spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 17. OKTOBRA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056237
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 17. OKTOBRA 2014. PDF Štampaj E-pošta


# IZLOŽBA “ZRENJANIN NEKAD I SAD” /OD 3. X DO 16. X 2014./
Izložba - “Zrenjanin nekad i sad kroz fotografiju” otvorena je do 16. oktobra u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Reč je o projektu udruženja ZrenjaninEksplorative (Zreksplo) koji ima za cilj da prikaže kako je tekla promena Zrenjanina, tačnije delova gradova kroz vremenski period od jednog veka. Izložbu čine 21 fotografija od kojih svaka u sebi sadrži deo starog i novog izgleda grada.
 
Image

SREDA, 8 I ČETVRTAK, 9. OKTOBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS FRANCUSKE KOMEDIJE: FILM: „BAL GLUMICA“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus francuske komedije u sredu, 8. i četvrtak, 9. oktobra biće emitovan film: „Bal glumica“ (2009, 105’). Režija: Maiven Igraju: Žan Balibar, Roman Borenže, Žil Depardje. *Režiserka pravi film o glumicama, svim glumicama: poznatim, nepoznatim, intelektualkama, komičarkama, zaboravljenim...Snimajući baš sve, sa ili bez njihovog odobrenja, režisretka će se prepustiti ovim krhkim i okrutnim ženama...*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 9. OKTOBAR

# FILMSKA PREMIJERE - FILM: „LAVIRINT“ OD 19 I OD 21H
U četvrtak, 9. oktobra u terminima od 19 i 21h u velikoj sali Kulturnog centra  biće emitovan film: „Lavirint – Nemoguće bekstvo“ /2013/ - Režija: Wes Ball. Igraju: Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Aml Ameen i dr. Žanr: akcija, naučna fantastika. *Tomas se budi u liftu, u trenutku zna samo svoje ime. Upoznaje mladiće koji preživljavaju na „proplanku“ već dve godine pokušavajući da pronađu način da pobegnu kroz lavirint koji okružuje njihov životni prostor...*Cena  ulaznice: 250,00 dinara.
 
Image

PETAK, 10. OKTOBAR

# FILMSKA PREMIJERA - FILM: „LUSI“ 19 i 21H
U petak, 10. oktobra svi ljubitelji naučne fantastike u velikoj sali Kulturnog centra, u terminima od 19 i 21h mogu pogledati  film „Lusi“ /2014, 90’/. Režija: Luk Beson. Igraju: Skarlet Džonson, Morgan Freman i dr. *Akcioni triler o ženi koja se slučajno upetljala u mračni posao, koja će iznenaditi svoje otimače i pretovoriti se u nemilosrdnu ratnicu razvijene izvan ljudske logike. *Cena ulaznice: 250,00 dinara.

# KREATIVNA RADIONICA „PROCVETAJ SA NAMA“
U petak, 10. oktobra u holu, ispred velike sale, Kulturnog centra Zrenjanina biće održana kreativna radionica učenika/ca Srednje poljoprivredne škole – odsek hortikulture i pejzažne arhitekture – „Procvetaj sa nama“. Radionica počinje u 9 časova.
 
Image

SUBOTA, 11. OKTOBAR

# KONCERT GUDAČKOG KVARTETA EPOQUE
Četvorica vrsnih solista i kamernih muzičara članova Quartet Epoque /David Prokorny - violina, Vladimir Klansky - violina, Vladimir Kroupa – viola i Vit Petrašek – violončelo/ održaće koncert  u subotu, 11. oktobra u Baroknoj sali Skupštine grada. Odlični muzičari sa značajnim iskustvom na sceni, donose ne samo svoje muzičke stavove, saradnju i jedinstvo sopstvenih umetničkih priroda, već i vanredni interes za muzičke žanrove koji ne pripadaju samo klasičnoj muzici već i džezu, roku i fanku. Iako kompozicije iz klasičnog gudačkog repertoara ostaju deo njihovog programa /A.Dvoržak. F.X.Richter/, veoma instančan pristup nekonvencionalnim aranžmanima donosi im nove mogućnosti u korišćenju gudačkih instrumenata. *Koncert počinje u 20 časova. Organizovan je u saradnji sa Ambasadom Republike Češke. *Ulaz je besplatan.
 
Image

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 11. oktobra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra održavaće se kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

NEDELJA, 12. OKTOBAR

# POSETA MADLENIJANUMU - OPERETA: “BEČKA KRV”
Kulturni centar Zrenjanina u nedelju, 12. oktobra organizuje posetu Madlenijanumu na operetu J. Štrausa “Bečka krv”. *Opereta je prvi put izvedena  oktobra 1899. godine dok na našim prostorima ova opereta nikada nije izvođena, tako da je njena premijera na sceni Opere i Teatra - Madlenijanum ujedno i njena prva srpska premijera. *Polazak je u 17h ispred Kulturnog centra. Cena: 1.500,00RSD.

SREDA, 15 I ČETVRTAK, 16. OKTOBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS FRANCUSKE KOMEDIJE FILM: „RADIOSTAR“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus francuske komedije u sredu, 15. i četvrtak, 16. oktobra biće emitovan film: „Radiostar“ (2012, 100’). Režija: Romen Levi. Igraju: Mani Paje, Klovis Kornijak, Daglas Atal. *U sred emocionalne i profesionalne krize, Ben, koji sanja da postane komičar u Njujorku, se vraća u Pariz. Upoznaje se sa Aleksom, voditeljem – zvezdom radijske stanice Breakfast-club. Zajedno sa Sirilom i harizmatičnim liderom Arnoldom, oni mrače i oblače na stanici Blas FM....*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

PETAK, 17. OKTOBAR

# IZLOŽBA - ZEMUNSKI SALON KARIKATURE – „MIR JE BOLJI“
Devetnaesti Međunarodni Zemunski salon karikatire predstaviće se zrenjaninskoj publici u petak, 17. oktobra sa početkom u 19 časova. Izložba pod nazivom „Mir je bolji“ u okviru koje karikaturisti iz 75 zemalja upućuju poruku mira u želji da konačno dođe vreme kada ljudi više neće ubijati jedni druge - 108 autora, kroz svoje crteže, apeluje na konačni mir. Postavka se može pogledati u holu Kulturnog centra do 30. oktobra 2014.
 
Image

PETAK, 17. OKTOBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA - „CABARES CABAREI“ ZIJAHA A. SOKOLOVIĆA
U petak, 17. oktobra na Velikoj sceni Kulturnog centra biće odigrana pozorišna predstava „Cabares Cabarei“. Tekst, režija i gluma: Zijah Sokolivić. *Mimične, telesne i govorne varijacije i mimikrijske vragolije Zijaha A. Sokolovića na temu institucije države i braka, smešno karikiranje morala, bračnih odnosa, političkih banalnosti i svakodnevnih nebuloza majstorskom igrom ovog glumca vode gledaoce od neukrotivnog smeha do ledene užasnosti. Autor se poigrava sa osećanjima i mišljenjem publike dok igrajući prepliće dve velike, za svakog značajne teme, ljubav i smrt...*Predstava počinje u 20 časova. *Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice: 500,00RSD.

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB