spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAMA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 5. SEPTEMBRA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098387
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAMA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 5. SEPTEMBRA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. AVGUST

# CIKLUS “ŠEKSPIR NA FILMU” - FILM: “MAGBET”

U okviru Cuklusa “Šekspir na filmu” u sredu, 27. i četvrtak, 28. avgusta biće emitovan film:”Magbet” (1948, 107’). Režija: Orson Vels. Uloge: Orson Vels, Jeanette Nolan, Don O’ Herlihy, Roddy McDowall I dr. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan.
 
Image

IZLOŽBENA POSTAVKA DO 4. SEPTEMBRA

# IZLOŽBA FOTOGRAFIJA “SVET OKO NAS”
Izložba fotografija najuspešnijih učesnika konkursa Foto klub CD13 pod nazivom: “Svet oko nas” biće otvorena do 4. septembra u holu Kulturnog centra Zrenjanina. *Klub CD13, svojevremeno, je raspisao konkurs na najbolju fotografiju u kategoriji kolorne I crno-bele fotografije. Nakon žiriranja pristiglih radova, zrenjaninskoj publici predstaviće se 15 najuspešnijih autora.
 
Image

IZLOŽBA ESTER MILENTIJEVIĆ DO 15. SEPTEMBRA

# IZLOŽBA ESTER MILENTIJEVIĆ
Izložba radova Ester Milentićević, likovne umetnice i dobitnice prve nagrade prošlogodišnjeg Likovnog salona 30X30 organizovanog od strane Kulturnog centra Zrenjanina, postavljena je u Malom salonu Narodnog muzeja. Izložba je otvorena za posetioce do 15. septembra. *Ester Milentijević rođena je 1973. u Beogradu. Diplomirala je i magistrirala na FU u Prištini – grafički dizajn. Članica je ULUS-a, ULUKIM i FESP-a. Vanredni je profesor na Fakultetu umetnosti u Kosovskoj Mitrovici na katedri za grafički dizajn.
 
Image

PETAK, 29. AVGUST

# MUZIČKA MANIFESTACIJA ZRENJANIN ZOVE III: „STARA ŠKOLA“
U okviru muzičke manifestacije „Zrenjanin zove III“ biće održan koncert pod nazivom: „Stara škola“. U okviru koncertne večeri posle dugo godina nastupiće zrenjaninska legenda „Panta Šiklja Nafta“, popularni „Oružjem protivu otmičara“ kao i gosti iz Vrbasa – sastav „Veliki prezir“. Muzički nastupi počinju u 22h u Amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina. Ulaz je besplatan.
 
Image

SREDA, 3. I ČETVRTAK, 4. SEPTEMBAR

# CILKUS RUSKOG FILMA - FILM: „HLADNO LETO 1953“
U okviru Ciklusa ruskog filma u sredu, 3. i četvrtak, 4. septembra biće emitovan film Aleksandra Proškina: „Hladno leto 1953“ (1987, 101’). *Nakon Staljinove smrti 1953, mnogi zatvorenici (neki politički, ali uglavnom kriminalci) oslobođeni su iz sovjetskih gulaga. Ovo je priča o zabačenom naselju koje je bilo napadnuto od strane doskorašnjih zatvorenika. Varošani zajedno sa dvojicom odbeglih političkih zatvorenika pokušavaju da ih zaustave. *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

NOVA KREATIVNA RADIONICA ZA DECU KULTURNI CENTAR ZRENJANINA

# POZIV ZA POLAZNIKE
Od septembra 2014. U Kulturnom centru Zrenjanina počinje sa radom Nova kreativna radionica za decu. Ukoliko želite da savladate praktične veštine iz oblasti primenjene umetnosti, naučite da pravite predmete od papira i drugih materijala kao i predmete koji oplemenjuju životno okruženje, možete se prijaviti na broj telefona: 566-712 i 064/8116487.
 
Image

PETAK, 5. SEPTEMBAR

# IZLOŽBA ALEKSANDRA ZOGRAFA: „ŽIVOT U STRIPU“ /OD 5 DO 18. IX 2014./

Izložba strip tabli Aleksandra Zografa /Saše Rakezića/ pod nazivom: „Život u stripu“ biće otvorena u petak, 5. septembra u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova. *Ovo je prvi put da Aleksandar Zograf ima veliku samostalnu izložbu. Nakon izložbe u Beogradu i Pančevu, Zograf će svoje radove predstaviti i zrenjaninskoj publici. Izložbena postavka je izuzetna prilika da uživate u strip crtežima po kojima je Zograf postao jedan od najzanimljivijih srpskih i jugoslovenskih stripadžija u Francuskoj i drugim zemljama.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB