAK, 10. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „HORIZONTI“: FILM „AMERIKANO“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 9. i četvrtak, 10. aprila sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Amerikano“ (Francuska, 2011, 105 min). Režija: Matje Demi.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Horizonti“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

ČETVRTAK, 10. APRIL

# POZORIŠNA PREDSTAVA „HIPERTENZIJA“
Pozorišna predstava „Hipertenzija“ biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra u četvrtak, 10. aprila. Scenario i režija: Svetislav Basara. Igraju: Predrag Ejdus i Branislav Trifunović. *Svetislav Basara, jedan od najznačajnijih srpskih književnika, u svom režiserskom prvencu na autentičan, duhovit i ironičan način bez banalne društveno-političke aktualizacije, donosi tragikomičnu duo dramu na tragu „Balkanskog špijuna“ i „Profesionalca“. Predstava počinje u 20 časova. Cena ulaznice: 500,00 dinara. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

PETAK, 11. APRIL

# „IZLOŽBA CVEĆA“
U petak, 11. aprila na Platou ispred Kulturnog centra biće organizovana „Izložba cveća“ u okviru koje će učenici i profesori Srednje poljoprivredne škole iz Zrenjanina – odsek hortukulture i pejzažne arhitekture upriličiti radionicu izrade cvetnih aranžmana a proizvođači cveća, ljubitelji i kolekcionari kaktusa i retkih vrsta izložiti svoje cvetne primerke. Izložba počinje u 9 časova.
 
Image

# IZLOŽBA KREATIVNE RADIONICE „MALI MODNI DIZAJNER“
Izložba kreativne radionice „Mali modni dizajner“ biće otvorena u petak, 11. aprila u Holu Kulturnog centra u 19 časova. U susret proleću i kao rezultat kontinuiranog, edukativnog i kreativnog rada sa decom, dipl. dizajnerka Biljana Bulajić predstaviće aktivnosti radionice u izložbenom formatu (fotografije, video prezentacija, izložbeni eksponati).

OD PETKA, 11. DO UTORKA,15. APRILA

# FILM „ATOMSKI ZDESNA“
Novi film Srđana Dragojevića „Atomski zdesna“ (2014, 97') prikazuje pokušaj glavnih likova da prodaju apartmane u „timeshering“ varijanti. Film je sniman na crnogorskom primorju a u glavnim ulogama se pojavljuju Mima Karadžić, Srđan Todorović, Tanja Ribić, Goran Nojevac i mnogi drugi. Scenario i režija filma: Srđan Dragojević. Film će se emitovati od 11. do 15. aprila u velikoj sali Kulturnog centra od 20 časova. Cena ulaznice: 250,00 dinara.
 
Image

SUBOTA, 12. APRIL

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 12. aprila od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# POSETA SNP: FESTIVAL IGRE
U subotu, 12. aprila Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu SNP u Novom Sadu na Festival igre, u okviru kojeg će Veliki kanadski balet iz Montreala odigrati predstavu „Minus jedan“. Polazak je u 17h ispred Kulturnog centra. Cena: 1.200,00 dinara.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB