spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 26. JUNA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056026
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 26. JUNA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 18. I ČETVRTAK, 19. JUN

# CIKLUS SAVREMENOG KINESKOG FILMA: FILM „ ŽIVETI“
U okviru Ciklusa savremenog kineskog filma u sredu, 18. i četvrtak, 19. juna biće emitovan film „Živeti“ (1994). Režija: Džang Jimou. *Fugui i Điadžen preživljavaju burne promene tokom revolucije u Kini, oni od bogatih zemljoposednika postaju obični seljaci. Fugui je kockar i gubi sve što je imao. Pritiskaju ga nacionalisti i komunisti, a za to vreme njegova žena radi kao sluškinja. Oni i pored svih nedaća uspevaju da sačuvaju porodicu i prežive težak period... *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus kineskog filma realizovan je u saradnji sa Institutom Konfucije u Beogradu.
 
Image

PETAK, 20. JUN

# PREDSTAVA „VIRUS ILI KIJAVICA“
U petak, 20. juna na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće odigrana pozorišna predstava pod nazivom „Virus ili kijavica“. Predstava je urađena u produkciji Amaterskog pozorišta „Prozor“ iz Vršca koje deluje pri Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Dr Slavoljub Bakalović“. Tekst i režija: Miroslava Kućančanin. Predstava počinje u 19 časova. Ulaz je slobodan.
 
Image

SUBOTA, 21. JUN

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 21. juna u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# KONCERT FOLKOLORA I TRADICIONALNE MUZIKE
Koncert folklora i tradicionalne muzike biće održan u subotu, 21. juna na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Folklorna sekcija koja deluje pri Kulturnom centru imaće svoj prvi javni nastup. Repertoar obuhvata splet igara iz Vojvodine i Srbije. Gosti koncerta su: KUD „Čenta“ iz Čente i Mužljansko KUD „Petefi Šandor“ i Gradski dečji hor Kulturnog centra. Koncert počinje u 20 časova. Cena ulaznice: 200,00 dinara.

NEDELJA, 22. JUN

# KONCERT DEČJIH HOROVA
Koncert dečjih horova „Prepodobni Rafailo Banatski“ i „Zvončići“ biće održan u nedelju, 22. juna na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Koncert počinje u 18 časova. Ulaz je slobodan.

UTORAK, 24. JUN

# IZLOŽBA ŠKOLE CRTANJA VIORELA FLORE
Izložba Škole crtanja Viorela Flore biće otvorena u utorak, 24. juna u 18 časova u Kulturnom centru Zrenjanina. Izložbena postavka obuhvata crteže polaznika Viorelove škole koja svoja likovna dostignuća redovno predstavlja zrenjaninskoj publici.

SREDA, 25. JUN

# POZORIŠNA PREDSTAVA „NOĆ BOGOVA“
Pozorišna predstava „Noć bogova“ Amaterskog pozorišta Doma kulture iz Prijepolja biće odigrana u sredu, 25. juna na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Tekst: Miro Gavran. Adaptacija i režija: Lilijana Ivanović. Predstava počinje u 20 časova. Ulaz je slobodan.

SREDA, 25. I ČETVRTAK, 26. JUN

# CIKLUS  SAVREMENOG KINESKOG FILMA: FILM „VISOKO PODIGNUTI CRVENI LAMPIONI“
U okviru Ciklusa savremenog kineskog filma u sredu, 25. i četvrtak, 26. juna biće emitovan film „Visoko podignuti crveni lampioni“ (1991). Režija: Džang Jimou. *Nakon smrti oca, devetnaestogodišnja devojka primorana je da se uda za mnogo starijeg muškarca, gospodara iz moćne porodice. On već ima tri žene i svaka živi u odvojenoj kući u okviru velikog imanja. Svake noći gospodar treba da odluči sa kojom će ženom provesti celu noć i pred njenu kuću stavlja crveni lampion. Žene smišljaju zavere i spletke ne bi li uticale na muževljev izbor..*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus kineskog filma realizovan je u saradnji sa Institutom Konfucije u Beogradu.
 
Image

OBAVEŠTENJE

# FOLKLORNI ANSAMBL KULTURNOG CENTRA - UPIS
Obaveštavamo sve zainteresovane koji žele da se upišu i učestvuju u radu Folklornog ansambla Kulturnog centra Zrenjanina da se mogu upisati svakog radnog dana od 17 do 21h u Holu Kulturnog centra. Upis se vrši u sledeće sekcije: folklorna, narodni orkestar, izvorna pevačka grupa i tamburaški orkestar. Pozivamo Vas da se upišete u neku od sekcija kako bi formirali grupe i program za nastupajuću sezonu 2014/2015 u kojoj će se nastupati, putovati i družiti sa vršnjacima iz Srbije i inostranstva. Informacije na tel: 566 - 712; 065/4308394.

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB