spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 24. OKTOBRA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076687
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 24. OKTOBRA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 15 I ČETVRTAK, 16. OKTOBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS FRANCUSKE KOMEDIJE: FILM: „RADIOSTAR“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus francuske komedije u sredu, 15. i četvrtak, 16. oktobra biće emitovan film: „Radiostar“ (2012, 100’). Režija: Romen Levi. Igraju: Mani Paje, Klovis Kornijak, Daglas Atal. *U sred emocionalne i profesionalne krize, Ben, koji sanja da postane komičar u Njujorku, se vraća u Pariz. Upoznaje se sa Aleksom, voditeljem – zvezdom radijske stanice Breakfast-club. Zajedno sa Sirilom i harizmatičnim liderom Arnoldom, oni mrače i oblače na stanici Blas FM....*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

ČETVRTAK, 16. OKTOBAR

# PREDSTAVA „OČI“ DRAMSKOG STUDIJA CEKOM
Predstava „Oči“ koju su pripremili mladi Dramske radionice „Cekom“ biće izvedena u četvrtak, 16. oktobra na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. *Predstava „Oči“ nastala je primenom kreativnog dramskog procesa metodom koji članovi Cekoma već nekoliko godina uspešno koriste u svom dramsko pedagoškom radu. *Grupa mladih zrenjaninaca bavila se istraživanjima na temu osuđivanja zbog čega dolazi do ovakvog ponašanja među ljudima? Kakve predrasude gajimo jedni prema drugima?...*Predstava počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.

PETAK, 17. OKTOBAR

# IZLOŽBA ZEMUNSKI SALON KARIKATURE – „MIR JE BOLJI“
Devetnaesti Međunarodni Zemunski salon karikatire predstaviće se zrenjaninskoj publici u petak, 17. oktobra sa početkom u 19 časova. Izložba pod nazivom „Mir je bolji“ u okviru koje karikaturisti iz 75 zemalja upućuju poruku mira u želji da konačno dođe vreme kada ljudi više neće ubijati jedni druge - 108 autora, kroz svoje crteže, apeluje na konačni mir. Postavka se može pogledati u holu Kulturnog centra do 30. oktobra 2014.
 
Image

# POZORIŠNA PREDSTAVA „CABARES CABAREI“ ZIJAHA A. SOKOLOVIĆA
U petak, 17. oktobra na Velikoj sceni Kulturnog centra biće odigrana pozorišna predstava „Cabares Cabarei“. Tekst, režija i gluma: Zijah Sokoloivić. *Mimične, telesne i govorne varijacije i mimikrijske vragolije Zijaha A. Sokolovića na temu institucije države i braka, smešno karikiranje morala, bračnih odnosa, političkih banalnosti i svakodnevnih nebuloza majstorskom igrom ovog glumca vode gledaoce od neukrotivnog smeha do ledene užasnosti. Autor se poigrava sa osećanjima i mišljenjem publike dok igrajući prepliće dve velike, za svakog značajne teme, ljubav i smrt...*Predstava počinje u 20 časova. *Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice: 500,00RSD.

SUBOTA, 18. OKTOBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 18. oktobra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra održaće se kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# PRVI FESTIVAL DEČJEG FOLKLORA BANATA I ISTOČNE HERCEGOVINE
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina i KUD “Klek”  - u subotu, 18. oktobra u naseljenom mestu Klek, biće održan I Festival dečjeg folkolora Banata i Istočne Hercegovine. Program počinje svečanim defileom u 16 časova. Od 17.30 do 20h svi ljubitelji narodnog stvaralaštva mogu pogledati program igara: ГКУД “Aлат Swislion”/Trebinje/, KUD “Hercegovina”/Petrovo Polje/, KUD “Ljubinje”/Ljubinje/, KUD “Berkovići”/Berkovići/, KUD “V. Gaćinović”/Bileća/, KUD “Klek”/Klek/, KUD “Kolo”/Melenci/, KUD “Pionir”/Zrenjanin/, KUD “2. oktobar”/Žitište/ i KUD “V. Tomanović”/Sečanj/.
 
Image

NEDELJA, 19. OKTOBAR

# IZLOŽBA RADOVA UDRUŽENJA ZA CEREBRALNU I DEČJU PARALIZU
Udruženje za cerebralnu i dečju paralizu Srednjobanatskog okruga Zrenjanin u nedelju, 19. oktobra u Kulturnom centru Zrenjanina organizuje izložbu radova osoba sa cerebralnom i dečjom paralizom. Izložba će se trajati od 18 do 20 časova a u okviru nje biće održana i radionica ručnih radova.

PONEDELJAK, 20. OKTOBAR

# PROJEKCIJA FILMA “JEGO BLAGORODIJE BARON VRANGEL” - PROMOCIJA KNJIGE “VRANGEL”
U ponedeljak, 20. oktobra u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 20 časova emitovaće se film Boška Milosavljevića: “Jego blagorodije baron Vrangel” i promovisati knjiga “Vrangel”. Pored autora na promociji govori i Ljudmila Šajtinac, stručni konsultant na filmu. *Kroz svedočenja potomaka ruskih emigranata, istoričara, sociologa  obilja arhivske građe - fotografija, video-zapisa  artefakata sabranih u filmskoj priči i formi knjige – posetioci će imati priliku više da saznaju o intrigantnoj biografiji i bogatoj zaostavštini generala Petra Nikolajeviča Vrangela, poslednjeg komadanta carske Rusije, čiji se grob nalazi u ruskoj crkvi Svete Trojice u Beogradu. Cilj projekta je da se u novom i modernijem svetlu prikaže istorija srpsko-ruskih odnosa, sa posebnim akcentom na događaje iz prve polovine XX veka.
 
Image

UTORAK, 21. OKTOBAR

# TRIBINA “OPERACIJA ZA OSLOBAĐANJE BEOGRADA 1944”
U utorak, 21. oktobra u Kulturnom centru biće održana tribina pod nazivom: “Operacija za oslobađanje Beograda 1944.”. Uvodničar je Mr Petar Jakšić. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali.
 
Image

SREDA, 22 I ČETVRTAK, 23. OKTOBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - #CIKLUS FRANCUSKE KOMEDIJE: FILM: „DEVOJKA SA PROSLAVE 14 JULA“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus francuske komedije u sredu, 22. i četvrtak, 23. oktobra biće emitovan film: „Devojka sa proslave 14 jula“ (2013, 88’). Režija: Antonen Peretžatko. Igraju: Vimala Pons, Greagor Tašnakian, Vensen Makenj. *Hektor, koji je sreo Triket u Luvru za proslavu 14. Jula, ima samo jednu stvar u mislima – da zavede devojku koja ga opseda. Najbolji način je da je odvede da vidi more zajedno sa Patorom i njenom prijateljicom Šarlot...Reč je o urnebesnoj komediji u kojoj francuska provincija igra svoju ulogu, zajedno sa protogonistima filma. *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 24. OKTOBAR

# PREDAVANJE
U petak, 24. oktobra u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova biće održano predavanje na temu: „Aktiviranje gena života – praktični primeri“. Koordinator predavanje je Prim. Dr Boro M. Vujasin.

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB