spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 24.MARTA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098282
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 24.MARTA 2016 PDF Štampaj E-pošta
 
ОД УТОРКА, 15. ДО СРЕДЕ, 23. МАРТА

#КВИЗ - „КО ЋЕ БОЉЕ, КО ЋЕ ПРЕ?“

Културни центар у сарадњи са Предшколском установом Зрењанина организује едукативни и забавни квиз за најмлађе, под називом: „Ко ће боље, ко ће пре?“. Заједничака жеља и циљ успешне сарадње јесте, да се на весео и забаван начин, кроз игру, презентују васпитно-образовне активности васпитача и деце. У квиз такмичењу учествују припремне групе-забавишта. Такмичење се одвија 15, 17, 18, 21, 22 и 23. марта са почетком у 9.30 часова у великој сали Културног центра. Учесницима следе пригодне награде.

 

СРЕДА, 16. И ЧЕТВРТАК, 17. МАРТ

#ЦИКЛУС ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА „ЉУДСКОСТ“

ФИЛМ: „СЕЋАЊА“

У оквиру циклуса „Људскост“ у среду, 16. и четвртак, 17. марта биће емитован француски филм: „Сећања“ (2014). Режија:Жан-Пол Рув.Играју: Мишел Блан, Ани Корди, Матје Спинози...*Ромен има 23 године и волео би да постане писац, али за сада је само ноћни чувар у једном хотелу. Када сазна да је његова бака побегла из старачког дома, он полази у потрагу за њом, путем којим га воде сећања.*Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан. *Филмски циклус се организује у сарадњи са Француским институтом за културу у Србији.

 

 ПЕТАК, 18. МАРТ

#ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ КАРИКАТУРА

ПРЕДРАГА КОРАКСИЋА КОРАКСА

#ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ „ТРАЈНО ПРОШЛО ВРЕМЕ: ХРОНОЛОГИЈА /1990-2001/“

У петак, 18. марта у Културном центру Зрењанина у 19 часова биће отворена изложба карикатура Предрага Кораксића Коракса након отварања у 19. 30. биће промовисана и ауторова књига карикатура „Тајно прошло време: хронологија /1990-2001/. Поред аутора на промоцији ће говорити Небојша Попов – социолог и Владимир Арсенић – књижевни критичар.*Књига карикатира Предрага Кораксића Коракса са објашњењима и напоменама историчара, на српском и енглеском језику, представља својеврсни водич кроз прошлост која још увек траје и чије последице и директне импликације (како на нивоу феномена које Коракс обрађује својим карикатурама, тако и на ниову директних актера у дневнополитичком спровођењу тих фенимена) и данас проживљавамо. Књигу је приредила историчарка др Бранка Прпа, а уводне текстове су написали Душан макавејев, Бора Ћосић и Владимир Пиштало. Легендарни карикатуриста Предраг Кораксић Коракс, својим духовитим и убојитим цртежима, боље од сваког коментара и анализе, описао је збивања на простору бивше Југославије последњих деценија.

 

 ПЕТАК, 18. МАРТ

#КОНЦЕРТ АНСАМБЛА „КОЛО“

У петак, 18. марта на великој сцени Културног центра наступиће  ансамбл  народних игара и песама Србије -  „Коло“. Најпознатији национални ансамбл који баштинари  народну културу и игре на нивоу високе уметничке интерпретације са изузетним сценским етноприказивањем аутентичног народног стваралаштва из свог богатог репертоара, представић публици  сплетове игара. Концерт почиње у 20 часова. Цена улазнице је 400 а за организоване посете 300 динара. Карте се продају на билетарници Културног центра од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.

 

ПЕТАК, 18. МАРТ

У петак. 18. марта Културни центра Зрењанина организује одлазак у Београд на представуMontyPythonsSpamalot . Представу је режирао Радослав Рале Миленковић. Играју: Никола Којо, Никола Ђуричко, Гордан Кићић, Срђан Тимаров и др. Полазак је у 17 часова са старе пијаце. Цена: 1500 динара.

 

 УТОРАК, 22. МАРТ

#ТРИБИНА

„СТАЊЕ ЉУДСКИХ ПРАВА И СЛОБОДА ОКУПЉАЊА У СРБИЈИ“

Трибина „Стање људских права и слобода окупљања у Србији“ биће одржана у уторак. 22. марта. Уводничар је Милан Антонијевић – директор ЈУКОМ-а, Модератор је Мирослав Самарџић. Трибина почиње у 19 часова у малој сали Културног центра.

 

 СРЕДА, 23. И ЧЕТВТРАК, 24. МАРТ

#ЦИКЛУС ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА „ЉУДСКОСТ“

ФИЛМ: „СЛЕДЕЋИ ПУТ ЋУ ЦИЉАТИ ПРАВО У СРЦЕ“

У оквиру циклуса „Људскост“ у среду, 23. и четвртак, 24. марта биће емитован француски филм: „Следећи пут ћу циљати право у срце“ (2014). Режија:Седрик Анже. Играју: Гијом Кане, Ана Жирардо, Жан-Ив Бертело…*Крајем 70тих година, терор влада у једном малом насељу : непознати манијак убија младе жене, аутостоперке које бира насумице. Он је свуда и нигде у исто време, измичући полицији. Успева да остане сакривен тим пре што је он у ствари један млади и стидљиви жандарм који води обичан живот, без скандала. Због његовог узорног понашања, задужују га да истражи сопствене злочине. .*Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан. *Филмски циклус се организује у сарадњи са Француским институтом за културу у Србији.


 ЧЕТВРТАК, 24. МАРТ

#ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „КОНТРАШ“

Позоришна представа „Контраш“ биће одиграна у четвртак, 24. марта на великој сцени Културног центра Зрењанина. *„Контраш“ је питка, весела и гледљива комедија нарави, бравурозног Љубомира Бандовића у улози непоновљивог Поњаве – бившег вулканизера, симпатизера и „самоука интелектуалца“ у оба правца, аљкавог историчара, присног хроничара и овдашњег упорног полемичара.*Представа почиње у 20 часова. Цена улазнице: 500, за организоване посете 400 а 250 динара за ученике и пензионере.Карте се продају на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.

ВИДЕО

 

 СУБОТА, 26. МАРТ

#КОНЦЕРТ – „ФРАЈЛЕ“

Концерт женског акустичног састава „Фрајле“ биће одржан у суботу, 26. марта са почетком у 20 часова на великој сцени Културног центра Зрењанина. Бенд је препознатљив по обрадама поп, рок, соул и Р&Б песама као и по оригиналном музичком и сценском наступу. „Фрајле“ чине: Марија Марковић, Наташа Михајловић, Невена и Јелена Буча. Поред њихових највећих обрада хитова и ауторских хитова бенда (Ichliebedich, Штиклице, Фина....) публика ће имати прилику да уживо послуша и неке од песама са њиховог трећег студијског албума  „Страна Б љубави“...Цена улазнице је 700 а за организоване посете 600 динара. Карте се продају на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.

 

 Организатор задржава право измене програма.

 

 
 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB