spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 16.APRILA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085725
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 16.APRILA 2016 PDF Štampaj E-pošta

ЧЕТВРТИ СЕРИЈАЛ ВЕЛИКОГ ДЕЧИЈЕГ КВИЗА “СУПЕРСУ”

СуПерСу КВИЗ – је такмичење из опште културе и образовања намењено ученицима виших разреда основних школа Зрењанина и насељених места. Пријављени су ученици из 16 школа – укупно 23 екипе. Квиз такмичење одржава се у великој сали Културног центра Зрењанина почело је у петак првог а наставља се 8, 15 и 22. априла и отворено је за јавност. Почиње у 17 часова. Такмичење је елиминаторног карактера. Финални круг такмичења чине три екипе – победници сваког појединачног такмичења. Жири у саставу: Рако Томовић - професор историје – председник жирија, Весна Одаџић - професорка биологије и Владимир Ђурић – програмски директор Културног центра пратиће такмичење и тачност питања и одговора учесника Квиза. Сви такмичари биће награђени пригодним поклонима спонзора а победници ће освојити вредне награде.Пријатељи СуПерСу квиза: Персу маркети, Књижара Бироопрема, Мркшићеви салаши, Краљева вода, Млекара Zott, Пекара «Клас», Аквапарк Петроланд Бачки Петровац и Аквапарк Јагодина.

#ИЗЛОЖБА МИНИЈАТУРА

СВЕТИСЛАВА ЛУДОШКОГ

У галеријском простору Културног центра Зрењанина до 14. априла отворена је изложба Светислава Лудошког, сликара из Зрењанина. На својој седамнаестој самосталној изложби, Лудошки се овога пута представља са 619 минијатура рађених у техници уље на картону, разврстаних у 16 засебних целина, под заједничким називом „Застој“. Од 2004. године, од када је професионални сликар ово је његово осмо представљање зрењанинској ликовној публици. *Светсилав Лудошки је од 1996-2003. истакнути члан УЛАЗ-а, од 2004. УЛАВ-а и од 2007. УЛУС-а.

 

 

СРЕДА, 6. И ЧЕТВРТАК, 7. АПРИЛ

ФИЛМСКИ ЦИКЛУС

РУСКЕ ДРАМЕ“

ФИЛМ: „СЕСТРЕ“

У оквиру филмског циклуса „Руске драме“ у среду, 6. и четвртак, 7. априла у малој сали Културног центра од 20 часова биће емитован филм: „Сестре“. Режија: Сергеј Бодров. *Улаз је бесплатан.

 

 

СУБОТА, 9. АПРИЛ

#КОНЦЕРТ

У суботу, 9. априла у Кафеу Културног центра Зрењанина организује се концерт на ком ће наступити: Trash Union /Зрењанин/, Downstroy /Кикинда/ и Infidel /Сомбор/. Концерт почиње у 22 сата. Улаз је 100 динара.

 

 

 ПОНЕДЕЉАК, 11. АПРИЛ

#ТРИБИНА

БАНАТ У РЕВОЛУЦИЈИ 1848/1849

У понедељак, 11. априла у малој сали Културног центра Зрењанина од 19 часова биће одржана трибина „Банат у револуцији 1848/1849“. Уводничар је Петар Јакшић, историчар. Модератор је Мирослав Самарџић.

ПОНЕДЕЉАК, 11. АПРИЛ

КАБАРЕТСКА ПРЕДСТАВА

ЗИЈАХА А. СОКОЛОВИЋА

МЕЂУИГРЕ ОД 0 ДО 24

У понедељак, 11. априла биће изведен кабаре Зијаха А. Соколовића „Међуигре од 0 -24“. Кабаре почиње у 20 часова у великој сали Културног центра Зрењанина. *Зијах Соколовић, један од најзанимљивијих аутора невиђене позоришне енергије, овај пут у улози извођача, редитеља и драматурга на књижевно сатирични начин коментарише политичке догађаје и добро познате теме: фудбал, докторе, телевизију, медије и увек интригантне мушко-женске односе и не баш најомиљеније тренутке из брачног живота....*Карте се продају на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова. Цена улазнице је 500 за организоване посете 400 а за ђаке и пензионере 250 динара.

 

УТОРАК, 12. АПРИЛ

КАД ДОЂЕШ У БИЛО КОЈИ ГРАД“

ПОЕТСКО ВЕЧЕ – МАТИЈА БЕЋКОВИЋ

У организацији Народног позоришта, Културног центра и Градске народне библиотеке у уторак, 12. априла у 19 часова у Народном позоришту „Тоша Јовановић“ биће одржано поетско вече Матије Бећковића: „Кад дођеш у било који град...“.

 

 СРЕДА, 13. И ЧЕТВРТАК, 14. АПРИЛ

ФИЛМСКИ ЦИКЛУС

РУСКЕ ДРАМЕ“

ФИЛМ: „УСКОРО ЋЕ ПРОЛЕЋЕ“

У оквиру филмског циклуса „Руске драме“ у среду, 13. и четвртак, 14. априла у малој сали Културног центра од 20 часова биће емитован филм: „Ускоро ће пролеће“. Режија: Вера Сторожева Михајлова *Улаз је бесплатан.

 

 

ЧЕТВРТАК, 14. АПРИЛ

#КОНЦЕРТ ЗРЕЊАНИНСКЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ

Концерт Зрењанинске филхармоније биће одржан у четвртак, 14. априла са почетком у 20 часова у великој сали Културног центра Зрењанина. Концерт је посвећен Волфгангу Амадеусу Моцарту у част његовог рођења (260. година). Солисти су лауреати прошлогодишњег такмичења: Марко Дерикрава, Доротеја Ћирић, Денис Жиско и Ивана Дамјанов. Диригент је Александар Којић. На програму су дела Моцарта, Сен Санса и Вебера. Улаз је слободан. *Концерт се организује под покровитељством Града Зрењанина.

 

ПЕТАК, 15. АПРИЛ

#ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА

ПРИРОДА СРБИЈЕ

Изложба фотографије „Природа Србије“ биће отворена у петак, 15. априла у 19 часова у Културном центру Зрењанина. Изложбу чине фотографије са сталног фото конкурса Завода за заштиту природе Србије а њен заједнички именитељ је љубав према фотографији и љубав према природи. *Свака од пристиглих фотографија носи поред естетских информације непроцењиве вредности о разноликости живог света (биодиверзитета) природе наших крајева као и приче о понашању и животу – како биљака тако и животиња. Један део фотографија условно речено спада у категорију пејзажа, али ако их сагледамо са друге, односно еколошке стране схватићемо да су оне јединствени документ постојања различитих екосистема и приказ узајамних односа живе и неживе природе које једино фотографија и филм могу да сачувају од заборава...

 СУБОТА, 16. АПРИЛ

#КОНЦЕРТ БИЉАНЕ КРСТИЋ И БИСТРИК ОРКЕСТРА

Концерт Биљане Крстић и оркестра Бистрик биће одржан у суботу, 16. априла на великој сцени Културног центра Зрењанина. Концерт почиње у 20 часова. Репертоар чине нумере које су спој традиционалне музике и савременог аранжерског поступка. Упоредо са каријером поп певачице Биљана следи своје најдубље афинитете и више година стрпљиво прикупља аутентичне аудио и нотне записе изворне музике. То су углавном ретко извођене а већином и необјављене музичке теме са Косова, јужне Србије, Влашке области, Македоније, Румуније, Бугарске, Мађарске и Грчке...*Карте ће се продавати на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова. Цена улазнице је 600 а за организоване посете 500 динара.

 

 

Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB