spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 20. JULA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098207
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 20. JULA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 9. I ČETVRTAK, 10. JUL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „IZ ŽENSKOG UGLA“: FILM „DRAGA PRIDANS“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus filmova „Iz ženskog ugla“ u sredu, 9. i četvrtak, 10. jula biće emitovan film: „Draga Pridans“ /Francuska, 2010, 80'/. Režija: Rebeka Zlotovski. *Prides Fridman ima 17 godina. Naprasno ostavši prepuštena samoj sebi u porodičnom stanu, ona u školi upoznaje Marilin – buntovnicu koja je vodi na divlju trkačku stazu gde će se upoznati sa svetom trkačkih automobila i motora. Fascinirana društvom koje je upoznala – Ronaldom, Frankom i ostalima, Pridens pokušava da se uklopi prikazujući svoju usamljenost kao slobodu...*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus „Iz ženskog ugla“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Srbiji.  Pokrovitelj filmskog programa je AD „Imlek“.
 
Image

SUBOTA, 12. JUL

# IZLOŽBA ŽAKLINE KIKIĆ: „OBEŠENJAKINJA – JUNAKINJA U SUKOBU“
U subotu, 12. jula u holu Kulturnog centra biće otvorena autorska izložba Žakline Kikić pod nazivom: „Obešenjakinja – junakinja u sukobu“. Žaklina je rođena 1966. godine na obalama starog i novog Begeja. Bavi se slikarstvom i grafikom, radi performanse i instalacije. Izložbena postavka se sastoji od slika većeg formata rađenih u kombinovanoj tehnici. Članica je udruženja KEJ Zemun, KUD Zrenjanin i ULU Crna Gora. Otvaranje izložbe je zakazano za 19 časova.
 
Image

UTORAK, 15. JUL

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“, biće održana u utorak, 15. jula u maloj sali Kulturnog centra u terminu od 15  do 18 časova. „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

SREDA, 16. I ČETVRTAK, 17. JUL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „IZ ŽENSKOG UGLA“: FILM „SIN DRUGE“

U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus filmova „Iz ženskog ugla“ u sredu, 16. i četvrtak, 17. jula biće emitovan film: „Sin druge“ /Francuska, 2012, 105'/. Režija: Loren Levi. *Pre nego što će otići da odsluži vojni rok u Izraelu, Zozef otkriva da nije biološki sin svojih roditelja i da je nakon rođenja u bolnici zamenjen sa jasinom, koji je odrastao u jednoj palestinskoj porodici. Život obe porodice prilično je uzdrman tim saznanjem koje ih tera na razmišljanja o svom identitetu, sistemu vrednosti i ubeđenjima...*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus „Iz ženskog ugla“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Srbiji.  Pokrovitelj filmskog programa je AD „Imlek“.
 
Image

KONKURS FOTO KLUBA CD13 – OTVOREN DO 20. JULA 2014.

# KLUPSKA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „SVET OKO NAS“
Foto konkurs „Svet oko nas“ raspisan od strane Foto kluba CD13 otvoren je do 20. jula 2014. godine. Pravo učešća imaju članovi FKCD13 i poštovaoci istog. Svi zainteresovani za učešće na konkursu i izložbu fotografija - na kojoj će se predstaviti najuspešniji učesnici konkursa - otvaranje zakazano za 22. 08. 2014 - svoje radove mogu slati na elektronsku adresu Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Više informacija o propozicijama za učešće na konkursu možete pronaći na www.fotoklubcd13.rs.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB