spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 18.MARTA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098313
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 18.MARTA 2016 PDF Štampaj E-pošta

#АЛЕКСАНДАР ЗОГРАФ – ИЗЛОЖБА

ЗЛАТО НА МЕСЕЦУ“

У Културном центру Зрењанина отворена је изложба Саше Ракезића, познатијег под псеудонимом Александар Зограф . Колекција стрипова „Злато на Месецу“ (издање издавачке куће „Ренде“) , првобитно објављена у листу „Време“, наставља да бележи неке од Зографових омиљених тема – обраде чланака из старих и заборављених књига и часописа, белешке са путовања, есеје у стрипу и др. Александар Зограф ове године обележава тридесет година од почетка објављивања стрипова на домаћој и интернационалној сцени. Изложба је реализована у сарадњи са Културним центром – Град и издавачком кућом „Ренде“. Изложбу можете погледати до 17. марта.


СРЕДА, 9. МАРТ

#КОНЦЕРТ ГРУПЕ „ЛЕГЕНДЕ“

У среду, 9. марта на великој сцени Културног центра наступиће група „Легенде“. Концерт почиње у 20 часова. Група „Легенде“ ће зрењанинској публици, пружити задовољство да ужива у музици популарног бенда. Нема сумње да ће концерт групе која је више пута проглашавана за групу године и која у својој збирци има најзначајнија музичка признања код нас као што су: Оскар популарности, признања „МЕЛКО“, „Златни Мелос“, „Златни виолински кључ“, ПГП, награда Беовизије за музику за филм „Јесен стиже дуњо моја“, више златних плоча, као и велики број признања за хуманитарне концерте, бити још једна прилика да бројни поштоваоци музике „Легенди“ још једном уживају у прелепим музичким остварењима почев од староградских мелодија до етно попа. Цена улазнице је 800 а за организоване посете 700 динара. Карте се продају на билетарници Културног центра Зрењанина од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.

 СРЕДА, 9. И ЧЕТВРТАК. 10. МАРТ

#ЦИКЛУС ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА „ЉУДСКОСТ“

ФИЛМ: „ДОБРА ВРЕМЕНА“

У оквиру циклуса „Људскост“ у среду, 9. и четвртак, 10. марта биће емитован француски филм: „Добра времена“ (2015). Режија: Катрин Корзини. Играју: Сесил де Франс, Изиа Игелен, Ноеми Лвовски... *Година је 1971. Делфина је ћерка двоје сељака која одлази у Париз да се ослободи породичних стега и почне да зарађује сама за свој хлеб. Карол је Парижанка која живи у пару са Мануелом, откривајући почетке феминизма. Када се њих две сусретну, родиће се љубав која ће им преокренути животе. *Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан. *Филмски циклус се организује у сарадњи са Француским институтом за културу у Србији.
 


НЕДЕЉА, 13. МАРТ

#КОНЦЕРТ КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ

У СУСРЕТ ПРОЛЕЋУ СА СЕСТРАМА РАДИНОВИЋ“

У сусрет пролећу са сестрама Радиновић“ – концерт класичне музике, биће одржан у недељу 13. марта у великој сали Културног центра. Наступиће: Ива Радиновић /виолина/ и Ања Радиновић /клавир/. Концерт почиње у 20 часова. Улаз је бесплатан.


 

 ОД УТОРКА, 15. ДО СРЕДЕ, 23. МАРТА

#КВИЗ - „КО ЋЕ БОЉЕ, КО ЋЕ ПРЕ?“

Културни центар у сарадњи са Предшколском установом Зрењанина организује едукативни и забавни квиз за најмлађе, под називом: „Ко ће боље, ко ће пре?“. Заједничака жеља и циљ успешне сарадње јесте, да се на весео и забаван начин, кроз игру, презентују васпитно-образовне активности васпитача и деце. У квиз такмичењу учествују припремне групе-забавишта. Такмичење се одвија 15, 17, 18, 21, 22 и 23. марта са почетком у 9.30 часова у великој сали Културног центра. Учесницима следе пригодне награде.

 

СРЕДА, 16. И ЧЕТВРТАК, 17. МАРТ

#ЦИКЛУС ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА „ЉУДСКОСТ“

ФИЛМ: „СЕЋАЊА“

У оквиру циклуса „Људскост“ у среду, 16. и четвртак, 17. марта биће емитован француски филм: „Сећања“ (2014). Режија: Жан-Пол Рув. Играју: Мишел Блан, Ани Корди, Матје Спинози...*Ромен има 23 године и волео би да постане писац, али за сада је само ноћни чувар у једном хотелу. Када сазна да је његова бака побегла из старачког дома, он полази у потрагу за њом, путем којим га воде сећања. *Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан. *Филмски циклус се организује у сарадњи са Француским институтом за културу у Србији.

 

 ПЕТАК, 18. МАРТ

#ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ КАРИКАТУРА

ПРЕДРАГА КОРАКСИЋА КОРАКСА

#ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ „ТРАЈНО ПРОШЛО ВРЕМЕ: ХРОНОЛОГИЈА /1990-2001/“

У петак, 18. марта у Културном центру Зрењанина у 19 часова биће отворена изложба карикатура Предрага Кораксића Коракса након отварања у 19. 30. биће промовисана и ауторова књига карикатура „Тајно прошло време: хронологија /1990-2001/. *Књига карикатира Предрага Кораксића Коракса са објашњењима и напоменама историчара, на српском и енглеском језику, представља својеврсни водич кроз прошлост која још увек траје и чије последице и директне импликације (како на нивоу феномена које Коракс обрађује својим карикатурама, тако и на ниову директних актера у дневнополитичком спровођењу тих фенимена) и данас проживљавамо. Књигу је приредила историчарка др Бранка Прпа, а уводне текстове су написали Душан макавејев, Бора Ћосић и Владимир Пиштало. Легендарни карикатуриста Предраг Кораксић Коракс, својим духовитим и убојитим цртежима, боље од сваког коментара и анализе, описао је збивања на простору бивше Југославије последњих деценија.

 

ПЕТАК, 18. МАРТ

#КОНЦЕРТ АНСАМБЛА „КОЛО“

У петак, 18. марта на великој сцени Културног центра наступиће ансамбл народних игара и песама Србије - „Коло“. Најпознатији национални ансамбл који баштинари народну културу и игре на нивоу високе уметничке интерпретације са изузетним сценским етноприказивањем аутентичног народног стваралаштва, из свог богатог репертоара представић публици сплетове игара. Концерт почиње у 20 часова. Цена улазнице је 400 а за организоване посете 300 динара. Карте се продају на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.


 

ПЕТАК, 18. МАРТ

У петак. 18. марта Културни центра Зрењанина организује одлазак у Београд на представу Monty Pythons Spamalot . Представу је режирао Радослав Рале Миленковић. Играју: Никола Којо, Никола Ђуричко, Гордан Кићић, Срђан Тимаров и др. Полазак је у 17 часова са старе пијаце. Цена: 1500 динара.

 

 Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB