spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 11. SEPTEMBRA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 860
Veb veze: 28
Posetioci: 7897367
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 11. SEPTEMBRA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

# IZLOŽBA ESTER MILENTIJEVIĆ DO 20. SEPTEMBRA
Izložba radova Ester Milentićević, likovne umetnice i dobitnice prve nagrade prošlogodišnjeg Likovnog salona 30X30 organizovanog od strane Kulturnog centra Zrenjanina, postavljena je u Malom salonu Narodnog muzeja. Izložba je otvorena za posetioce do 20. septembra. *Ester Milentijević rođena je 1973. u Beogradu. Diplomirala je i magistrirala na FU u Prištini – grafički dizajn. Članica je ULUS-a, ULUKIM i FESP-a. Vanredni je profesor na Fakultetu umetnosti u Kosovskoj Mitrovici na katedri za grafički dizajn.
 
Image

SREDA, 3. I ČETVRTAK, 4. SEPTEMBAR

# CILKUS RUSKOG FILMA - FILM: „HLADNO LETO 1953“
U okviru Ciklusa ruskog filma u sredu, 3. i četvrtak, 4. septembra biće emitovan film Aleksandra Proškina: „Hladno leto 1953“ (1987, 101’). *Nakon Staljinove smrti 1953, mnogi zatvorenici (neki politički, ali uglavnom kriminalci) oslobođeni su iz sovjetskih gulaga. Ovo je priča o zabačenom naselju koje je bilo napadnuto od strane doskorašnjih zatvorenika. Varošani zajedno sa dvojicom odbeglih političkih zatvorenika pokušavaju da ih zaustave. *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

SUBOTA, 6. SEPTEMBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 6. septembra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održana kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 I 063/8974724.
 
Image

# NOVA KREATIVNA RADIONICA ZA DECU KULTURNI CENTAR ZRENJANINA - POZIV ZA POLAZNIKE
U subotu, 6. septembra u Kafe - galeriji Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 17h, biće održana - Nova kreativna radionica za decu. Ukoliko želite da savladate praktične veštine iz oblasti primenjene umetnosti, naučite da pravite predmete od papira i drugih materijala kao i predmete koji oplemenjuju životno okruženje, možete se prijaviti na broj telefona: 566-712 i 064/8116487.
 
Image

UTORAK, 9. SEPTEMBAR

# TRIBINA
Tribina pod nazivom: “Srbija, Rusija i Evropska unija” biće održana u utorak, 9. septembra u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova. Uvodničar je Lazar Stojanović, reditelj. Moderator tribune je Miroslav Samardžić.
 
Image

# IZLOŽBA ALEKSANDRA ZOGRAFA „ŽIVOT U STRIPU“ /OD 9. DO 18. IX 2014/
Izložba strip tabli Aleksandra Zografa /Saše Rakezića/ pod nazivom: „Život u stripu“ biće otvorena u utorak, 9. septembra u holu Kulturnog centra Zrenjanina. *Ovo je prvi put da Aleksandar Zograf ima veliku samostalnu izložbu. Nakon izložbe u Beogradu i Pančevu, Zograf će svoje radove predstaviti i zrenjaninskoj publici. Izložbena postavka je izuzetna prilika da uživate u strip crtežima po kojima je Zograf postao jedan od najzanimljivijih srpskih i jugoslovenskih stripadžija u Francuskoj i drugim zemljama.
 
Image

SREDA, 10. I ČETVRTAK, 11. SEPTEMBAR

# CIKLUS RUSKOG FILMA - FILM: “SIBIR MONAMUR”
U okviru Ciklusa ruskog filma u sredu, 10. i četvrtak, 11. septembra biće emitovan film: “Sibir Monamur” (2011, 102’). Režija: Vjačeslav Ros. Žanr: drama. Igraju: Pjotr Zajčenjko, Miša Prolko, Nikolaj Kozak, Sergej Puskepalis i dr. *Negde u Sibiru, u divljini u seocetu Monamur živi usamljeni starac sa svojim unukom Ljosom. Okruženi nepreglednom šumom i besnim psima nadaju se povratku Ljosinog oca koji je otišao pre dve godine. Jedina veza sa svetom im je rođak Jura koji povremeno doprema hranu…međutim, tokom jednog povratka Juru napadaju gladni psi, a nedugo zatim u Monamuru se pojavljuju pljčkaši napuštenih seoskih domova…*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB