spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 29. AVGUSTA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085540
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 29. AVGUSTA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta


SREDA, 20. I ČETVRTAK, 21. AVGUST

# CIKLUS „ŠEKSPIR NA FILMU“ - FILM: „ROMEO I JULIJA“
U okviru Ciklusa „Šekspir na filmu“ u sredu, 20. i četvrtak, 21. avgusta biće emitovan film „Romeo i Julija“ (1968, 138 '). Režija: Franco Zeffirelli. Ova raskošna i inspirativna italijansko-britanska koprodukcija nagrađena je Oskarima za fotografiju i kostim i bila je nominovana za Oskare za najbolju režiju i film. U svoje vreme, to je bila najkomercijalnija ekranizacija Šekspira, veoma popularna među tinejdžerima, jer su, uz poznavanje tipičnog italijanskog miljea Franka Zefirelija, glumci bili zaista nadahnuti, mladi i odgovarali stvarnom uzrastu Šekspirovih likova. Igraju: Leonardo Whiting, Olivia Hussey, Mio O'Shea i dr...Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 21. AVGUST

# KONCERT „LETO U MUZIČKOJ ŠKOLI“
Nakon niza muzičkih radionica (solo pevanja, horske radionice, sviranja gitare i radionice muzičkog zabavišta) koje se organizuju u Muzičkoj školi „Josif Marinković“ u okviru projekta „Aktivan raspust“. Polaznici radionica, svojim koncertnim nastupom pod nazivom: „Leto u Muzičkoj školi“, predstaviće se zrenjaninskoj publici u četvrtak, 21. avgusta u 19 časova u Kulturnom centru. Ulaz je slobodan.

PETAK, 22. AVGUST

# KLUPSKA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „SVET OKO NAS“ /OD 22. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA/
Druga klupska izložba fotografija foto kluba CD13 pod nazivom: „Svet oko nas“ biće otvorena u petak, 22. avgusta u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova. Klub CD 13 svojevremeno je raspisao konkurs za najbolju fotografiju. Nakon žiriranja pristiglih radova zrenjaninskoj publici predstaviće se 15 najuspešnijih autora.
 
Image

# PREDAVANJE: „PARAZITI SVUDA OKO NAS - KAKO IH POBEDITI“
U petak, 22. avgusta u maloj sali Kulturnog centra biće održano predavanje na temu: „Paraziti svuda oko nas – kako ih pobediti“. Koordinator predavanje je Prim. Dr Boro M. Vujasin. Predavanje počinje u 19 časova.

SUBOTA, 23. AVGUST

# MUZIČKA MANIFESTACIJA ZRENJANIN ZOVE III - „STARA ŠKOLA“
U subotu, 23. avgusta održaće se prvo koncertno veče muzičke manifestacije „Zrenjanin zove III“ pod nazivom: „Stara škola“. Od 22h u Amfiteatru Kulturnog centra nastupiće bendovi Mist i Drink or Die. Ulaz je besplatan.

PONEDELJAK, 25. AVGUST

# IZLOŽBA ESTER MILENTIJEVIĆ
Izložba radova Ester Milentićević, likovne umetnice i dobitnice prve nagrade prošlogodišnjeg Likovnog salona 30X30 organizovanog od strane Kulturnog centra Zrenjanina, biće otvorena u ponedeljak, 25. avgusta u Malom salonu Narodnog muzeja. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova. *Ester Milentijević rođena je 1973. u Beogradu. Diplomirala je i magistrirala na FU u Prištini – grafički dizajn. Članica je ULUS-a, ULUKIM i FESP-a. Vanredni je profesor na Fakultetu umetnosti u Kosovskoj Mitrovici na katedri za grafički dizajn. Za svoje radove navodi da nailazeći konstantno na iste ili slične problematike, želela je da iskaže da su svi elementi koji se nalaze na platnu deo jednog grafičkog prikaza koje doživljava na svoj jedinstven način...
 
Image

UTORAK, 26. AVGUST

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“, biće održana u utorak, 19. avgusta u maloj sali Kulturnog centra u terminu od 15  do 18 časova. „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. AVGUST

# CIKLUS „ŠEKSPIR NA FILMU“ - FILM: „MAGBET“
U okviru Ciklusa „Šekspir na filmu“ u sredu, 27. i četvrtak, 28. avgusta biće emitovan film „Magbet“ (1948, 107').  Režija: Orson Vels. Uloge: Orson Vels, Jeanette Nolan Don O' Herlihy, Roddy McDowall i dr. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 29. AVGUST

# MUZIČKA MANIFESTACIJA ZRENJANIN ZOVE III - „STARA ŠKOLA“

U okviru muzičke manifestacije „Zrenjanin zove III“ druge koncertne večeri nastupiće „Panta Šiklja Nafta“, „Veliki prezir“ i „Oružjem protivu otmičara“. Muzički nastupi počinju u 22h u Amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina. Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB