spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 20. JUNA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085487
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 20. JUNA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 11. I ČETVRTAK, 12. JUN

# CIKLUS SAVREMENOG KINESKOG FILMA: FILM „ VOZ DŽOU JU“
U okviru Ciklusa savremenog kineskog filma u sredu, 11. i četvrtak, 12. juna biće emitovan film „Voz Džou Ju“ (2002). Režija: Džou Sun. * Umetnica Džou Ju oseća duboku prisnost prema Čen Đingu, stidljivom i senzitivnom pesniku. Svakog vikenda putuje vozom nekoliko sati da bi otišla da ga vidi i bude sa njim. Na jednom od tih putovanja upoznaje hedonistu, veterinara Džang Đianga i započinje strastvenu aferu sa njim, koja je vodi na drugu železničku stanicu i novi novi požude. Vođena vozom ljubavi i strasti ona ulazi u mračan tunel bez povratka...Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus kineskog filma realizovan je u saradnji sa Institutom Konfucije u Beogradu.
 
Image

SREDA, 11. JUN

# ZAVRŠNI KONCERT BALETSKE ŠKOLE „DIMITRIJE PARLIĆ“
Završni koncert Baletske škole „Dimitrije Parlić“ - Pančevo – izdvojeno odeljenje Zrenjanin biće održan u sredu, 11. juna na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Koncert počinje u 19 časova. Ulaznica za koncert iznosi 250,00 dinara. *Posetioci će moći da uživaju u baletskim numerama Čajkovskog, Minkusa i dr. autora kao i uz gimnastičke tačke. Specijalni gosti koncerta su učenici Niže baletske škole – izdvojenog odeljenja u Alibunaru.

ČETVRTAK, 12. JUN

# PROMOCIJA ČASOPISA „PANONSKA ZORA“
U četvrtak, 12. juna u maloj sali Kulturnog centra biće održana promocija novog broja časopisa „Panonska zora“ Promocija počinje u 18 časova. Redakcija časopisa poziva zrenjanince/ke da svojim prisustvom uveličaju promociju.

ČETVRTAK, 12. JUN – SUBOTA, 14. JUN

# FESTIVAL STRIPA
Peti festival stripa - „Stripolis“ - biće održan u periodu od četvrtka, 12. juna /19h – svečano otvaranje Festivala – Hol Kulturnog centra Zrenjanina/ do subote, 14. juna. Tri festivalska dana biće ispunjena promocijom novog broja časopisa „Stripolis“, velikim broj izložbenih postavki, radionica animacije i projektovanja maski, stvaranja filmskih efekata i razgovora na temu stripa. Programi će se održavati na više lokacija u gradu uz prisustvo velikog broja eminentnih strip autora. Satnicu festivala i više informacija možete pronaći na www.kczr.org i fb profilu Kulturnog centra.

SUBOTA, 14. JUN

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“

Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“,  biće održana u subotu, 14. juna u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# POZORIŠNA PREDSTAVA „NAŠI SINOVI“
U subotu, 14. juna Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu Narodnom pozorištu u Beogradu na pozorišnu predstavu „Naši sinovi“ - Vojislava Jovanovića. Adaptacija i režija: Tanja Mandić Rigonat. Igraju: Miodrag Krivokapić, Olga Odanović, Nataša Ninković, Branka Petrić i dr. Polazak je 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 1.400,00 dinara.

SREDA, 18. I ČETVRTAK, 19. JUN

# CIKLUS SAVREMENOG KINESKOG FILMA - FILM „ ŽIVETI“
U okviru Ciklusa savremenog kineskog filma u sredu, 18. i četvrtak, 19. juna biće emitovan film „Živeti“ (1994). Režija: Džang Jimou. *Fugui i Điadžen preživljavaju burne promene tokom revolucije u Kini, oni od bogatih zemljoposednika postaju obični seljaci. Fugui je kockar i gubi sve što je imao. Pritiskaju ga nacionalisti i komunisti, a za to vreme njegova žena radi kao sluškinja. Oni i pored svih nedaća uspevaju da sačuvaju porodicu i prežive težak period... *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus kineskog filma realizovan je u saradnji sa Institutom Konfucije u Beogradu.
 
Image

PETAK, 20. JUN

# PREDSTAVA „VIRUS ILI KIJAVICA“
U četvrtak, 20. juna na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće odigrana pozorišna predstava pod nazivom „Virus ili kijavica“. Predstava je urađena u produkciji Amaterskog pozorišta „Prozor“ iz Vršca koje deluje pri Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Dr Slavoljub Bakalović“. Tekst i režija: Miroslava Kućančanin. Predstava počinje u 19 časova. Ulaz je slobodan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB