spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 10.MARTA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085656
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 10.MARTA PDF Štampaj E-pošta

СРЕДА, 2. И ЧЕТВРТАК, 3. МАРТ

#ЦИКЛУС - ИТАЛИЈАНСКИ КЛАСИЦИ

#ФИЛМ: „САТИРИКОН

У оквиру филмског циклуса „Италијански класици“ у среду, 2. и четвртак, 3. марта биће емитован филм Федерика Фелинија „Сатирикон“ (Satyricon) - (1969, 129'). *Надреални драмски филм настао по истоименом латинском књижевном делу из 60. г. н.е. Радња дешавања је смештена у античком Риму у доба Нерона... *Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан.


 

ПЕТАК, 4. МАРТ

#ПРЕДСТАВЉАЊЕ ЗБИРКЕ СТРИПОВА

АЛЕКСАНДРА ЗОГРАФА – ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ

ЗЛАТО НА МЕСЕЦУ“

Саша Ракезић, познатији под псеудонимом Александар Зограф у петак, 4. марта у Културном центру Зрењанина представиће своју најновију збирку стрипова „Злато на Месецу“. На отварању изложби табли из овог издања, посетиоци ће бити у прилици да, током вођења које ће извести сам аутор, чују из прве руке о настанку појединих прича. Колекција стрипова „Злато на Месецу“ (издање издавачке куће „Ренде“) , првобитно објављена у листу „Време“, наставља да бележи неке од Зографових омиљених тема – обраде чланака из старих и заборављених књига и часописа, белешке са путовања, есеје у стрипу и др. Александар Зограф ове године обележава тридесет година од почетка објављивања стрипова на домаћој и интернационалној сцени. Програм почиње у 19 часова у изложбеном салону.Изложба је реализована у сарадњи са Културним центром - град и издавачком кућом "РЕНДЕ".

СРЕДА, 9. МАРТ

#КОНЦЕРТ ГРУПЕ „ЛЕГЕНДЕ“

У среду, 9. марта на великој сцени Културног центра наступиће група „Легенде“. Концерт почиње у 20 часова. Група „Легенде“ ће зрењанинској публици, пружити задовољство да ужива у музици популарног бенда. Нема сумње да ће концерт групе која је више пута проглашавана за групу године и која у својој збирци има најзначајнија музичка признања код нас као што су: Оскар популарности, признања „МЕЛКО“, „Златни Мелос“, „Златни виолински кључ“, ПГП, награда Беовизије за музику за филм „Јесен стиже дуњо моја“, више златних плоча, као и велики број признања за хуманитарне концерте, бити још једна прилика да бројни поштоваоци музике „Легенди“ још једном уживају у прелепим музичким остварењима почев од староградских мелодија до етно попа. Цена улазнице је 800 а за организоване посете 700 динара. Карте се продају на билетарници Културног центра Зрењанина сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.
ВИДЕО

СРЕДА, 9. И ЧЕТВРТАК. 10. МАРТ

#ЦИКЛУС ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА „ЉУДСКОСТ“

ФИЛМ: „ДОБРА ВРЕМЕНА“

У оквиру циклуса „Људскост“ у среду, 9. и четвртак, 10. марта биће емитован француски филм: „Добра времена“ (2015). Режија: Катрин Корзини. Играју: Сесил де Франс, Изиа Игелен, Ноеми Лвовски... *Година је 1971. Делфина је ћерка двоје сељака која одлази у Париз да се ослободи породичних стега и почне да зарађује сама за свој хлеб. Карол је Парижанка која живи у пару са Мануелом, откривајући почетке феминизма. Када се њих две сусретну, родиће се љубав која ће им преокренути животе. *Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан. *Филмски циклус се организује у сарадњи са Француским институтом за културу у Србији.

 

 

Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB