spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - NAJAVA PROGRAMA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 25. SEPTEMBRA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076624
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - NAJAVA PROGRAMA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 25. SEPTEMBRA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

# IZLOŽBA ESTER MILENTIJEVIĆ DO 20. SEPTEMBRA
Izložba radova Ester Milentićević, likovne umetnice i dobitnice prve nagrade prošlogodišnjeg Likovnog salona 30X30 organizovanog od strane Kulturnog centra Zrenjanina, postavljena je u Malom salonu Narodnog muzeja. Izložba je otvorena za posetioce do 20. septembra. *Ester Milentijević rođena je 1973. u Beogradu. Diplomirala je i magistrirala na FU u Prištini – grafički dizajn. Članica je ULUS-a, ULUKIM i FESP-a. Vanredni je profesor na Fakultetu umetnosti u Kosovskoj Mitrovici na katedri za grafički dizajn.
 
Image

# IZLOŽBA ALEKSANDRA ZOGRAFA „ŽIVOT U STRIPU“ DO 18. SEPTEMBRA
Izložba strip tabli Aleksandra Zografa /Saše Rakezića/ pod nazivom: „Život u stripu“ otvorena je u holu Kulturnog centra Zrenjanina do 18. septembra. *Ovo je prvi put da Aleksandar Zograf ima veliku samostalnu izložbu. Nakon izložbe u Beogradu i Pančevu, Zograf će svoje radove predstaviti i zrenjaninskoj publici. Izložbena postavka je izuzetna prilika da uživate u strip crtežima po kojima je Zograf postao jedan od najzanimljivijih srpskih i jugoslovenskih stripadžija u Francuskoj i drugim zemljama.
 
Image

SREDA, 17. I ČETVRTAK, 18. SEPTEMBAR

# CIKLUS RUSKOG FILMA - FILM: “CITADELA” /”VARLJIVO SUNCE” – 2/
U okviru Ciklusa ruskog filma u sredu, 17. i četvrtak, 18. septembra biće emitovan film “Citadela”(2011). Reč je o filmskoj epopeji, drugom delu filmskog diptiha “Varljivo sunce”, poznatog ruskog režisera Nikite Mihalkova. Inače, film “Varljivo sunce” (1994) osvojio je nagradu Američke filmske akademije - Oskar za najbolji strani film i Veliku nagradu žirija na 47. Kanskom festival. Šesnaest godina kasnije, proslavljeni ruski reditelj nastavlja epsku priču o generalu Kotovu, njegovoj porodici i njegovim neprijateljima. Na početku Drugog svetskog rata, general Kotov na čudesan način izbegava sigurnu smrt, bežeći iz logora. Nalazeći “slobodu” među drugovima iz kaznenog bataljona. Kotov se bori protiv nemačke invanzije. Film “Citadela” je satkan od dojmljivih scena: “poseta” komaraca borcima u rovovima, izvršenje samoubilačke naredbe pijanog generala, porođaj za vreme avionskog napada…Igraju: Nikita Mihalkov, Nadežda Mihalkova, Oleg Menjšikov i dr. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 19. SEPTEMBAR

# IZLOŽBA STEVANA SUBIĆA #”TIHO JE I MIRNO POD PAUČINOM /OD 19. IX DO 2. X 2014./
Autorska izložba Stevana Subića “Tiho je i mirno pod paučinom” biće otvorena za posetioce od 19. IX do 2. X u holu Kulturnog centra Zrenjanina. *Zrenjaninskoj publici predstaviće se autorski radovi, stripovi i ilustracije Stevana Subića nastalih u periodu od 2009. do 2013. godine. Izložba sadrži table (stranice) iz 5 kratkih stripova nastalih u periodu od 4 godine, kao i nekolicinu ilustracija i crteža iz istog perioda. Izloženi radovi su objavljivani u domaćim i specijalizovanim časopisima i nagrađivani na međunarodnim festivalima u zemlji i inostranstvu.
 
Image

# KONCERT: „ROKENROL KLINCI“
U petak, 19. septembra u Gradskoj bašti biće održano muzičko veče/koncert pod nazivom: „Rokenrol klinci“. Natupiće tinejdžerski bend uz instrumentalnu pratnju Natalije i Marka Pejčića. Specijalni gost: Mirjana Mladenović. Koncert počinje u 19 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

SUBOTA, 20. SEPTEMBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 20. Septembra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održana kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 I 063/8974724.
 
Image

PONEDELJAK, 22. SEPTEMBAR

# PROMOCIJA ROMANA “SRPSKO SRCE JOHANOVO”
Promocija romana Veselina Dželetovića “Srpsko srce Johanovo” biće održana u ponedeljak, 22. septembra u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. Roman o neobičnoj sudbini jednog Nemca ali i o stradanju Srba na Kosovu. Baziran je na istinitoj priči o Johanu Vagneru, koga je Dželetović upoznao 2004. godine i tako saznao za njegovu neverovatnu životnu priču. Na promociji, pored autora govori i Slobodan Rosić /u ime izdavača romana/.

UTORAK, 23. SEPTEMBAR

# INTERAKTIVNO PREDAVANJE
U utorak, 23. septembra u Kafeu Kulturnog centra biće održano interaktivno predavanje na temu: „Filozofija kao argumentacija“.  Učestvuju profesori filozofije iz Nemačke: Frank Beker, Sara Šubert i Juhas Andraš i Aleksandra Maksić – profesori zrenjaninske gimnazije. Početak predavanje zakazan je za 19 časova.

SREDA, 24. I ČETVRTAK, 25. SEPTEMBAR

# CIKLUS RUSKOG FILMA - FILM: „KAVKASKI ZAROBLJENIK“
U sredu, 24. i četvrtak, 25. septembra, u okviru Ciklusa ruskog filma, biće emitovan film: „Kavkaski zarobljenik“ (1996, 99’). Režija: Sregej Bodrov. Igraju: Oleg Menjšikov, Sergej Bodrov, Džema Šikauridze i dr. *Na Kavkazu besni rat. Podoficir Saša i vojnik Žilin se nalaze u zarobljeništvu u jednom selu negde na Kavkazu. Njih je zarobio Abdul Murat koji želi da ih menja za svog sina koji je zarobljen od strane ruske vojske.* Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene program
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB