spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 31.MARTA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056054
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 31.MARTA 2016 PDF Štampaj E-pošta

СРЕДА, 23. И ЧЕТВТРАК, 24. МАРТ

#ЦИКЛУС ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА „ЉУДСКОСТ“

ФИЛМ: „СЛЕДЕЋИ ПУТ ЋУ ЦИЉАТИ ПРАВО У СРЦЕ“

У оквиру циклуса „Људскост“ у среду, 23. и четвртак, 24. марта биће емитован француски филм: „Следећи пут ћу циљати право у срце“ (2014). Режија: Седрик Анже. Играју: Гијом Кане, Ана Жирардо, Жан-Ив Бертело*Крајем 70тих година, терор влада у једном малом насељу : непознати манијак убија младе жене, аутостоперке које бира насумице. Он је свуда и нигде у исто време, измичући полицији. Успева да остане сакривен тим пре што је он у ствари један млади и стидљиви жандарм који води обичан живот, без скандала. Због његовог узорног понашања, задужују га да истражи сопствене злочине. . *Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан. *Филмски циклус се организује у сарадњи са Француским институтом за културу у Србији.


ЧЕТВРТАК, 24. МАРТ

#ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „КОНТРАШ“

Позоришна представа „Контраш“ биће одиграна у четвртак, 24. марта на великој сцени Културног центра Зрењанина. *„Контраш“ је питка, весела и гледљива комедија нарави, бравурозног Љубомира Бандовића у улози непоновљивог Поњаве – бившег вулканизера, симпатизера и „самоука интелектуалца“ у оба правца, аљкавог историчара, присног хроничара и овдашњег упорног полемичара. *Представа почиње у 20 часова. Цена улазнице: 500, за организоване посете 400 а 250 динара за ученике и пензионере. Карте ће се продавати на билетарници Културног центра од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.

ВИДЕО

 

ПЕТАК, 25. МАРТ

#ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ О ЗРЕЊАНИНСКОМ РОКЕНРОЛ БЕНДУ „МЕТЕОРИ“

Промоција књиге: „Метеори“ Александра Аце Ђерића биће одржана у петак, 25. марта у Кафеу Културног центра са почетком у 20 часова. Ђерић је приказао зрењанинску рокенрол сцену кроз причу о једном бенду и колективна сећања о настанку зрењанинског рокенрола. Настанак бенда, концерти и опис времена у ком су стварали. Поред аутора на промоцији говоре Богомир Мијатовић и Мића Јанковић Флеш.

 

СУБОТА, 26. МАРТ

#ПРЕДАВАЊЕ

У суботу, 26. марта у малој сали Културног центра од 18 часова биће одржано предавање са темом „Пут оздрављења – примери“. Предавач је Прим. Др мед. Боро М. Вујасин.

 

СУБОТА, 26. МАРТ

#КОНЦЕРТ – „ФРАЈЛЕ“

Концерт женског акустичног састава „Фрајле“ биће одржан у суботу, 26. марта са почетком у 20 часова на великој сцени Културног центра Зрењанина. Бенд је препознатљив по обрадама поп, рок, соул и Р&Б песама као и по оригиналном музичком и сценском наступу. „Фрајле“ чине: Марија Марковић, Наташа Михајловић, Невена и Јелена Буча. Поред њихових највећих обрада хитова и ауторских хитова бенда (Ich liebe dich, Штиклице, Фина....) публика ће имати прилику да уживо послуша и неке од песама са њиховог трећег студијског албума „Страна Б љубави“... Цена улазнице је 700 а за организоване посете 600 динара. Карте се продају на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.

IZMENA DATUMA ODRŽAVANJA KONCERTA

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ


УТОРАК, 29. МАРТ

#ТРИБИНА

У уторак, 29. марта биће одржана трибина „Савремена италијанска левица“. Уводничар је др Радивоје Јововић, политиколог. Модертор је Мирослав Самарџић. Трибина почиње у 19 часова у малој сали Културног центра.

 

СРЕДА, 30. И ЧЕТВРТАК, 31. МАРТ

#ЦИКЛУС ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА „ЉУДСКОСТ“

ФИЛМ „ВРЕЛИНА“

У оквиру циклуса „Људскост“ у среду, 30. и четвртак, 31. марта биће емитован француски филм: „Врелина““ (2015). Режија: Рафаел Жакуло. Играју: Жан-Пјер Дарусен, Грегори Гадебоа, Карим Леклу*Једног врелог лета, привидни мир малог сеоцета нарушава долазак Жозефа Бизуа. Пореклом из ковачке породице, он свуда где пође шири невољу, и сељаци га држе одговорним за све лоше што се догоди, све до дана када је његово беживотно тело пронађено у дворишту породичне куће…. . *Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан. *Филмски циклус се организује у сарадњи са Француским институтом за културу у Србији.

 

Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB