spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 9. DECEMBRA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085932
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 9. DECEMBRA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 26. I ČETVRTAK, 27. NOVEMBAR

# CIKLUS FILMOVA HEMFRIJA BOGARTA: “DUBOKI SAN”
U okviru Ciklusa filmova Hemfrija Bogarta u sredu, 26. i četvrtak, 27. novembra biće emitovan film: “Duboki san” (1946,114’). Američki film koji je režirao Huard Hoks zasnovan je na istoimenom romanu Rejmonda Čendlera. Igraju: Hemfri Bogart, Loren Bekol i dr. *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 28. NOVEMBAR

# PREDAVANJE - PRIMERI IZLEČENJA ŠEĆERNE BOLESTI
U petak, 28. novembra u maloj sali Kulturnog centra biće održano predavanje na temu: “Neki od primera izlečenja šećerne bolesti na prirodan način”. Predavanje počinje u 18 časova. Koordinator predavanja je dr Boro M. Vujasin.

# FILM DEJVIDA LINČA
U petak, 28. novembra u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film Dejvida Linča: “Meditacije, kreativnost, mir”. Film počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.

SUBOTA, 29. NOVEMBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 29. novembra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održana kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# DAN MILIHBROTA
U organizaciji Nemačkog udruženja “Veliki Bečkerek” – Zrenjanin u subotu, 29. novembra u Holu Kulturnog centra Zrenjanina biće održan “Dan Milihbrota”. U okviru takmičarske manifestacije u pravljenju najlepšeg milihbrota (mlečni hleb/kolač) pored ceremonijalnog dela u izlaganju, ocenjivanju i nagrađivanju najuspešnijih učesnika realizovaće se i prigodan umetnički program. Okupljanje izlagača/takmičara je u 13 časova. Program manifestacije počinje u 14 časova.

PONEDELJAK, 1. DECEMBAR

# KONCERT “TRIO CLASSICA AETERNA”
Koncert muzičkog sastava “Trio Classica Aeterna” biće održan u ponedeljak, 1. decembra u Baroknoj sali Skupštine grada. Sastav čine eminentni umetnici iz Beograda: Marija Misita (violina), Dejan Mitrović (violončelo) i Milica Sekulić (klavir). “Trio Classica Aeterna” na svom repertoaru ima različite muzičke žanrove od klasične muzike preko izvođenja dela savremenih kompozitora do latino i etno muzike.  Osim pedagoškog rada kome su svi članovi posvećeni okupila ih je i zajednička ideja i želja da priređuju koncerte koji će biti i edukativne prirode za publiku a posebno najmlađe. Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

# TRIBINA
U organizaciji Društva inženjera Zrenjanin i Kulturnog centra u ponedeljak, 1. decembra u maloj sali Kulturnog centra biće održana otvorena tribina pod nazivom: “Elektromagnetna zračenja i zdravlje ljudi”. Naši najpoznatiji eksperti iz ovih oblasti dr Borislav Nikić i dr Zdravko Ždrale govoriće i dati odgovre na izuzetno važna pitanja: Šta su elektromagnetna zračenja električnih aparata i uređaja?, Koliko su ova zračenja štetna?, Kakve su negativne posledice zračenja po zdravlje ljudi?, Da li je moguće i kako se zaštititi?. Tribina počinje u 19 časova.

UTORAK, 2. DECEMBAR

# TRIBINA O VINU
U organizaciji Kluba vina – Zrenjanin u utorak, 2. decembra biće održana tribina na temu: “Banatsko vino – Šiler”.  Uvodničar je Dragutin Miljković, veliki majstor vinskog viteškog reda Arena  Zabatkiensis .Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 3. DECEMBAR

# PREVENCIJA NASILJA U ŠKOLI
U sredu, 3. decembra Udruženje učitelja Zrenjanin održaće predavanje i razgovor na temu: “Prevencija nasilja – bezbednost u školi i okruženju”. Predavanje počinje u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 3. I ČETVRTAK, 4. DECEMBAR

# CIKLUS FILMOVA HEMFRIJA BOGARTA: “MALTEŠKI SOKO”
U okviru Ciklusa filmova Hemfrija Bogarta u sredu, 3. i četvrtak, 4. decembra biće emitovan film: „Malteški soko“ (1941, 101’). Režija: Džon Hjuston. Film je zasnovan na istoimenom romanu Dašila Hameta. Igraju: Hemfri Bogart, Mori Astor, Sindi Grinstrit i dr. *Bogartov osetljiv tajming u ulozi privatnog detektiva hvalili su i glumci i reditelj kao vitalnu kariku koja omogućava brzu akciju i munjeviti dijalog. Film je njegov veliki hit a za Hjustona trijunfalni rediteljski debi. *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan.
 
Image

SUBOTA, 6. DECEMBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 6. decembra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održana kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.

SUBOTA, 6. DECEMBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA: „PLASTIKA“
Novi komad Stevana Koprivice „Plastika“, u produkciji FaVi teatra, biće izveden u subotu, 6. decembra na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Uloge igraju glumice Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihajlović i Suzana Petričević, koja i režira predstavu u spoju komedije i drame iz savremenog života. „Ovo je komad o ženama koje su se pobunile, ne pristajući na konvencije. One su fajteri, imaju izražen stav i odupiru se stereotipima“ – naveo je pisac komada Stevan Koprivica. *Likovi su jedna uspešna žena – udovica i jedna novinarka, obe u srednjim godinama. Sreću se u teretani u koju idu dok čekaju plastičnu operaciju u nameri da se „prepakuju“ i bar još jednom pokušaju nešto u životu. Predstava počinje u 20 časova. *Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 400,00 RSD.
 
Image

UTORAK, 9. DECEMBAR

# OBELEŽAVANJE JUBILEJA - “DRUŠTVO ZAVIČAJACA”
Svečano obeležavanje dvadesetogodišnjice postojana “Društva zavičajaca – Zrenjanina” biće održano u utorak, 9. decembra u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. “Dan zavičajaca” počinje u 18 časova. Počasni gost večeri je internacionalni operski pevač - italijanski tenor Marcello Bedoni (učenik Lučijana Pavarotija) koji će poklon koncertom uveličaće ovaj značajni jubilej. Pozivaju se svi aktivni i pasivni zavičajci, dosadašnji saradnici, učesnici u zavičajnim programima, časopisu “Zavičajac”, sponzori-donatori i poštovana publika da svojim prisustvom uveličaju/a ovaj značajni jubilej stvaran dugogodišnjim radom u duhu prepoznatljive vodilje Društva zavičajaca: “Poštujući svoju prošlost, stvaramo sliku o sebi, za budućnost”.

# TRIBINA “VOJVOĐANSKO PITANJE”
U utorak, 9. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće održana tribina pod nazivom: “Vojvođansko pitanje”. Uvodničar je dr Duško Radosavljević, politikolog. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali. 

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB