spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 10. OKTOBRA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076757
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 10. OKTOBRA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 1. I ČETVRTAK, 2. OKTOBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS FRANCUSKE KOMEDIJE: FILM: „VETAR U LISTOVIMA“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus francuske komedije u sredu, 1. i četvrtak, 2. oktobra biće emitovan film: „Vetar u listovima“ (2012, 89’). Režija: Karin Tardje. Igraju: Anjes Žaui, Deni Podalides, Žilijet Gomber. *U sendviču između roditelja koji je opsedaju ljubavlju i brigom, devetogodišnja Rejčel broji minute koji je dele od slobode,  sve do dana kada sretne nestašnu Valeri. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 3. OKTOBAR

# IZLOŽBA “ZRENJANIN NEKAD I SAD” /OD 3. X DO 16. X 2014./
U petak. 3. oktobra u holu Kulturnog centra Zrenjanina biće otvorena izložba pod nazivom: “Zrenjanin nekad i sad kroz fotografiju”. Reč je o projektu udruženja ZrenjaninEksplorative (Zreksplo) koji ima za cilj da prikaže kako je tekla promena Zrenjanina, tačnije delova gradova kroz vremenski period od jednog veka. Izložbu čine 21 fotografija od kojih svaka u sebi sadrži deo starog i novog izgleda grada. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova. Izložba je otvorena do 16. oktobra.
 
Image

# PROMOCIJA DEČJEG I TINEJDŽERSKOG ROMANA
Promocija najnovijih izdanja izdavačke kuće “Modus” iz Zrenjanina - dečjeg romana Slavke Manojlović “Mali ljudi” i tinejdžerskog romana “Avanture stanara II” Olje Grujić biće održana u petak, 3. oktobra u 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. *Romani su objavljeni u okviru edicije “Avanturističko stepenište” i namenjeni su ne samo deci i tinejdžerima već svim ljubiteljima ovog pisanog žanra. *Pored autorki na promociji će govoriti i Marina S. Grujić urednica oba izdanja.
 
Image

# PROMOCIJA ROMANA “ATILIN KRUG”
U petak, 3. oktobra u Kulturnom centru biće održana promocija romana Ljiljane Delibašić -.”Atilin krug” /IP “Prometej” Novi Sad/. Poruka koju roman nosi, je poruka ljubavi. Priča o Atili I jeleni kojin kroz svoja iskrena osećanja prevazilaze protivnike njihove ljubavi. Promocija počinje u 19 časova u maloj sali.
 
Image

SUBOTA, 4. OKTOBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 4. oktobra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra održavaće se kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

UTORAK, 7. OKTOBAR

# TRIBINA
U utorak, 7. oktobra u Kulturnom centru  biće održana tribina pod nazivom: “Srbija, Rusija i Evropska unija”. Uvodničar je Branko Radun, politički analitičar. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali.
 
Image

SREDA, 8 I ČETVRTAK, 9. OKTOBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS FRANCUSKE KOMEDIJE: FILM: „BAL GLUMACA“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus francuske komedije u sredu, 8. i četvrtak, 9. oktobra biće emitovan film: „Bal glumaca“ (2009, 105’). Režija: Maiven Igraju: Žan Balibar, Roman Borenže, Žil Depardje. *Režiserka pravi film o glumicama, svim glumicama: poznatim, nepoznatim, intelektualkama, komičarkama, zaboravljenim...Snimajući baš sve, sa ili bez njihovog odobrenja, režisretka će se prepustiti ovim krhkim i okrutnim ženama...*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 9. OKTOBAR

# FILMSKE PREMIJERE - „MALI BUDO“ (19h) - „LUSI“ (21h)
U četvrtak, 9. oktobra sve ljubitelje sedme umetnosti u velikoj sali Kulturnog centra očekuju dve filmske premijere. Film. „Mali Budo“ /2014, 95’/ emitovaće se od 19h. Urađen je u režiji Danila Bećkovića. Igraju: Petar Strugar, Segej Trifunović, Petar Božović, Tihomor Stanić i dr. Žanr: komedija* Drago, hirurg iz Podgorice, tokom operacije pravi grešku i ubija jedinog sina šefa lokalne mafije. Sada je njegov sin jedinac Budo u opasnosti i Drago odlučuje da ga pošalje u Beograd, pod zaštitu svojih prijatelja iz studenstkih dana. Za Buda je ovo sjajna prilika da okusi noćni život prestonice. Obilazi kafane i luta kroz vrelu beogradsku noć u potrazi za devojkom i drugim oblicima zabave. Blagosloveno je nesvestan da njegovi zaštitinici nisu ono što bi trebalo da budu*. U nastavku večeri druga filmska premijera zakazana je za 21h kada će se emitovati film: „Lusi“ /2014, 90’/. Režija: Luk Beson. Žanr: naučna fantastika. Igraju: Skarlet Džonson, Morgan Freman i dr. *Akcioni triler o ženi koja se slučajno upetljala u mračni posao, koja će iznenaditi svoje otimače i pretovoriti se u nemilosrdnu ratnicu razvijene izvan ljudske logike. *Cena ulaznice po pojedinačnoj projekciji: 250,00 dinara.
 
Image

PETAK, 10. OKTOBAR

# FILMSKE PREMIJERE - „LAVIRINT – NEMOGUĆE BEKSTVO“ (19h) - „MALI BUDO“ – (21h)
U petak, 10 oktobra sa početkom u 19h biće emitovan film: „Lavirint – Nemoguće bekstvo“ /2013/ - Režija: Wes Ball. Igraju:Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Aml Ameen i dr. Žanr: akcija, naučna fantastika. *Tomas se budi u liftu, u trenutku zna samo svoje ime. Upoznaje mladiće koji preživljavaju na „proplanku“ već dve godine pokušavajući da pronađu način da pobegnu kroz lavirint koji okružuje njihov životni prostor...* Od 21h biće emitovan film: „Mali Budo“ /2014, 95’/ Režija: Danilo Bećković. Žanr: komedija. *Cena pojedinačne ulaznice za svaku filmsku projekciju je: 250,00 dinara.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB