spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 7.APRILA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika sala



Mala sala



Muzički klub





Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056076
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 7.APRILA 2016 PDF Štampaj E-pošta

СРЕДА, 30. И ЧЕТВРТАК, 31. МАРТ

#ЦИКЛУС ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА „ЉУДСКОСТ“

ФИЛМ „ВРЕЛИНА“

У оквиру циклуса „Људскост“ у среду, 30. и четвртак, 31. марта биће емитован француски филм: „Врелина““ (2015). Режија: Рафаел Жакуло. Играју: Жан-Пјер Дарусен, Грегори Гадебоа, Карим Леклу*Једног врелог лета, привидни мир малог сеоцета нарушава долазак Жозефа Бизуа. Пореклом из ковачке породице, он свуда где пође шири невољу, и сељаци га држе одговорним за све лоше што се догоди, све до дана када је његово беживотно тело пронађено у дворишту породичне куће…. . *Филм се емитује у малој сали Културног центра од 20 часова. *Улаз је бесплатан. *Филмски циклус се организује у сарадњи са Француским институтом за културу у Србији.

ЧЕТВРТАК, 31. МАРТ

#КОНЦЕРТ – „ФРАЈЛЕ“

Концерт женског акустичног састава „Фрајле“ биће одржан у четвртак, 31. марта са почетком у 20 часова на великој сцени Културног центра Зрењанина. Бенд је препознатљив по обрадама поп, рок, соул и Р&Б песама као и по оригиналном музичком и сценском наступу. „Фрајле“ чине: Марија Марковић, Наташа Михајловић, Невена и Јелена Буча. Поред њихових највећих обрада хитова и ауторских хитова бенда (Ich liebe dich, Штиклице, Фина....) публика ће имати прилику да уживо послуша и неке од песама са њиховог трећег студијског албума „Б страна љубави“... Цена улазнице је 700 а за организоване посете 600 динара. Карте се продају на билетарници Културног центра од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.

 

ТРЕЋИ СЕРИЈАЛ ВЕЛИКОГ ДЕЧИЈЕГ КВИЗА “СУПЕРСУ”

СуПерСу КВИЗ – је такмичење из опште културе и образовања намењено ученицима виших разреда основних школа Зрењанина и насељених места. Пријављени су ученици из 16 школа – укупно 23 екипе. Квиз такмичење одржава се у великој сали Културног центра Зрењанина у петак, 1, 8, 15 и 22. априла и отворено је за јавност. Такмичење почиње у 17 часова. Такмичење је елиминаторног карактера. Финални круг такмичења чине три екипе – победници сваког појединачног такмичења. Жири у саставу: Рако Томовић - професор историје – председник жирија, Весна Одаџић - професорка биологије и Владимир Ђурић – програмски директор Културног центра пратиће такмичење и тачност питања и одговора учесника Квиза. Сви такмичари биће награђени пригодним поклонима спонзора а победници ће освојити вредне награде.Пријатељи СуПерСу квиза: Персу маркети, Књижара Бироопрема, Мркшићеви салаши, Краљева вода, Млекара Zott, Аквапарк Петроланд Бачки Петровац и Аквапарк Јагодина.

ПЕТАК, 1. АПРИЛ

#ИЗЛОЖБА МИНИЈАТУРА

СВЕТИСЛАВА ЛУДОШКОГ

У петак, 1. априла у 19 часова у галеријском простору Културног центра Зрењанина биће отворена изложба Светислава Лудошког, сликара из Зрењанина. На својој седамнаестој самосталној изложби, Лудошки се овога пута представља са 619 минијатура рађених у техници уље на картону, разврстаних у 16 засебних целина, под заједничким називом „Застој“. Од 2004. године, од када је професионални сликар ово је његово осмо представљање зрењанинској ликовној публици. *Светсилав Лудошки је од 1996-2003. истакнути члан УЛАЗ-а, од 2004. УЛАВ-а и од 2007. УЛУС-а.

 

СУБОТА, 2. АПРИЛ

#ФЕСТИВАЛ ИГРЕ

НОВИ САД

У суботу, 2. априла Културни центар организује одлазак на Београдски фестивал игре у СНП на програм „Примарна трилогија – Компанија Дрезден - Франкфурт“. Полазак је у 16.30 испред Културног центра Зрењанина. Цена: 1200 динара.

НЕДЕЉА, 3. АПРИЛ

 ДУШАН ДЕ ШОРЂАН НОВИ КАСТИНГ ЗА МОДЕЛЕ И КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ 
“Остварите свој сан бар на један дан 2 ” је наставак пројекта светски познатог креатора и уметника пореклом из Баната из насељеног места Јарковац Душана Де Шорђана. Он је одлучио да заједно са својим сарадницима у Културном центру Зрењанина одржи нови кастинг за моделе свих генерација оба пола који ће на модним ревијама носити његове креације. Прошле године сви полазници манекенског курса су се показали и на модној писти, тачније на ревији која је организованау Великој сали Културног центра. Са том групом се наставља рад и у плану су и нове ревије а други ће се прикључити. Новину представљају и креативне радионице намењене свим узрастима на којима ће полазници много тога моћи да науче. У зависности од броја пријављених кандидата радиће се у неколико група. Све је бесплатно а почетак је у недељу трећег априла 2016. године у 11
часова у Малој сали Културног центра. Партнери на овом пројекту поред Културног центра су : Висока техничка школа струковних студија – Зрењанин, Хемијско-прехрамбена и текстилна школа “Урош Предић” из Зрењанина, ИП Медиа 023 Зрењанин, фризерски салон "Слађана", Тибор Арва, фотогаф и Милан Вуков, уметник.


СРЕДА, 6. И ЧЕТВРТАК, 7. АПРИЛ

ФИЛМСКИ ЦИКЛУС

РУСКЕ ДРАМЕ“

ФИЛМ: „СЕСТРЕ“

У оквиру филмског циклуса „Руске драме“ у среду, 6. и четвртак, 7. априла у малој сали Културног центра од 20 часова биће емитован филм: „Сестре“. Режија: Сергеј Бодров. *Улаз је бесплатан.


ПОНЕДЕЉАК, 11. АПРИЛ

КАБАРЕТСКА ПРЕДСТАВА

ЗИЈАХА А. СОКОЛОВИЋА

МЕЂУИГРЕ ОД 0 ДО 24

 У понедељак, 11. априла биће изведен кабаре Зијаха А. Соколовића „Међуигре од 0 -24“. Кабаре почиње у 20 часова у великој сали Културног центра Зрењанина. *Зијах Соколовић, један од најзанимљивијих аутора невиђене позоришне енергије, овај пут у улози извођача, редитеља и драматурга на књижевно сатирични начин коментарише политичке догађаје и добро познате теме: фудбал, докторе, телевизију, медије и увек интригантне мушко-женске односе и не баш најомиљеније тренутке из брачног живота....*Карте се продају на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова. Цена улазнице је 500 за организоване посете 400 а за ђаке и пензионере 250 динара.

 

Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB