spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 4. JULA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098161
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 4. JULA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 25. JUN

# POZORIŠNA PREDSTAVA „NOĆ BOGOVA“
Pozorišna predstava „Noć bogova“ Amaterskog pozorišta Doma kulture iz Prijepolja biće odigrana u sredu, 25. juna na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Tekst: Miro Gavran. Adaptacija i režija: Lilijana Ivanović. Predstava počinje u 20 časova. Ulaz je slobodan.    
* Predstava „Noć bogova“ tematizuje odnos umetnika i vlasti u totalitarnom sistemu. To je igra u igri, u kojoj su od istorijskih činjenica i zbivanja u paralelnoj drami, značajniji preokreti, koji neprestano menjaju likove i njihove odnose. Prilično pijani kralj teško krije sentimentalnost, pošto su dvorska luda i Molijer, iako njegovi podanici, ipak jedini, koji smeju da vide kralja pijanog pa sa njim mogu da podele neku tajnu. U trenutku razneženosti kralj svečano objavljuje da se te noći slavi desetogodišnjica njihovog prijateljstva, ujedno optužujući Molijera da je o njemu napisao dramolet, s kojim su on i dvorska luda nastupali pred kraljevim neprijateljima. Kralj stoga zahteva da dramolet u tom trenutku odigraju samo za njega...*

SREDA, 25. I ČETVRTAK, 26. JUN

# CIKLUS  SAVREMENOG KINESKOG FILMA: FILM „VISOKO PODIGNUTI CRVENI LAMPIONI“
U okviru Ciklusa savremenog kineskog filma u sredu, 25. i četvrtak, 26. juna biće emitovan film „Visoko podignuti crveni lampioni“ (1991). Režija: Džang Jimou. *Nakon smrti oca, devetnaestogodišnja devojka primorana je da se uda za mnogo starijeg muškarca, gospodara iz moćne porodice. On već ima tri žene i svaka živi u odvojenoj kući u okviru velikog imanja. Svake noći gospodar treba da odluči sa kojom će ženom provesti celu noć i pred njenu kuću stavlja crveni lampion. Žene smišljaju zavere i spletke ne bi li uticale na muževljev izbor..*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus kineskog filma realizovan je u saradnji sa Institutom Konfucije u Beogradu.
 
Image

PETAK, 27. JUN

# PREDAVANJE
U petak, 27. juna u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova biće održano predavanje sa temom: „Pretvaranje bolesnih ćelija u zdrave ćelije“. Koordinator predavanje je   Prim. Dr Boro M. Vujasin.

# 3D FILMSKO VEČE I PREMIJERA
u petak, 27. juna u velikoj sali Kulturnog centra organizuje se filmsko veče. Od 17 časova biće emitovan animirani film „Kako da dresirate svoga zmaja“ - 2. deo - 3D projekcija. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Cena ulaznice je 250,00 dinara. U terminu od 19 časova biće prikazan igrani film: „X men“ - 3D projekcija - Režija: Gavin Hood. Cena ulaznice: 250,00 dinara. Filmsko veče završava se sa premijernim emitovanjem igranog filma – komedije: „Osveta na ženski način“ /režija: Nick Cassavetes/. Cena ulaznice: 200,00 dinara.
 
Image

# IZLOŽBA MAKETA I ISTORIJSKIH MINIJATURA
U organizaciji Maketarskog kluba „Krila Petrovgrada“ i Maketarskog saveza Srbije zrenjaninci će u periodu od petka, 27. juna do 6. jula 2014. u izložbenom holu Kulturnog centra imati priliku da pogledaju postavku pod nazivom „Prva izložba maketa i istorijskih minijatura“. Više informacija o radu kluba i izložbenoj postavci možete pronaći na www.krilapetrovgrada.org.rs

UTORAK, 1. JUL

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“, biće održana u utorak, 1. jula u maloj sali Kulturnog centra u terminu od 15  do 18 časova. „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

SREDA, 2. I ČETVRTAK,  3. JUL

# CIKLUS  SAVREMENOG KINESKOG FILMA: FILM „POŽUDA OPREZ“
U okviru Ciklusa savremenog kineskog filma u sredu, 2. i četvrtak, 3. jula biće emitovan film „Požuda oprez“ (2007). Režija: Angi Li. *Angi Li se bavi sudbinom Vang koja za vreme II svetskog rata beži iz svog sela u Hong Kong i pridružuje se univerzitetskoj pozorišnoj trupi koja postaje čvrsto povezana grupa prijatelja. Oni postaju i politički aktivni i smišljaju plan otpora. Vang se predstavlja kao žena bogataša ne bi li se približila društvenom krugu u kom je gospodin Ji, političar u usponu pod okriljem poslušne kolaboracionističke  vlade. Vang postaje njegova ljubavnica da bi njena zaverenička grupa mogla da ga ubije. Sticajem okolnosti plan propada, a posle tri godine ljubavnici se sreću u Šangaju...*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus kineskog filma realizovan je u saradnji sa Institutom Konfucije u Beogradu.
 
Image

KONKURS FOTO KLUBA CD13

# KLUPSKA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „SVET OKO NAS“
Foto konkurs „Svet oko nas“ raspisan od strane Foto kluba CD13 otvoren je do 20. jula 2014. godine. Pravo učešća imaju članovi FKCD13 i poštovaoci istog. Svi zainteresovani za učešće na konkursu i izložbi fotografija svoje radove mogu slati na elektronsku adresu Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Više informacija o propozicijama za učešće na konkursu možete pronaći na www.fotoklubcd13.rs.

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB